Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 24
adinag spune:
Stefania, felicitari, eram sigura ca totul e bine si simtisem chiar ca vei avea o fetita, ca tu esti mamica de fetita!
Vezi ca e totul bine? Acum da-ne si noua mai multe detalii, nu ne amagi asa cu o propozitie acolo... Ca vin si eu cu bata!
Adina 18+
PS: trag o fuga la alimentara sa-mi mai satisfac si eu vreo dorinta culinara, numai ca inca nu stiu care!
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adra_bell spune:
Sa va spun ce doctor dragut am.... In ziua cu cod rosu eu aveam programare la dr, la 18.30, si, bineinteles, ca m-am gandit sa plec de dimineata, sa nu ma prinda caldura cu jaful meu de dacie. Abia intru in Buc si ma suna dr.. Ca s-a gandit el la mine, cum vin eu pe caldura asta de la Gr, nu vreau sa ma reprogrameze?
I-am zis ca sunt deja in Buc, dar nu-mi venea sa cred. Eu nu am mai intalnit astfel de doctori...
adra_bell 23+ cu Eva-Elena
slimatei spune:
dac deocamdata va spun asa ce ziceti?si revin cu detaliile
Stefania cu Stefania la purtator
slimatei spune:
mi-a zis ca e sanatoasa si grasuta si nu prezinta ...nimic anormal....asadar, eu am 20 dupa eco am 21 deci fetitu' meu .....mai sa fioe inca tb sa ma obisnuiesc....am o fetita! lichidul amiotic....in norma...cred ca normal..placenta...anterolaterala dx(dreapta) placenta grad-I(normal)
are 25 cm....statea cu dejtu' in gurita..si a deranjat'o nea dr. ca sa-i vada putza..si a ramas cu gura cascata....a fost cea mai superba ora din viata mea...desi de fiecare data cand se uita la vreun organ...pana nu imi spunea ca e bine stateam cu inima la gura...
daca mai vreti va mai spun sau deja v-am plictisit?
pet.cost2005 spune:
stefi - felicitari ... sa fiti sanatoase amandoua !!!! Acu', zic si eu ca bb, sper ca te-ai mai linistit si nu mai esti asa prapastioasa . Si chiar o sa o cheme Stefania, ca pe tine, cum ai pus la semnatura?
Petronela
pet.cost2005 spune:
roxana - merci pt. urari/aprecieri .. esti o draguta !!!
Se pare ca am ramas iar singurica pe-aici ... ooofff ...
Petronela
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by anacami
Adina, la kiturile din al doilea link te refereai si tu?
(adica cele din josul pag. urmatoare:
http://www.funtosee.com/kids_theme_room_packs/asp/CtgID/1031/af/page.htm ). Vad ca se lipesc (nu se vopseste) si se pot dezlipi...
Sa iti cumperi un tel. bun, vei avea nevoie pt. anuntarea lui bb si primirea felicitarilor
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
n-am vazut nici un nr de telde contact cu firma, v-ati luat? De unde? Cat costa?
Eu acum am venit de la ginecolog, totul e bine cu Alesia.
Ca la spital, in doua minute eram afara, fara prea multe date dar cu siguranta ca e bine si sanatoasa. Urmatoarea vizita pe 21 sept. Sa pic in ! Doua luni!
Noroc ca mai merg si prin alte parti si vad cum ii merge, ca cu spitalul....
De luni voi sta cateva zile in spital pt a putea sa-mi dea concediu medical. Deoarece doctora de familie cf legii numai doua saptamani imi poate da. Pai si eu ce fac?La munca mi-au zis sa nu mai merg, dar concediu n-au cum sa dea dsecat pe acolitelea.
Shery 25+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
Am trimis pe mail-ul comun adresa albumului meu cu cateva poze ... pt. cine vrea sa ma cunoasca. Nu sunt insa cu burtica ... alea vin mai tarziu !!!
Petronela
petro chiar ma intrebam cand ai sa ne trimiti si noua foto cu tine...
mihuta spune:
Stefania , felicitari pentru bebelina grasa si frumoasa !!!
Petro , eu sunt pe aici ca la tv e nu's ce meci de fotbal asa ca nu beneficiez de compania sotului...
Adra , foarte intelegator doctorul, al meu nu cred ca s-ar fi gandit macar, ca la el programarile se fac cu o luna inainte...
Tocmai am mancat ingetata padurea neagra (black forrest) dar nu sunt satisfacuta.
23s + Sophia