Sunt in impas...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

AuraCris,prea mult coincidente. Si eu am fost tot 1 an impreuna,zi de zi.
Iti dau acelasi sfat pe care l-am primit si eu si pe care am refuzat mult timp sa-l iau in calcul. Pleaca de langa el !

Am stat si m-am gandit.Cu el nu sunt fericita,dar ce ma face sa cred ca,fara el nu as fi ??
Normal ca,voi fi mult mai fericita fara el.Dar nu regret mai nimic.Pt ca,am invatat si din experienta asta ceva.
Am invatat ca,un barbat nu trebuie tratat ca un rege,pt ca nici el nu te trateaza ca o regina,ca nu merita sa-ti pui toata viata in mainile unui barbat,pt el niciodata nu-si va pune viata in mainile tale.Am invatat ca,un barbat ma va iubi si daca ii gatesc si daca nu,ca o haina calcata nu inseamna mai multa iubire,ci mai multa sclavie.

M-am grabit sa o fac pe gospodina pt un barbat.L-am servit la pat cum tot ce a vrut el si tare rau imi pare !!

Gandeste-te f bine si invata din experienta mea,sau a altora.Stiu ca ti-e greu,stiu de fapt toate starile prin care treci.Nu te grabi.Va veni o zi cand o sa-ti dai seama singura ca de fapt,nu-ti mai pasa.
Te si sa ne tii la curent.Chiar vreau sa stiu de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

Tot timpul ma gandeam.Poate jumatatea mea ma asteapta in alt loc si eu zabovesc langa persoana nepotrivita si imi pun piedici singura,ratand sansa de a cunoaste iubirea adevarata.
Sa stii ca,intrebarile si temerile astea nu le vei mai avea langa barbatul potrivit.
Atunci cand si el iti ofera atat pe cat ii oferi tu,iti vei aduce aminte de tot cat ai acceptat acum si te vei simti cea mai fericita din lume,pt ca ai renuntat acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AuraCris spune:

Annnca,ma simt mai bine stiind ca tu ai reusit... ma ajuta foarte mult incurajarile tale si ale celorlalti care au raspuns subiectului postat de mine!
Va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

Cris!!! ce-ai facut pana la urma? esti bine?

Mergi la inceput