dragoste prea rar

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Vioana nu abandona subiectul, ca suntem curioase.Sa inteleg ca te tine sotul ocupata, de nu mai dai nici un semn?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ce m-am mai distrat citind toate postarile(mai ales ironiile lui guestus ), pacat ca pentru vioana e de plans .Nu am intrat la subiectul asta pentru ca la mine e opusul(prea des) asa ca nu prea stiam ce sfaturi sa dau .Nu mi se pare normal intr-o relatie sa nu ai parte de sex . Eu consider ca mai mult de 50% dintr-o relatie reusita tine de sex.Sunt casatorita a doua oara , iar la prima casatorie exista sex , dar lipsea ceva . Nu era asa o atractie intre noi cu toate ca faceam sex de 3-4 ori pe saptamana . Cu al doilea sot ies scantei pe unde ne prindem desi au trecut 7 ani de cand suntem impreuna .Nu sunt o mare frumusete , acum am chiar cu 20 kg in plus ptr. ca am un bebe mic si-l alaptez, dar asta nu ne impiedica sa avem parte de un sex exploziv de fiecare data .Poate ca nu vorbiti deschis despre sex , poate sunteti prea pudici. De la inceputul relatiei am vorbit despre ce ne place , ce nu ne place in materie de sex , iar acum stiu ce vrea numai din priviri . Nu inteleg, ce faci atunci cand zici ca e excitat?te uiti la el , eu zic sa-i bagi mana in pantalon si vezi ce iese .Sau dute la dus si iesi goala sub pretext ca ti-ai uitat hainele de schimb .
I-am povestit si sotului despre problema ta si dupa o fraza ironica " vezi tu te plangi ca e prea des si altele plang dupa ea" a zis si el ca ceva nu e in regula . Dupa prima ta postare inteleg ca problema a survenit cu trecerea timpului si nu a fost asa de la inceput,inseamna ca s-a intamplat ceva pe parcurs care l-a facut sa se schimbe . Deruleaza firul inapoi si vezi poate ai gresit tu cu ceva , poate ti-a cerut ceva in materie de sex si l-ai refuzat .Poate sunteti prea orgoliosi si vreti ca celalalt sa actioneze primul.
Nu pot sa-ti urez decat " sarbatori pline de sex " si cadou de Mos Craciun pe iubitul tau gol legat cu funda rosie.
Sorry pentu limbajul mai vulgar.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Eu am doar 2 posibile sfaturi pentru Vioana
1. Un altul
sau
2. O alta

Barbati ca asta te face sa regreti heterosexualismul..pe bune

Felicia 18+ viitoare mami de ou cu surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

in general ii povestesc diverse subiecte asemanatoare cu al meu, sua chiar le citeste singur.pe acesta nu as putea sa il arat.
oricum a avansat "s-a intamplat" dupa 7 zile, deci mult mai repede.
am derulat firul inapoi si singura chestie naspa e ca a avut niste probleme cu instrumentul, avea ceva bubite sau era rosie.eu nu i-am refuzat lui nimic.
explicatia lui e ca nu are chef si atat.......
sper ca anul care vine sa imi aduca .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

vioana ma bucur pentru tine, este un pas inainte ca discutati subiecte asemanatoare cu al tau(asa afli si parerea lui) . Dupa cum spui a avut o problema care mie mi se pare ca ar fi declansat aceasta abstinenta .
Problema poate fi pusa din mai multe puncte de vedere:
-poate a descoperit ca are o boala venerica si ii e teama sa-ti spuna
de teama sa nu crezi ca te-a inselat
-poate i s-a spus ca are o boala care se ia doar pe cale sexuala si el stiinduse fara pacat ii e teama sa te acuze
-poate pur si simplu e mai pudic si nu reuseste sa discute despre problema lui cu tine
- cel care stie cauza acestei abstinente este el , iar tu trebuie sa-l faci sa se mai relaxeze si sa discute deschis despre problemele lui(de la servici, despre sex, despre relatia voastra)
Bafta in continuare.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

daca el ar crede ca are vreo boala venerica nu s-ar culca cu mine o data pe luna.oricum acum totul este bine.problema a fost ca desi isi facuse o analiza la oclinica scumpa , rezultatul a fost bun, dar instrumentul nu arata ok. am avut si eu candida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

Eeee, mi se pare mie sau situatia incepe sa se clarifice? Bravo voua ca ati reusit sa comunicati, sa aveti incredere unul in altul si sa nu va mai banuiti de fel si fel de chestii. Sa aveti multe momente frumoase impreuna!

Mergi la inceput