Gravidutze si mamici de CLUJ - 9
Raspunsuri - Pagina 30
OanaAlina spune:
raluca, din cate imi amintesc si tu ai Rh negativ! La cat timp mergi ca sa iti monitorizeze nivelul de anticorpi?
Mie mi-au spus cei de la Centrul de Transfuzii ca este suficient o data la 2 luni... E doar comoditate sau e intr-adavar suficient??? Mai este cineva in situatia asta? De cate ori mergeti?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
carrie spune:
bex , la bebecenter pe Iulie Maniu, vezi ca au si site.
Soso, si eu sunt impotriva pedepselor corporale, Thea are 4 ani si a luat-o de vreo 4-5 ori peste fundic, insa atunci crede-ma ca a intins coarda nervilor mei pina au bubuit.si asta dupa 3 ani, cand deja stiu sa te necajeasca si enerveze daca vor, adica stiu ce te supara si uneori aia fac ca-s mai smecheri
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Morgano spune:
capitolul 10 aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105192
Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
asiza spune:
Carrie, si eu am mai folosit supozitor la Denis cand il alaptam exclusiv si doar daca nu facea 4/5 zile...Ii puneam jumatate, taiat pe lungime si foloseam rar...i-am mai facut tratament si cu Debridat, dar produs natural este Lactulosa, de asemenea poti incerca stimularea cu termometrul (dar sa nu devina obisnuinta) si o poti ajuta indoindu-i piciorusele peste burtica spre piept...oricum daca e alaptata exclusiv, nu cred ca trebuie sa-ti faci mari probleme...aaa...si inca ceva...supozitorul se pune cu partea ascutita inspre in afara si nu invers (cum facea subsemnata pana de curand)
Bex, eu am primit caruciorul Graco din Canada, la mai putin de jumate de pret fata de cel din Rom ...mi l-a adus o prietena in bagaj...dar se pot trimite din State cu vaporul, se plateste putin si ajunge cam in 8/10 sapt...cred ca tu mai ai timp, daca comanzi acuma...
OAnaAlina, e suficienta monitorizarea anticorpilor o data la 2 luni...
V-am pupat...aveti grija de voi...
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis