Hai la o cafea - cap II
Raspunsuri - Pagina 11
wonderful spune:
Nu m-a luat somnul,m-au apucat nervii ca merge net-ul ca melcul,cred ca-i supraincarcat,nu raspunde la back decat f.f. greu.Du-te si papa.
iuliana_2007 spune:
Fetelor dar mult mai scrieti.Beti cafele si ceaiuri toata ziua.
Mie imi dqa cineva ceva de mancare ca a papat printesa mea de la san si mi s-a cam facut foamne.
Nu mai este nimeni pe aici?Va luat somnul?
Apar si eu cand se sparge gasca.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
quote:Merge greu de tot si ma enerveaza si pe mine.
Originally posted by wonderful
Nu m-a luat somnul,m-au apucat nervii ca merge net-ul ca melcul,cred ca-i supraincarcat,nu raspunde la back decat f.f. greu.Du-te si papa.
Fetita mea nu vrea sa adoarma,am leganat-o in toate felurile poate poate adoarme dar nici o sansa.Am pus-o in patut la ea si am lasat-o in pace sa vedem daca adoarme,pana acum vad ca nu a marait deloc.
Adoarme asa de tarziu noaptea.Ziua sta treaza,are mare grija sa se intoarca de pe o parte pe alta si daca indraznesti sa o intorci se enerveaza si incepe sa tipe.Picioarele si le foloseste bine,se ridica de fund in sus dar mai are de lucru cu mainile,parca o vad dupa 5 luni deabuselea,ca in fundulet se straduieste sa stea bine ajutata.
Ce ma mai laud,sa-mi fie rusine.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
belutza spune:
Feteleeeeeeeeee, mai e cineva pe aici ??
Mor de nervi , ma chinui de juma de ora sa scriu si eu ceva si nu reusesc cu netu` ma-sii..
belutza
wonderful spune:
Nu mai musca din zid ca nu ne ramane noua nimic.Am crezut ca-i de vina calc. meu.e vineri,romanii astia nu se duc nicaieri de NE incarca noua reteaua?
Iuliana, efiresc sa te simti fericita langa gargarita ta.Ce mult mi-am dorit si eu sa am o fata si m-am ales cu 2 golani,trai-mi-ar.Si i-am zis sotului ca la a2a incercare ar fi trebuit sa schimb armasarul,unul specializat pe fete,dar n-a vrut,nu stiu de ce.
wonderful spune:
Nu mai musca din zid ca nu ne ramane noua nimic.Am crezut ca-i de vina calc. meu.e vineri,romanii astia nu se duc nicaieri de NE incarca noua reteaua?
Iuliana, efiresc sa te simti fericita langa gargarita ta.Ce mult mi-am dorit si eu sa am o fata si m-am ales cu 2 golani,trai-mi-ar.Si i-am zis sotului ca la a2a incercare ar fi trebuit sa schimb armasarul,unul specializat pe fete,dar n-a vrut,nu stiu de ce.
Iar face figuri .Cred ca ajunge rasp. meu pe la 2.Eu trebuie sa ies de pe net,apoi intru iar pt. orice cautare sau send.Cica nu gasaste server-ul,mama lui de servitor sau ce o mai fi.Dati-mi un perete de ros.
belutza spune:
eu daca ma duc la alt subiect sunt terminata . mi se incarca in 7 ani... abia am intrat din nou aici si raman aici .. nu mai ies..astept sa mai spuneti ceva , daca nu ,ma duc sa dorm.
belutza
iuliana_2007 spune:
De ce nu a vrut sa schimbi armasarul?
poze
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
eu daca ma duc la alt subiect sunt terminata . mi se incarca in 7 ani... abia am intrat din nou aici si raman aici .. nu mai ies..astept sa mai spuneti ceva , daca nu ,ma duc sa dorm.
belutza
Eu spun dar ajunge ca...dupa ora 12 nu putem injura?ca astia de la CNA dau voie!
wonderful spune:
[quote]Originally posted by iuliana_2007
De ce nu a vrut sa schimbi armasarul?
poze
De fraier!Se cramponeaza si ei de niste idei depasite!Cica vor sa fie copiii lor.Anacronici,ce mai.