* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 128 )*
Raspunsuri - Pagina 29
dma2007 spune:
neata' fetelor!
of doamne vineri intru in concediu.... abia astept sa ne linistim putin ca nu prea avem somn, deja ne gandim unde sa mai mergem ce sa facem....

trecem noi si peste asta
toate fetele
rox pai ne lasi asa? povesteste-ne cum s-a intamplat
eu dau o fuga pe la FIV
aspiranta
din 2006
http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png
kitzy spune:
Rox dox 

felicitari!!!!! Asa ma bucur cand mai apare cate o gravidutza pe aici!!!!
Super!!!!!!!!!!!!! Sa ai sarcina usoara!!!!
Anca daca tot nu pleci, macar stai si te odinesti, iti reincarci bateriile.
Gabitza tare greu o sa treaca zilele astea cand stiu ca se apropie concediul. Si abia peste o saptamana plec si eu de acasa, pana atunci mai fac smotru pe acasa si cred ca o sa pun si vinetele pe iarna.
baby_r7 spune:
Rox FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DIN TOATA INIMA ITI TRANSMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos
!!!!!!!!!!
ma bucur sa vad asemenea vesti dimineata!!!!!!!!
Elara am vazut si eu albumul si iti mai transmit inca o data felicitari pentru sarcina!!!!!!!
acum va rog sa nu uitati de noi si sa intrati in continuare.........

Ancuta pupu fetele si sa aveti un concediu cat mai placut..........
Irene lasa mama ca o sa vina sigur si luna in care nu vor mai aparea uratii, asa ca sa nu te prind ca devi nostalgica, da?
speram impreuna in continuare

am vazut si eu pozele cu mirese si sunteti frumoase toate!!!!!
Crisa..frumoase poze........
multi pupici pentru toate fetele!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
ancadragoman spune:
Rox pai e frumos mai mama sa nu spui nimic...taci si le faci
FELICITARI!!!!!!!!!!! si sa fiti sanatosi
Baby te pup
anca
25+
Maria
poze
rox_dox spune:
fetele..nici nu stiu ce sa povestesc...
ca si pe mine m-a luat prin surprindere...ca de fapt eu mi-am facut primul test ca sa vad daca intarzierea pe care o aveam e vreo alta dereglare..si cand colo erau 2 liniute..si apoi am mai facut dimineata inca unul asa ca sa ma asigur.
inca nu-mi vine sa cred...astept sa ajung la dr sa vedem daca e totul in regula...
sincer, nici nu stiu cand tre sa ajung la dr...ultimul cm l-am avut pe 20 iunie...
in rest nu stiu ce sa va mai zic...simptome n-am...decat cosuri la greu pe fata...
_
...gata..luna asta raman
!!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Pozele mele!
irene26 spune:
buna fetelor!
vad ca este o dimineata frumoasa, pt ca rox dox este gravi! felicitari! 

sa fii fericita si sanatoasa, iar bebele sanatos si mancacios!
elara, felicitari si tie inca o data pt bebe! eram chiar curioasa cum ti-ai aunutat familia.
crisa, eu nu pot vedea pozele tale, am site-ul blocat, ce necaz imi este!
anca, spor la citit!
baby r, nu sunt suparata, chiar m-am bucurat ca mi s-a reglat CM la loc, "I keep trying". acum fac un tratament naturist, sa vad daca o iesi ceva.
am fost ieri la doctora mea pt a-mi lua ultimile rapoarte ale CT-SCAN-ului si progesteronul si tin sa va anunt ca nu am absolut nimic, totul este ok cu organele mele genitale, prezinta foarte bine, analize hormonale foarte bune, ovulez bine, etc, deci sunt sanatoasa tun! doctora se mira ca n-am ramas gravi din prima, adica nu numai ea se mira, ma mir si eu! asa ca trebuie sa trag tare luna asta, nu mai am altceva nimic de facut. aaah, si sa nu uit, sotului meu i-a iesit super spermatograma, deci nici el n-are nimic!
in rest fetelor, sa speram sa auzim numai de bine! 
stefiuta spune:
fetele
!
am aparut si eu la apel, cafeluta nu mai beau ca am baut de dimi inainte sa plec.
Rox FELICITARI[
si sarcina usoara, multa sanatate!
am apucat sa citesc pana la pag 11 si m-am lasat pagubasa, scrieti intr-un ritm cumplit, nu pot sa tin pasul cu voi!
Alina
, sa ne zici cum a fost la nunta!
Irene
, am reusit sa ma uit la pozele tale, esti o scumpa
, o draguta si o finuta! si ce slaba esti, bine ca poti sa te mentii asa, stiu genul tau, gatesti toate mminunatiile dar nu te atingi deele. eu sunt o pofticioasa cu p mare, deja imi ploua in gura cand ma uitam la poze!
cand e ziua ta in august, esti leu cumva? multi ani inainte si sa fii sanatoasa! ce sa-ti spun? auzi, e baba! daca si tu arati a babaaaa......![]()
fetelor, la mine e pe terminate chestia aia care cica a fost cm(nu a mai patit nimeni asa?)si acum astept sa merg la monitorizare.
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
http://tt.lilypie.com/D4V0p3.png
irene26 spune:
stefiuta si eu te
si tu esti o scumpa si multumesc de compliment. chiar ma gandeam unde ai disparut iar, dar azi am avut placerea sa te revad printre noi. tu ce mai faci?
stefi, ziua mea este pe 26 august, deci sunt fecioara, dar mama mea este leu.
rox_dox spune:
saru'mana fetele...si sa dea Dzeu sa va felicit si eu pt acelasi lucru cat de curand,pupici
_
...gata..luna asta raman
!!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Pozele mele!
baby_r7 spune:
fetele vedeti ca voi deschide acum un nou capitol.................acum lucrez la el...asa ca mai scrieti un pic aici.cat timp mai lucrez eu la prima pagina va rog.........
pupici penru intelegere............
hai ca termin repede.....
aaaaaaaaaaa si Rox...schimba-ti si tu semnatura te rog............
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA