Hai la o cafea - cap II
Raspunsuri - Pagina 27
principe spune:
eu nu ma culc o data cu bibilicile,noapte este inca tinara.
am sa va fac cafeau shi vi-o las in cafetera ,ca sa betzi cind va trezitzi,ca la romanica se cracaneaza de ziua.
gata ma facut: guayoito ,negro furte,marron y cafe con leche.
ptru gustul fiecareia,mie ce-mi face placere este un negru puternic(negro fuerte)
deci va rog cind ma trezesc sa ma astepte fierbinte shi parfumat...el cafe negro fuerte se intzelege.
monica mami de printz
principe spune:
apropo de serbatori ,azi in venezuela a fost serbatoarea oualor,
asha ca daca vretzi avetzi motiv de baut loatzi un ou shi-l sarbatoritzi ,dar daca luatzi un carton betzi ptru fiecare ...ca doar nu o sa lastzi vre unul necinstit.
monica mami de printz
slimatei spune:
multumim de cafeluta!
chiar acum ma infing int-una, ca mi-a zis dr. ca face bine o cafeluta' sa-mi ridice tensiunea...ieri cand mi-a luat-o(tensiunea) era f. buna...si eu i-am spus: da' dr da eu mi-am baut cafeluta+ un paharel de cola si de aia buna; da nu m-a certat pt. cola...
mi-a urat si drum bun.. a zis ca stau bine si pot sa merg in vacanta linistita.... 3 zile....ura!
cred ca vb sg pe aici....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
ina78 spune:
`Neata!!!
O cafeluta se poate? Stefania bem impreuna cafeaua?
Principe multumesc mult de sfaturi, e "foarte grele". In primul rind e un adevarat calvar cu mincatul dimineata, nu mi-e foame, pofta si nu am timp (mereu ma trezesc tirziu)
La prinz nu prea am timp - rar reusesc sa fug sa iau prinzul sau sa maninc ceva la birou. Mai mulrt de un corn sau un fruct ...
Seara e durerea mare Imi este o foame si am niste pofte ...
Cit despre infertilitatea emotionala... ar putea fi cauza ...
problemelor noastre - dar prefer inca sa ma amagesc ca nu e asa. Urmeaza saptamina asta sa fac progesteronul si luna viitoare poate - poate ...
Belutza nu ai o farmacie in zona??? De ce nu ai strigat mai tare ca-ti aduceam noi.
Fetele... dimineata la voi incepe greu, nu???
Vad ca nu veniti toate la cafea... (iconul care trebuia nu-l gasesc ).
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
ina78 spune:
Principe... sarbatoare oualelor???
E tare ca n-am auzit... iti dai seama ca asta trebuie importata ... inca o ocazie de chef si betii...
slimatei spune:
mie mi-e un somn cu toate cafelele care le-am baut eu pe aici...da daca-s virtuale mey....cred ca merg la culcarica sa o odihnesc pe asta mica...na ca si rimeaza....
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
wonderful spune:
Ina ,sa traiesti pt. cafea.M-am sculat,ca o bleaga,pe la 8,am lenevit la tv,am mai citit postari,mi-am mai facut cruci de cate nebunii sunt in viata unora si,ca sa-mi revin,m-am oprit la fetele mele..E ciudat cum te atasezi de niste nume,nici alea reale,in multe situatii.Dar ne atasam de fapt de ceea ce spune fiecare,de suportul pe care stim ca ni-l putem gasi aici.Va tot pup ca un betivan!
Belutzo,ce mai faci!Te mai pictezi?Fuguta si fa-ti provizii de medicamente!
Ce fel de oua?
ina78 spune:
Fetelor, belutza astazi recupereaza ziu de ieri...
Cred ca e f. ocupata, ca n-a trecut nici la cafea.
Dar ceva de mincare... nu ziceti??? Hai ca m-am invatat sa maninc "virtual" ... de miine dimineata insa o sa-mi fac cite un mic dejun regeste... sper sa am timp...
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ina78
Fetelor, belutza astazi recupereaza ziu de ieri...
Cred ca e f. ocupata, ca n-a trecut nici la cafea.
Dar ceva de mincare... nu ziceti??? Hai ca m-am invatat sa maninc "virtual" ... de miine dimineata insa o sa-mi fac cite un mic dejun regeste... sper sa am timp...
Dar o viata fara mancare?