Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 30
OanaAlina spune:
raluca, din cate imi amintesc si tu ai Rh negativ! La cat timp mergi ca sa iti monitorizeze nivelul de anticorpi?
Mie mi-au spus cei de la Centrul de Transfuzii ca este suficient o data la 2 luni... E doar comoditate sau e intr-adavar suficient??? Mai este cineva in situatia asta? De cate ori mergeti?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
carrie spune:
bex , la bebecenter pe Iulie Maniu, vezi ca au si site.
Soso, si eu sunt impotriva pedepselor corporale, Thea are 4 ani si a luat-o de vreo 4-5 ori peste fundic, insa atunci crede-ma ca a intins coarda nervilor mei pina au bubuit.si asta dupa 3 ani, cand deja stiu sa te necajeasca si enerveze daca vor, adica stiu ce te supara si uneori aia fac ca-s mai smecheri![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Morgano spune:
capitolul 10 aici ![]()
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105192
Ripley
28+
Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
asiza spune:
Carrie, si eu am mai folosit supozitor la Denis cand il alaptam exclusiv si doar daca nu facea 4/5 zile...Ii puneam jumatate, taiat pe lungime si foloseam rar...i-am mai facut tratament si cu Debridat, dar produs natural este Lactulosa, de asemenea poti incerca stimularea cu termometrul (dar sa nu devina obisnuinta) si o poti ajuta indoindu-i piciorusele peste burtica spre piept...oricum daca e alaptata exclusiv, nu cred ca trebuie sa-ti faci mari probleme...aaa...si inca ceva...supozitorul se pune cu partea ascutita inspre in afara si nu invers (cum facea subsemnata pana de curand
)
Bex, eu am primit caruciorul Graco din Canada, la mai putin de jumate de pret fata de cel din Rom
...mi l-a adus o prietena in bagaj...dar se pot trimite din State cu vaporul, se plateste putin si ajunge cam in 8/10 sapt...cred ca tu mai ai timp, daca comanzi acuma...
OAnaAlina, e suficienta monitorizarea anticorpilor o data la 2 luni...
V-am pupat...aveti grija de voi...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis