nu stiu ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

teddy vezi tu ca asta e una din intamplarile cu happy end...dar nu toate pot sfarsi asa...din pacate...

ella aura....eu iti urez multa bafta in tot ceea ce iti propui... si multa fericire

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cand parintii mei mi-au interzis sa ies cu actualul meu sot, am cerut o perioada de ragaz sa ma lamuresc.
aveam 20 el 22. salariati amandoi.
mi-au interzis sa ies din casa, doar cat ma duceam la servici, trebuia sa vin f repede acasa.
cand mi-am dat seama de sentimentele mele am decis sa ne casatorim, el vroia de mult, eu am vrut sa fiu sigura pe ce fac
i-am anuntat cu o zi inainte, ne-am casatorit si relatia dintre noi si parintii mei a fost tensionata ani la rand.
s-a detensionat cand a aparut copilul, apoi s-a mai indarjit cand i-am anuntat ca plecam in Canada, sotul "era de vina" pentru decizie.
acum suntem ok, vrem sa ii aducem aici pentru cateva luni vara viitoare si sincer sper sa nu avem probleme, pentru ca atunci cand vor vedea ca ne merge bine, isi vor da seama ca nu ne vom mai intoarce

concluzia? casatoriti-va!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella.aura spune:

Buna,

Ai mei nu numai ca mi-au interzis sa ma vad cu el, dar aseara am fost sa vb cu mama, m-am gandit ca ea o sa ma inteleaga, dar uite ca nu a fost asa, aseara nu m-au mai lasat sa plec de acasa si astazi m-a adus tata la serviciu de unde probabil o sa vrea sa ma ia fratele meu care lucreaza cu mine.
Si noi vrem sa ne casatorim dar acum nici asta nu pot sa fac pentru ca mi-au luat din portofel buletinul, certificatul de nastere si cardul.
Deja am ajuns la disperare, nu vreau sa fac rau nimanui, vreau doar sa ma lase si pe mine sa fac cum cred eu ca e bine.

Maru, sincer daca nu eram insarcinata probabil ca nu m-as fi gandit de 2 ori si as fi facut tot posibilul sa plec din tara si poate asa si-ar fi data seama ca vb serios si e ceea ce vreau, dar nu pot face asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Te rog nu te mai complace in situatia asta.
Du-te la politie si reclama-i ca nu te lasa sa iesi din casa si ca ti-au luat actele. Foarte probabil unul din politai te va insoti acasa sa verifice, profita de prezenta lui i-ati lucrurile si actele si pleaca la prietenul tau.
E mai rau ca in evul mediu la voi.

Mergi la inceput

Se pare ca am ajuns la o solutie, au fost de acord ca in momentul in care vom gasi o alta camera si vom sta singuri sa ne mutam impreuna si mai trebuie sa dovedeasca el ca munceste si sa aducem argumente ca ne putem intretine, asa ca acum imi caut un loc unde sa ma mut si in momentul in care o sa plec o sa-mi dea si buletinul sa ma pot casatori cu el daca asta vreau, credeti ca si-au dat seama ca nu renunt la el si incearca sa inteleaga asta sau ar putea fi o strategie sa se gandeasca cum sa faca sa nu plec?
Eu sper ca o sa se tina de cuvant si o sa ma lase chiar daca sunt constienta ca discutiile nu vor inceta in momentul in care voi pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Oricum mi se pare aiurea sa-ti tina ei actele.S-ar putea sa nu fie niciodata multumiti de iubitul tau si sa te tot tina in sah si sa tot puna conditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by ella.aura

Se pare ca am ajuns la o solutie, au fost de acord ca in momentul in care vom gasi o alta camera si vom sta singuri sa ne mutam impreuna si mai trebuie sa dovedeasca el ca munceste si sa aducem argumente ca ne putem intretine, asa ca acum imi caut un loc unde sa ma mut si in momentul in care o sa plec o sa-mi dea si buletinul sa ma pot casatori cu el daca asta vreau, credeti ca si-au dat seama ca nu renunt la el si incearca sa inteleaga asta sau ar putea fi o strategie sa se gandeasca cum sa faca sa nu plec?
Eu sper ca o sa se tina de cuvant si o sa ma lase chiar daca sunt constienta ca discutiile nu vor inceta in momentul in care voi pleca.

Poate sunt eu mai tafnoasa si orgoliasa, dar eu n-as sta la atatea explicatii, ca doar nu esti minora. Cand m-am decis sa ma mut cu prietenul (acum sotul) aveam 22 de ani si mi-era graoza mai ales de reactia lui tata (ca ce zice lumea, da' vecinu' de la 3 etc). Dar mi-am facut bagajele, le-am pus la usa, le-am zis cum sta treaba si am plecat cu el. Din fericire ai mei nu mi-au dat vreun ultimatum, dar nici eu n-as fi tolerat ce povestesti tu. Am impresia ca ai tai te considera proprietatea lor.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Am facut si eu lucrul asta, am plecat de 2 ori, dar deja numai are nici un sens pentru ca a doua zi sunt la mine la serviciu si ma duc inapoi acasa, daca nu vin ei ma ia fratele meu care lucreaza cu mine si m-am gandit ca decat sa recurg la solutii precum politia sa incerc pentru ultima data asa cum au zis ei si daca nici de data asta nu se tin de cuvant, atunci facem cum trebuie sa fie bine.
Iar chestia cu actele nu e prima data cand imi fac asta, cand m-am mutat prima oara cu el au reusit sa le ia si nu mi le-au dat pana nu m-am intors acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by ella.aura

Am facut si eu lucrul asta, am plecat de 2 ori, dar deja numai are nici un sens pentru ca a doua zi sunt la mine la serviciu si ma duc inapoi acasa, daca nu vin ei ma ia fratele meu care lucreaza cu mine si m-am gandit ca decat sa recurg la solutii precum politia sa incerc pentru ultima data asa cum au zis ei si daca nici de data asta nu se tin de cuvant, atunci facem cum trebuie sa fie bine.
Iar chestia cu actele nu e prima data cand imi fac asta, cand m-am mutat prima oara cu el au reusit sa le ia si nu mi le-au dat pana nu m-am intors acasa.

Scuza-ma, ce inseama ca te iau acasa? Cu forta, te tarasc, te sechestreaza ? Sau te conving ca e spre binele tau ? Daca e prima varianta, atunci faci plangere la politie. Daca e a doua, poate ar trebui sa gasesti puterea de a-ti respecta deciziile. Te-ai mutat si cu asta basta, e viata ta, pui picioarul in prag.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cu asa parinti "spartani" si crescuta de mica in stilul asta dictatorial, nu prea cred ca poti sa pui piciorul in prag. Am impresia ca iti este o frica teribila de ei, inclusiv de fratele tau...Nu stiu ce zic, nu prea pot sa imi imaginez asa oameni...numai daca nu cumva esti putin mai mica decat ai zis...daca ai, sa zicem 18 ani, le dau putina dreptate. Dar tu cum esti cu ei? De ce nu au incredere in tine? De ce te considera neajutorata? Stii de ce intreb? Imi pari putin asa,...adolescenta. Nu vreau sa te supar, mai ales ca esti si insarcinata, insa poate ca ai si tu o problema de comunicare n relatia cu parintii tai. Ai tai cum sunt, cati ani au, cu ce se ocupa? Tu esti cumva la scoala inca? Tu de cat timp esti cu el, de sase luni? Si cum vine asta "m-am mutat cu el, dar ai mei nu-l cunosteau? Mie nu mi se pare normal. In cate luni esti insarcinata? Ati planuit sa aveti copilul sau s-a intamplat? Mi se pare cam riscant sa dati sfaturi extreme inainte de a va face o parere clara...Un lucru e clar, parintii aia sunt mai mult decat disperati si nu cred ca fac tot ce fac de nebuni!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput