Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ADINA sa-l stapanesti sanatoasa...eu ma bag in patut ca sunt tare puturoasa astazi...nici de calcat nu am terminat..bleach..nu am chef de nimic...ziceam ca ies la plimbare sau sa ma uit prin magazine....nah..mai bine in pat..va pup

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

PETRO am vazut pozicile cu tine si sotul ..super ..sa fiti fericiti in continuare!!..multumim pt poze dar asteptam si cu burticosul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Adina, sa il folosesti sanatoasa ! :)
Eu acum am facut ochi, am incercat sa dorm un pic dar iar incepe sa fie cald de numa ...

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, eu acum m-am trezit. Cand am adormit nu am deschis aerul conditionat si m-am trezit super transpirata. Am terminat si bagajele si il astept pe sotul meu. De abia astept sa plecam. O sa-mi fie dor de voi. Sa fiti cuminti si sa aud numai lucruri de bine cand ma intorc (cred ca voi avea ceva de citit din urma).
Vorbeati mai devreme de o lista de cumparaturi pt bebe. Eu am luat cate ceva, dar prea putin comparativ cu fetele. Daca are cineva vreo lista de genul ala (una realista), rog sa o trimita pe email-ul comun.
Nu cred ca voi mai intra azi, asa ca va pup mult, mult. sa aveti grija de burtici.

Mergi la inceput

ROXXY 80..drum bun!!..concediu placut!!..sa va distrati si sa va odihniti!!..sa ne "auzim" cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata..m-am adunat si eu de pe drumuri. Am fost in Mall sa ii caut cadou tatalui meu, ca maine e ziua lui.
Ca de obicei, am intrat in toate magazinele posibile si imposibile si acum sunt obosita si ma doare si un pic spatele.
Am intrat si la magazinele de bb-ei si am avut o reactie ciudata...mi-a venit sa plang de fericire cand am vazut hainutele. Unele erau asa de frumoase ca imi venea sa le mananc.
M-am abtinut cu greu sa nu iau nimic, pentru ca nu ii luasem lui taica-miu cadou si nu plecasem nici cu foarte multi bani de acasa...ca altfel cred ca dadeam gaura in buget. Dar cred ca zilele astea tot ma duc sa fac niste cumparaturi

Eu stiu ce carucior ii iau lui Kara, ca imi place foarte mult: www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm" target="_blank">asta

Stefania te asteptam cu vesti bune.

Am uitat sa va zic ca ieri am cazut de pe scaun . Stateam pe un scaun cu rotile si nu stiu cum m-am aplecat prea mult intr-o parte si s-a dezechilibrat scaunul si am cazut . Dar n-am patit nimic, am simtit doar ca s-a miscat bebelina in momentul ala, dar dupa nu m-a durut nimic si vad ca azi a miscat ca de obicei.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Darleena, e foarte frumos carutul!!! Imi place mult.

Stafania, te asteptam!

Roxxy, un concediu placut!

La noi temperaturile sunt mai bune de cateva zile, va doresc si voua o racorire. E asa de bine!

Flory, sper ca ti-ai luat si haine de ploaie si frig pentru Olanda :-))

OK, eu ma mai tot joc cu mobilul nou, ce-mi place! Si multumesc de urari!

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

eu acuma am terminat papa, am poapat si am pun la nani un pic!!!!
aaa...si inainte am duc sa imi cumpar un baton de ciocolata, ca nu mai rezist!!
ne auzim@!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

e roz mey ...e roz...e sanatoasa si e f. bine si grasuta asa cum mi-am dorit va multumesc tuturor de sustinere....nu mai pot de emotii inca nu mi-am revenit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Stefania, felicitari pt fetita!!!! ai vazut ca totul e bine??? poate acuma te-ai mai linistit, nu te mai stresezi din orice si te bucuri de sarcina!!
PS: al meu sotz la fel a reactionat cand a aflat ca e fetita.... el isi astepta baiatu'
FELICITARI INK O DATA!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput