Gravidutze si mamici de CLUJ - 9

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Raluca, eu zic ca va fi bine.... scuze, dar femeia aia sigur se stie uita bine la eco? Colul se masoara fte usor, ce naiba, si un rezident o face. Cat despre Gynipral, nici eu nu l-am luat pt ca scade si tensiunea si a mea oricum se tarshaie pe sol....

Acuma de odihna si cat mai putin efort o stim cu toatele, eu ti-as recomanda sa faci un check-up si la Halmasan si-ti masoara colul, singura chestie e sa ai ceva pishu in vezica sa se masoare bine. Al meu avea 4.7mm acum 1 sapt. Bine, eu din cauza colului am ajuns la cezariana, asa ca bine ca-si face treaba.

Cu Ilinca "pe cap" e greu sa-ti ceara cineva sa stai doar in pat, ce, eu cu Ana as putea? Sa fim seriosi, nici macar intr-o zi nu am reusit sa stau in pat sa ma relaxez, si vba aia, am 29 sapt de sarcina, so....

Bun venit Puisor, sarcina usoara si bb sanatos.

Soso, vad ca ai jucarie :)) Chiar ca noroc cu ajutoarele.

Eu in afara de bona.... tzapa, desi mama sta cu noi in curte e vesnic ocupata cu altele, acum pleaca la munte 2 sapt... tati e mult plecat zilele astea, asa ca... sunt cam necajita, dar asta e.

Pt eco 4D varsta optima e intervalul 25-30 sapt, atunci cica se vede cel mai bine.

Lavinia, ai intrat in linie dreapta, pe mine dra mea ma chema in ultimele 2 luni tot la 2 sapt si-mi facea monitorizarea.
Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Eu iara sunt cu semnalele de alarma!

Nu mai stim nimic de Gabriela de cand a zis ca merge la eco si nici de Meli de ceva vreme! Va asteptam cu vesti bune!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca imi pare rau ,dar totusi nu dispera ,zic sa te duci si la Halmasan cum a spus Ripley sau dute iar la Cruciat vezi ca are cabinet la Radusan...si totusi nu cred ca sa scurtat asa mult din 17 iulie

Ripley dupa cum am mai spus ma cam apuca frica...exact sunt in linie dreapta acuma,la noi cele care suntem la prima sarcina e mai rau pt ca nu stim la ce sa ne asteptam,dar trecem noi peste toate....merg si eu la monitorizare de saptamana viitoare.

Meli cu siguranta este ocupata cu fetita,intra mai rarut acuma,iar Gabriella e pe ultima suta de metri cu,cumparaturile si facutul bagajului.

A si vreau sa va intreb tampoanele acelea cu vata si tifon trebuie sa le pregatesc de acasa?si cate iasa dintr-un pachet de vata?

LAVINIA35+Miruna Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavinia, ai sa vezi ca numai la fata locului vei realiza ce si cum ti se intampla [:d], e dureros si totusi esti fericita si de-abia astepti sa-ti vezi puiul, merita orice efort, se uita chinul (si asta iti zic eu dupa 25 de ore de travaliu) si ramane doar amintirea primei intalniri cu copilul tau.

Da, Gabriela, unde esti? Gata mutarile si aranjarile?

Meli , asteptam vesti bune despre tine si micuta ta!

Ripley 28+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Scuze de la noi, nu am mai intrat ca nu ne-a mers netul! Exact ce-mi lipsea, singura acasa si fara net! Dar am citit mult, m-am plimbat mult…Eu raportez o scadere a poftei de mancare. In ultima luna m-am ingrasat doar 1 kg. Dr zice ca e bine si sa nu imi fac griji! Pana acum am 13 +.

Si acum vestile bune, am fost la eco, Sara e foarte bine, in graphic, are 2 kg, si s-a intors cu capusorul in jos, deci…ne pregatim de atac…In rest, totul ca la carte, col bun, lichid ok, placenta bine, dr s-a declarat f multumit si a prezis o nastere usoara! Sa il auda DD! Ma mai vad cu el in 3 sept, cam tarziu, adica la 37 de sapt…cam am emotii cu concediul lui, dar…sper sa stea bebe cuminte, pana la termen.

Poze nu mai avem, acum sintem mai mari, mai greu ne prinde in poza!
In alta ordine de idei, si-a spalat sotul pacatele cu calatoria, a venit incarcat de hainute super pt Sara si pt mamica, desigur! In orice caz, din cate am observat, merita luate lucrurile de bebe de dincolo! Mai prinzi si perioada reducerilor…super!

Oana, daca ai o sarcina ok, poti pleca la drum. In plus, nu e asa o distanta mare! Eu vitamine nu mai iau din primul trim, analizele mi-au iesit bune, iau doar fier!Multumesc de grija!

Cristiana, ce dulci sint fetitele! Felicitari pt aniversare!

Ripley, ma bucur de vestile bune despre Iris!Ce frumos, 2 fetite....

Soso, ce faine poze! Felicitari pt aparat, sa va bucurati de el!

Ramo, supervesti!!!!! Felicitari pt printesa si col!

Dpop, ma bucur de vestile bune! Bine ai facut ca ai cerut poza si cd! Bravo!Cred ca esti tare fericita!

Puisorul, bine ai venit!Sarcina usoara!

Raluca, mersi de intentia de a ma duce acasa…Asa distrasa umblu, abia vad lumea din jur! Imi place sa ma plimb! Macar atat ca gimnastica….nimik!
Referitor la vestile tale de la eco, ce sa zic, si eu tot asa am stat cu frica-n san, ca placenta era f jos inserata si iaca s-a ridicat, eu zic sa nu te necajesti f tare. Du-te uhndeva sa iti masoare si colul. Sa ne tii la curent si tinem pumnii! Ce bine ca e ok bubul tau? Tot cu putza?

Lavinia, cred ca sint normale starile astea, uite eu azi noapte am adormit pe la 4 jumate….ganduri, scenarii…ganduri…

Va pup cu drag pe toate!

Gabriela 33+ Sara

Mergi la inceput

Gabriela, ma bucur ca sunteti bine!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andria spune:

Gabriela, imi poti spune te rog cand e Muresan in concediu? Ca eu mi-am facut programare pe 29 august, era deja plina lista, sper sa nu fie in concediu saptamana respectiva

22+
http://tac.families.com/ezb/883546.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc, Oana

Gabriela 33+ Sara

Mergi la inceput

un sfarsit de saptamana cat mai placut!

luni dimineata merg la eco si abia astept sa o vad o dulceata!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andria spune:

Uff, ce greu se "scapa" de post-urile moderate...

22+
http://tac.families.com/ezb/883546.png

Mergi la inceput