Hai la o cafea - cap II

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Eu m-am plictisit .. Asta de sub mine mi-a batut in calorifer sa dau muzica mai incet ca-i doarme copilu` .. of, nu mai pot sa fac nimic in casa mea.

Fetelor in curand o sa incepem capitolul 3

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

m-am trezit!

asteptam "el negro caliente" shi am gasit unu rece ...berbantul meu s-a trezit devreme ,dar eu nu fiindca azinoapte am stat sa fac cafele ,m-m trezit "tirliu".

pai da ma gindeam sa export sarbatorile de aici ca atzi serbatori: toate orashele ,toate sfintele shi sfintzii ,toate sarbatorile americanilor etc.
venezuelenii baietzi hazlii,tot ce este distractzie shi munca putzina ,importa.

ce fel de oua??
fiecare de care are.

monica mami de printz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Principe, nu prea m-a multumit raspunsul tau, asteptam ceva mai picant. In plus, pana te trezesti tu, li s-au lungit urechile de foame tuturor.

Drept urmare, v-am facut de mancare, mai fara gust asa:
Piperul il luati de la ouale lui principe. Sau se zice corect oualele principelui?

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

vrei oua picante??
treci la bucutarie sh-tzi dau retzeta

monica mami de printz

Mergi la inceput

Adina , eu mananc si fara piper , asa ca ... Multumesc frumos ! Dragutza ca de fiecare data

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Tot de mincare e vorba???

Ascult Margineanu si va citesc pe voi linga un castron mare de piersici...
Iar voi vorbiti de oua... nu pot servi de nici un fel: prajite ingrasa, fierte nu-mi plac, umplute ingrasa ... altele n-am...

Belutza imi pare rau ptr ce i s-a intimplat sotului tau. Dar bine ca este el Ok. Masina se repara.

Principe.... eu vreau sarbatori, cit mai multe... sa trag chiulul de la job ... Vad o lene in ultima vreme.

Adina dar stiu ca te pregatesti .... gatesti zilnic... Era o vreme cind eram si eu asa .. si nu demult.

Wonderful lasa ouale lui Nastase... ca daca va apucati de politichie deschidem 2-3 subiecte pe zi...

Va pup fetele... si va servesc cu o piersica si un suc...

AAAA Sa nu uit, mai merg si al cumparaturi ca tre` sa umplu frigiderul ca urmeaza sa am multi musafiri in we... Parca vad ca ma preling pe linga vitrine...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Tot de mancare ina...

Facem ce facem , zicem ce zicem , tot la mancare se ajunge..

Eu ascult seturile de la liberty parade si ma balangan pe scaun de nu mai pot .. la la laaa... deja imi inchipui ca sunt iar acolo

belutza

Mergi la inceput

ina,

nu-i plinge de mila lui adina,las-o ca a copilarit destul ,sa puna mina pe cratiza .
ce manichiura ei frantzuzeasca sa nu se strice?lasa ca-i face belutza una pestrizta.

ma dar vad ca la toate va sta pofta la oua.
ma nu a trecut lasataul secului cu dezlegare la oua shi altele??

monica mami de printz

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina78
Adina dar stiu ca te pregatesti .... gatesti zilnic... Era o vreme cind eram si eu asa .. si nu demult.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Hehe, pai dac-ar fi doar asa usor gatitul, as gati si de 10 ori pe zi

Mergi la inceput

Principe, nu stiu cum se face, dar daca pun mana pe o cratita, parca ma frige, nu alta

Mergi la inceput