dragoste prea rar

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vioana spune:

el e stresat ca nu are un servici bine platit, am mai spus si ma repet, este foarte ok"jucaria" nu are nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

poate ca ii vorbesti prea des despre " de ce nu facem sex asa des? .. si asta poate sa -l streseze. o fi simtins ca are capul calendar cu d-astea! unora nu le place sa vorbesca pe shleau..
poate va trebuie o vacanta in care lucrurile zilnice sunt lasate deoparte...
poate va trebuie niste pozitii noi.. nu cred ca se simte asa de bine daca o face rar.
sau poate ar trebui sa-ti schimbi atitudinea. vestimentatia..

eu am niste prieteni si ei ii placea sa se -mbrace in toale provocatoare.. lumanari , sampanele.. iar lui nu-i placeau. cand o vedea ca-si lua fliu-fliuuri il apuca damblaua . ajunsese sa-i spuna ca se -mrabca precum o curva, iar ea o facea pentru el si numai cand erau ei impreuna ... el nu o mai vroia pentru ca ea se straduia prea mult sa incalzeasca atmosfera , sa faca totul perfect. ajunsese sa se roage de el si el nik... altii erau in limba dupa ea.. numai sotul ei n-o dorea!
ciudati is barbatii astia!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

si uite secretul ancai :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89779&whichpage=1

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

nu ii vorbesc de ce nu facem prea des.l-a inceput i-am zis ca a trecut o luna, l-am intrebat de ce nu vrea si mi-a zis ca nu are chef, ca e obosit si atat.cand am fost in concediu i-am zis ca incepand deatunci o sa notez pe calendar sa vada si el cat timp trece.deci sincer trece o luna si ceva , nu mi se pare normal la varsta asta si dupa 2 ani de stat impreuna.
stiu un barbaT care dupa 12 ore de munca vine acasa si tot are chef de sex.pe cand al meu munceste 4 ore pe zi
in ultima luna nu i-am mai zis nimic , nici nu ma mai apropi sa il mangai, ca pe urma poate o sa zica ca nu mai scapa de mine.
ce mi se pare naspa e ca eu iau anticonceptionale si o facem la o distanta de 40 de zile.l-am intrebat o data de ce naiba le iau?
si inca ceva de fiecare data avem orgasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:
Originally posted by vioana

nu ii vorbesc de ce nu facem prea des.l-a inceput i-am zis ca a trecut o luna, l-am intrebat de ce nu vrea si mi-a zis ca nu are chef, ca e obosit si atat.cand am fost in concediu i-am zis ca incepand deatunci o sa notez pe calendar sa vada si el cat timp trece.deci sincer trece o luna si ceva , nu mi se pare normal la varsta asta si dupa 2 ani de stat impreuna.
stiu un barbaT care dupa 12 ore de munca vine acasa si tot are chef de sex.pe cand al meu munceste 4 ore pe zi
in ultima luna nu i-am mai zis nimic , nici nu ma mai apropi sa il mangai, ca pe urma poate o sa zica ca nu mai scapa de mine.
ce mi se pare naspa e ca eu iau anticonceptionale si o facem la o distanta de 40 de zile.l-am intrebat o data de ce naiba le iau?
si inca ceva de fiecare data avem orgasm

tu vb serios???? trec 40 de zile????
pai scuza-ma, eu nu stiu cum rezisti...mi se pare complet anormal.
nu-l inseli?

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

eu am 25 de ani el 27, nu il insel.o prietena mi-a zis sa imi caut altul.mai am si problema cu viitoarea soacra , nu vb cu mine, e prea increzuta, dar de fapt ea e o mare.......s-a ajuns acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

quote:

eu am 25 de ani el 27, nu il insel.o prietena mi-a zis sa imi caut altul.mai am si problema cu viitoarea soacra , nu vb cu mine, e prea increzuta, dar de fapt ea e o mare.......s-a ajuns acum.

vai de tine..zau!
pai sa te mariti cu un barbat care nu presteaza, mai vei avea si o soacra cosmar..care e rostul???

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

poate ca ii vorbesti prea des despre " de ce nu facem sex asa des? .. si asta poate sa -l streseze. o fi simtins ca are capul calendar cu d-astea! unora nu le place sa vorbesca pe shleau..
poate va trebuie o vacanta in care lucrurile zilnice sunt lasate deoparte...
poate va trebuie niste pozitii noi.. nu cred ca se simte asa de bine daca o face rar.
sau poate ar trebui sa-ti schimbi atitudinea. vestimentatia..

nu cred ca merge asta cu vestimentatia si luminarea...ca doar nu-l doare gura sa spuna "hai femeie echiparea" ....mai degraba el e genu" ce-i place sa traga 1-2 bice pe spatele partenerei inainte a intra in actiune

Mergi la inceput

sunt sigura ca mama lui nu ma suporta , am ascultat o discutie intre el si ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:

sunt sigura ca mama lui nu ma suporta , am ascultat o discutie intre el si ea.

si crezi ca mama lui ii zice sa faca dragoste mai rar? m-as mira

poate ca are vraji...poate ca e blestemat aparatul...o sfetsanie facuta de 1 popa e sfinta

Mergi la inceput