Hai la o cafea - cap II
Raspunsuri - Pagina 22
slimatei spune:
mai voi ati citit mesajul meu, sau in pc vostru nu a aparut nimic.... eu va dau de baut de va faceti...dau un sfat la om....nik nik ..ignor total....ai...
si o cafeluta si papica poate asa mai merge...dar oricum e tarziu...tb sa-mi apara jumatatea si inafara de o cina romantica si de o partida de...romantic fiind habar nu am...ceva simbolic ce sa-i fac cadou...
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
wonderful spune:
Spune-i ca ai sarcina trigemelara!...daca sta bine cu inima.Vezi tu o surpriza mai mare ca asta?
wonderful spune:
Acum cativa ani, da 1 apr. i-am spus ca-s insarcinata!A facut o fata tampa,parca nu stia daca a auzit bine,nu stia daca sa se bucure sau .Mi s-a facut mila si m-a apucat rasul.
slimatei spune:
a.... nu-i pot spune ca deja a vazut-o pe fii'sa...
stefy & tot foto
wonderful spune:
Tu stii mai bine ca oricine ce-i place,daca are vreun hobby,pasiune pt. ceva.Cel mai mare cadou e cel din burtica ta.
slimatei spune:
asta asa e...cel mai mare... dar ceva simbolic..cel mai mic...eu il cunosc de cand il cunosc el nu vrea nimik...norocoasa mai sunt
stefy & tot foto
iuliana_2007 spune:
Nici sotul meu nu a asteptat cadou niciodata de la mine.A asteptat ceva ani sa aiba si el o fetita si tot timpul imi spune ca ea acopera tot de pe fata pamantului pt el,si cat oricat de scump ar fi un cadou nu este mai pretios ca ea.Este sufletul lui.
Vezi ditamai omul cum i se scurg ochii dupa o bebitza.Sa vedeti cand o ea langa el in pat si ea ii pune piciorusele pe fata ca sa i le pupe si el nu mai poate,o bibileste toata.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze