Hai la o cafea - cap II
Raspunsuri - Pagina 25
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by slimatei
adiana...imi cer scuze....
eu abia acum m-a prins....dau si eu vina pe ...ca nu mai am acelasi randament...
la multi ani!
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
multumesc frumos, Stefania!
PS: Ziua mea a fost demult tare, da' inca si acum o serbez. Si ca sa fim in ton, propun sa serbam si Pastele care a trecut si sa ne pregatim de Craciun.
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
Sigur ca da Adina, sarbatorim.
Cand e vorba de sarbatorit , sunt prima. Sarbatorim orice , numai sa mancam si sa bem
Iar vb de mancare AICI . Cand o sa vada ina, iar se ia de noi
belutza
ina78 spune:
Sint aici... schimbam numele... Hai la o masa buna(ca nu pot spune prinz sau mic dejun... ca voi mincati intr-una).
Eu am mincat iar "cruditatile" azi am avut in meniu: rosii, castraveti si nectarine.
Si ce foame imi este... dar beau ceai de slabit... cu ibricele. O sa-mi apara branhii (sau cum s-or numi ca la pestiiiiii )
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
belutza spune:
Si eu abia mananc o masa pe zi ... si aia numai masa nu se poate numi... Ma chinui sA MAnanc si nu pot
belutza
A_Iulia spune:
Ma duc si eu la birou. Cam tarziu, da' cu vremea asta...of of.
Adina + Olivia 04.03.2004
belutza spune:
Fetelor, de plictiseala mi-am facut unghiile , una rosie , una alba , una rosie , una alba ..
belutza
wonderful spune:
[quote]Originally posted by belutza
Fetelor, de plictiseala mi-am facut unghiile , una rosie , una alba , una rosie , una alba ..
belutza
Inseamna ca ori ai racit rau ori te-a batut soarale prea tare la ...unghii.
principe spune:
buna diminetza,
ina,
am intzeles bine??
tu vrei un bb shi faci cura de slabire???
vezi ca nu prea sunt compatibile,dieta produce stari de anxietate shi anxietatea produce sterilitate emotzionala.
lasa dieta daca vrei sa faci bb,relaxeaza-te.
am intzeles ca deja eshti in tratament cu hormoni?
stiu ca este greu sa te relaxezi ,dar TREBUIE...
monica mami de printz
ina78 spune:
Principe sper sa te inseli...
Glumesc, insa serios. Am facut un tratament - nu stiu daca era cu hormoni - acum l-am terminat si sint in asteptarea zilei 21 ptr a face progesteronul.
Nu cred ca avem probleme de infertilitate, stiu insa sigur ca avem probleme cu greutatea.
Nu tin decit o cura usoara (vorba vine... ca ptr. mine e grea, insa maninc inca carne, legume si fructe... si muuulllltttte lichide).
Voiam sa slabesc putin inainte de a ramine insarcinata (s-a lasat putin asteptata sarcina) ca sa acumulez kg mai usor dupa...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."