Brasov:ce facem cu copilasii in vacanta?
Mamici din Brasov,ce faceti voi cu copiii in vacanta?Am un baietel de aproape 6 ani si se plictiseste acasa...locuim la casa,are minge,bicicleta,se joaca in curte,alearga dupa pui,pisici,dar cum mai am o pitica de 1 an si 3 luni nu am suficient timp sa ma joc cu Andrei...
M-am gandit ca as putea sa il duc la inot,stiti cumva daca la Sala sporturilor mai exisat cursuri pentru copii?
Mai era pe vremuri palatul copiilor,unde se faceau diverse activitati pentru copii,stiti ceva despe asta?
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
Raspunsuri
sanziana72 spune:
Incearca la Centrul Reduta (fostul Palatul Culturii delanga teatrul de papusi), dar nu stiu daca au cursuri peste vara.
Eu mai stiu de un curs de dans care se tine peste vara, dar nu stiu daca unui baiat i-ar place.
La bazinul de la gara am inteles ca se mai fac cursuri, s-a inscris un prieten de al meu si zicea ca se fac si pentru copii. Eventual suna.
Stie cineva unde s-a transferat fostul Palat al pionierilor (care era la Livada Postei) ? Sau a disparut ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Nicoleta spune:
Mirella, aceeasi dilema am avut-o si eu, insa la inot nu-l pot duce (vroiam in Sacele), ca are ceva probleme de sanatate (suspect de sinuzita, asteptam miercuri un al doilea verdict). Am fost anul trecut la Palatul Copiilor si nu aveau nimic pentru pici ca al meu... anul asta nu am mai incercat.
Daca gasesti altceva, sunt interesata si eu. Noi l-am inscris la un curs de engleza pentru anul scolar, sa vedem ce-o iesi... dar din octombrie.
Nicoleta
Nicoleta spune:
Palatul Copiilor este pe langa Micsunica, telefon 332911 (am sunat si au zis ca in toamna abia ar avea niste cursuri pentru copii mititei... pictura, muzica, dansuri).
Nicoleta
sanziana72 spune:
Unde este Micsunica ? In ce cartier, ce strada, linie de autobuz ?
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Nicoleta spune:
Pe Saturn, cu o statie inainte de Ardealu. Toata lumea din zona o sa stie, e pe linia lui 6, urmatoarea statie de la Piata Astra, cum mergi spre iesirea din Bv.
Nicoleta
Mirrella spune:
Multumesc pentru raspunsuri,fetelor,abia acum am reusit sa intru sa le citesc...
Vad ca pentru vara ne ramane doar inotul,nu stiu cat "curaj"o sa aibe Andreiul meu,dar incercam..
Nicoleta,multumesc pentru numarul de telefon,sper ca la toamna o il duc si acolo,dar cum va incepe anul scolar nu stiu daca ne va ramane timp...
Sanziana,povesteste-mi te rog despre cursurile de dans..Andrei a avut la gradi pentru serbare ceva dansuri si am ramas uimita cat de bine se misca..si in plus i-ar mai risipi din energia multa pe care o are....
Va pup si va multumesc!
La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh
sanziana72 spune:
Cursurile de dans se tin pe strada Agriselor, in centru (pe langa scoala 5). Pentru copii mici sunt marti si joi de la 17h la 18h30 (in sala de sport din fundul curtii al corpului de pe Agriselor al scolii 5). Poti sa platesti fie cu ora, fie sa platesti cursul. Initial se plateste o taxa de inscriere de 300.000 ROL.
Prea multe despre ce fac acolo nu stiu sa iti spun ca Marina mergea cu bunica. Ii trebuie haine comode si pantofi cu talpa elastica (nu rigida) si care sa alunece (noua ne-au recomandat sa ii luam opincute).
Cel mai bine mergeti o data si incercati. Vedeti daca ii place, cum se comporta...
sanziana72 spune:
O idee ar fi si locurile de joaca unde il poti lasa cateva ore.
Uite aici ce s-a mai discutat despre ele:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104885
Pana acum ar fi yaanik si Club reclama - reclama mascata .
sebastian06 spune:
Ca si loc de joaca mai este si Junior Club Oaki.... Mie...si in special baietelului meu ii place acolo...
Puteti sa va faceti o parere si vazand siteul lor... www.oakiclub.ro
andreeabv spune:
Cursurile de dans se tin pe strada Agriselor, in centru (pe langa scoala 5).
Pentru filmulete cu Clubul de dans de pe strada Agriselor (Club La Passion), accesati cele 2 link-uri de mai jos (un moment este de dansuri standard, si celalalt cu dansuri latino-americane).
http://www.gradinitebrasov.ro/content/view/180/27/ (standard)
http://www.gradinitebrasov.ro/content/view/181/27/ (latino-americane)
Informatii despre preturi, club, si fotografii mai gasiti si la http://www.gradinitebrasov.ro/content/view/184/41/
Sa va fie de folos pentru micutii vostri viitori dansatori!