lucreaza cineva la Parlament?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Ale, poti sa bagi mina in flacari ca se poate promova acolo pe bune?precizez ca si eu am fost in sistem o perioada lunga,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Merci Ale!
Ma primesti intr-o vizita dupa tsunami????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Melina, bag.

Enachescug, te asteptez. Sper sa supravietuim...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Ale, te frigi, am petrecut 12 ani in institutia in care lucrezi tu acum si promovare ciuciu!!! asta a fost si motivul pt care am riscat sa plec dintr-un loc caldutz si sigur intr-un loc unde lucrez pe baza de contract dar unde oportunitatile sint de n ori mai multe!totodata, am avut colege in situatia in care am fost si eu care au asteptat 15-16 ani pina au promovat din cauza ca venisera la fel ca mine, pe bune prin concurs, fara sa fie nepoata lui X sau fina lui Y!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna si eu tot in sistem sunt adica functionar public.
ma intereseaza daca spre ex un expert parlamentar este difert de un expert ca statut (salariu sporuri) de un expert dintr-o alta institutie

adica se aplica aceeasi grila de salarizare?

scuza scrisul dar nu imi merge virgula de la tastatura
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Mada, functionarii din Parlament sunt pe prima grila de salarizare. Deci ceva mai mari decit in restul sistemului public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Ale merci mult o sa studiez grila
la senat e o varza n-am priceput nimic nici ce posturi sunt scoase nimic ai dreptate

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Continut dosar inscriere la unul din posturi:

"- Formular de inscriere la concurs
- Brosura de informare ....."

Ce reprezinta brosura de informare???

Mergi la inceput

Brosura de informare cintine si alt tip de informatii decit cele prezentate generic in conditiile de ocupare a postului. De exemplu, atributiile postului respectiv, salariul, comisiile de concurs si contestatii si altele.

In prezent, incercam sa eliminam aceasta brosura, pt ca avem ceva probleme tehnice (nu toata lumea le poate descarca), si detaliile de care zic apar acum in sectiunea "vezi detalii post".

Acum sunt ceva posturi vacante la relatii publice si resurse umane, asta dintre cele mai interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

"'been there, done that". Atmosfera este cam peste tot, la toate etajele, cam aceeasi:" hai sa il mushc eu intai de fund pe asta, ca nu cumva sa ma muste el primul". Mie nu mi-a placut deloc din mai multe pdv. Salariul era mult mai mic decat as fi putut castiga la o companie privata, colegele n-aveau alta treaba decat sa barfeasca si sa muste de fund pe cine apucau, toata lumea are un loc caldutz, si Doamne-feri! sa dai dovada de vreun pic de competenta ca esti mancat de viu, de facut cariera nu reusesti decat daca ai un "protector" sau daca dispar brusc cele 50 de colege care lucreaza acolo de 10-15 ani.. Plus ca mie cladirea aia mi se parea bantuita. Erau cateva zile pe luna in care plecam foarte tarziu de acolo, si pur si simplu mi se incretea carnea pe mine cand treceam pe holurile alea. Dar asta nu e un argument daca nu ti-e frica de bau-bau.
In fine, astea sunt cateva dintre motivele pt care mi-am scandalizat familionul cand am zis ca-mi bag picioarele in el de job, ca mie nu-mi trebuie.

Mergi la inceput