Hai la o cafea - cap II

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna seara fetelor.Eu am fost astazi la curte la socrii mei si nu am mai putut sa stau de vorba cu voi astazi.Sunteti bina?Ce a-ti mai facut?

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Eh,ca duminica.Am fost la BISERICA-am scris mare ca sa nu intelegeti BERICICA,am lenevit,ceva mancare.Ma pastrez pt. maane,shmotru,rufe si ce-o mai fi(taman ca sotia pe care si-o doreste Gelu,sunt ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Io am fost azi mama toata ziua. Loc de joaca copii, terasa cu prietenii...fii-mea nedezlipita.
N-a vrut deloc sa relationeze cu taxu azi.
Acum doarme tun.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Eu am stat in pat toata ziua,servita la pat si mai devreme am iesit putintel la plimbare.Activitate nema azi. Se vede c-a fost duminica...

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

A ramas cam putine lume pe aici sau mi se pare mie.Toata lumea a fugit la mare?

Sunt asa de prost dispusa.Ma culc eu acum dar imi este teama sa nu ma trezesc si maine asa.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hei Iuliana, cine te-a suparat?

fetelor, voi credeti in deochi?
eu sunt mai sceptica, iar de cand sunt aici nu m-am mai gandit la asta.
dar ieri a venit la mine o buna prietena, sa imi vada noua tunsoare si culoare, merge maine la aceeasi hair-stilist, si dupa ce a plecat am fost bleaga toata ziua.
n-am putut face nimic din ce mi-am planificat.
m-a izbit spre seara ideea ca ar putea fi asa ceva si am facut ce stiam eu mai bine sa imi revin, dar sunt tare....necajita sa zic asa

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by iuliana_2007

A ramas cam putine lume pe aici sau mi se pare mie.Toata lumea a fugit la mare?

Sunt asa de prost dispusa.Ma culc eu acum dar imi este teama sa nu ma trezesc si maine asa.

poze

da de unde atata mare?.....noi mai avem inca 6 zile pana la vacanta....o gramada mama-mia cat mai este.....

incearca sa te linistesti ca numai tu stii sa iesi din starea asta....dac te lasi prada proastei dispozitii ii dai puteri..alungale si fi tu....ca daca se adancesc e greu sa iesi...probat pe propia pele...si e mult mai greu....

E usor sa cazi ....dar e asa de greu sa te ridici....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

quote:
Originally posted by maru

hei Iuliana, cine te-a suparat?

fetelor, voi credeti in deochi?
eu sunt mai sceptica, iar de cand sunt aici nu m-am mai gandit la asta.
dar ieri a venit la mine o buna prietena, sa imi vada noua tunsoare si culoare, merge maine la aceeasi hair-stilist, si dupa ce a plecat am fost bleaga toata ziua.
n-am putut face nimic din ce mi-am planificat.
m-a izbit spre seara ideea ca ar putea fi asa ceva si am facut ce stiam eu mai bine sa imi revin, dar sunt tare....necajita sa zic asa

Doamne'ajuta!

Eu nu cred deloc deloc. Cred ca ai fost suparata ca a plecat prietena ta si iti parea rau de asta. Lasa, ca mai vine ea pe la tine, nu mai fii suparata.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

vad ca face adina cafeaua ,mai bine ma duc shi ma culc ca sigur pune vreo vrajitorie sau ulei de ricin in cafea shi nu mai dorm,sau dorm pe buda.

buna dimineatza la voi!!
pina ma scol sa fie cafeaua facuta micul dejun ,ca de io-s mai inapoiata cu vreo 7 ore shi abia ma duc la nanic.

maru,

ptiu ptiu,te-am scuipat a trecut??

monica mami de printz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Ina,cati ani are?Nu-i cam prea...matur?Julica I mean.

Ba da, dar arata inca binisor... mai ales pentru cei (de fapt cele) care l-au placut in tinereti.

In schimb a fost sonorizarea buna - intelesesem ca in Bucuresti au fost probleme. Si melodiile vechi, cunoscute... Dragutel concertul... simplut dar dragut.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput