Masina de spalat vase si masina de uscat rufe

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Bine, si cum le sortezi?
Ca si aici nu stiu ce sa pun.
Spre exemplu, prosoapele sa le pun singure sau merg si cu altceva?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

- prosoapele de baie in tot deauna singure.. altfel scamele se pun pe haine.
- prosoape de bucatarie
- haine albe
- haine groase
- haine negre
- haien colorate
- haine delicate
- lenjeriile de pat

Fiecare care categoria lor, prospae ar eun program, haine delicate altul, haine groase de lana altul... cel putin a mea masina are.

Exact ca si cand le speli, albe speli separat de colorate, si prosoape, nu?

-eu le spal asa... prosopape o data pe saptamana si le adun acolo pana am mai multe, cele de bucatatie la fel... lenjeriile de pat, o data pe saptamana, vara merg toate la un loc, pt ca sunt doar cearceafuri si e ok, dar iarna cate una singura. Hainele le depozitezi pana vineri sau sambata cand le sortez si incep sa le spal...
- le sortez tot deauna ca am patzit sa pun prosop cu tricouri si toate erau pline de scame... si ceva haine colorate cu albe si mi s-au cam rozalit

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABBRIELA - Multumesc de sfaturi!
Aseara am folosit masina si m-am ghidat mult dupa ce mi-ai zis tu si au iesie uscate.

Dar am uitat sa mai intreb ceva.
Hainele care au nasturi din metal sau clame de prins, gen salopete, le bagi la masina? Ca in carticica scrie sa nu bagi haine care au metal.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La masina de spalat vase ce marci sunt mai bune! Ma refer daca ar fi sa aleg intre Whirpool si Bosch?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

ca regula generala toate electrocasnicele sunt facute in Turcia si Italia - in aceleasi fabrici. Ce este diferit este un pic designul, promovarea, imaginea etc, etc si nu in ultimul rand pretul. Sunt ambele la fel de bune.
Pt fetele care au masina de uscat rufe - cumparata din Romania - nu de afara - de unde ati luat-o?
Inca o intrebare tot pt fetele din RO: unde ati gasit instalator care sa va instaleze masina de spalat vase?? Eu stau cu masina neinstalata de 2 luni - pt ca nu gasesc pe cineva care sa o faca!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

azi mi-am cumparat masina de spalat vase
http://www.domo.ro/Electrocasnice/Masini_de_spalat/Masini_de_spalat_vase/Ariston/Masina_de_spalat_vase_Ariston_LD_6090_X_EU

maine o primesc si vineri sau luni se monteaza!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu am ramas cu aceeasi neclaritate ....pina la urma rufele uscate la aceste masini (ma refer strict in Ro)...ies sifonate sau nu?

Mergi la inceput

Si eu am primit-o ieri si am si montat-o! Acum sa vad daca ma descurc cu consumabilele - ma refer la detergent, agent de clatire, sare! Se gasesc la orice hyper?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Duminica seara am pus si eu in functiune pt prima data masina de spalat vase.....a fost mai greu la inceput, dar dupa ce m-am prins ce si cum sunt super incantata de ea

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Ce tip de detergent sa folosesc? Care e mai convenabil? Am inteles ca sunt si pastilute care contin detergent, sare si agent de clatire.

Ce spuneti? Eu am montat-o insa nu am detergent, iar ieri am fost plecata. Azi vreau sa ii fac inaugurarea. Asteapta stiva de vase in bucatarie!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput