Oare asa e peste tot sau numai mie mi se intampla? De fiecare data cand trebuie sa chem un om ca sa repare sau sa monteze ceva in casa, imi lasa o mizerie de nedescris. De ce oare-s mesterii asa de nepasatori?
Ieri ne-am instalat aer conditionat. Inutil sa spun ca a durat de la 8:30 dimineata la 17:30. Timp in care eu am stat pe-afara cu copilul, ca plangea cand auzea bormasina. Ehh si dupa ce-au plecat, frate, sa te tii: toata casa plina de moloz, fire, cabluri, surubele si alte accesorii, plus, ceea ce m-a enervat cel mai tare, peretele meu proaspat varuit anul trecut, alb - spuma laptelui, era plin de urme de labe (imi pare rau acum ca n-am facut o poza de exemplificare). Oamenii astia chiar n-au vazut ca lucreaza intr-o casa curata si abia renovata???? Sa mai spun ca s-au urcat in talpile goale pe patul nostru?
La fel am patit cand am tras teava de gaz si-au venit c-un aparat de mi-a improscat ulei pe mobila de bucatarie si pereti...
La fel patesc si cand chem electricianul sa repare cate ceva...
Cica mesterul nu-i bun daca nu lasa mizerie multa in urma...asa zice o vorba, eu una nu-s de-acord cu ea.
Mai pateste cineva ca mine?
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!