dragoste prea rar

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

nu v-am parasit.programul lui este urmatorul se trezeste se joaca pe calculator,citeste se uita la fotbal.pleaca la job la ora 17 vine la 22-30.are 27 de ani,probleme medicale a avut inainte, si probabil a ramas traumatizat.in prezenta mea se excita dar nu continuam.l-am intrebat de ce si nu are chef,asta e raspunsul lui
de inselat nu ma inseala sigur.
am discutat cu el si i-am zis daca i se pare normal si a zis ca da si ca cine ma pune sa nu il refuz cand vrea el.

Mergi la inceput

o sa dispar iar pana diseara pe la ora 19.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Deci problema pare de natura medicala. Cum nu sunt adepta chimicalelor, va pot sugera cateva remedii naturiste, cum ar fi ginseng-ul tonic, capsulele de napraznic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

O sa-ti fie greu sa-l faci sa recunoasca ca are o problema.
Si eu cred ca e una medicala. Bine-ar fi sa-l convingi sa faceti o vizita la medic.
Eu zic sa insisti in discutia asta, eventual roaga-l sa se intereseze si la altii, prieteni, oricine, sau sa caute pe internet informatii, pana se convinge si el ca e ceva aiurea, chiar nu e normal ce se intampla.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

a avut niste alergi care s-au manifestat prin pete pe organul sexual,i-au trecut dar i-au aparut cosuri,iar alergie si mergea lunar la dr nu ii nimerea tratamentul.dar asta se intampla in luna ianuarie.deci eu nu cred ca asta e ceva grav ,din moment ce el este excitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Io inteleg ca impulsul nu pleaca de sus decat o data pe luna... De aia sugeram niscaiva remedii naturiste, care sa ajuge organismul sa doreasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

sa mearga la spitalul de boli tropicale babes sa se controleze....poate ca are sifilis (de la un prosop de hotel) sau mai stiu ce boli si nu o vrea sa te contamineze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

quote:
Originally posted by Guestus

sa mearga la spitalul de boli tropicale babes sa se controleze....poate ca are sifilis (de la un prosop de hotel) sau mai stiu ce boli si nu o vrea sa te contamineze.

Guestus, poti mai mult de atat, zau...Auzi, sifilis de la un prosop de hotel...da-o-n colo de treaba!

Vioana, eu altceva nu inteleg...zici totusi ca o data pe luna se intampla...atunci cum poate si in rest nu? Poate are un blocaj la nivel mental, poate ii e teama de esec...la psiholog a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Esti um pontos tare simpatic.Bine ca mi-ai zis.De acuma,cand ma spal prin hotel,nu ma mai sterg cu prosopul;suflu pana se evapora nenorocita aia de apa.Fa-ti mai mult timp pt. forum mai destinzi atmosfera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, aia cu oboseala nu tine. Sotul meu e obositu` pamantului, dar la asta never-ever nu ar fi, nici dupa 7 ani de casatorie.
Problema trebuie discutata si trebuie sa vezi ce intentii are .

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput