Masina de spalat vase si masina de uscat rufe
Raspunsuri - Pagina 5
miria_cristina spune:
In afara de caldura pe care o degaja cand merge, am uitat sa va intreb....cutia in care se aduna scamele se curata de fiecare data cand o folosim?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
alintaroma spune:
Depinde de ce tip de haine ai uscat ca unele lasa mai multe scame altele mai putine (de ex blugii). La inceout eu o curatam la fiecare incarcatura dar acum cam las 2 si e ok. Dar oricum la al meu daca uit scrie mesaj "Lint filter".
Eu nu-s asa de incintata sa usuc hainele la uscator din mai multe motive (dar aici e un must ... aproape, poate doar cind m-oi muta la casa am sa pot usca afara) dar cel mai tare ma deranjeaza ca hainele se string foarte tare si la prima imbracare pusca pe ... mine.
Poate doar mie mi se intimpla
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
kim222 spune:
Ce firme produc masinid e uscat rufe in Ro..si cit costa acolo?
Eu am scapat de calcat..si nu mai concep intinsul pe sirma urmat de calcat!
Alinatoma...ceea ce nu vrei sa se strimteze, usuci natural...eu asa fac..sau dai la uscare cu aer rece....
copiloi spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Miria, incearca sa pui mai putine rufe la uscat. Desi scrie 5-7 kg, eu stiu ca de exemplu se pune doar un set de lenjerie pentru a se usca bine.
Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Eu umplu masina ochi, si le usuca foarte bine, adica in functie de ce nivel am pus (de obicei, treapta 2). Cu cat am mai multe rufe, cu atat dureaza si uscarea mai mult. O masina incarcata la maxim imi ia vreo 2,5 ore.
Alina
kim222 spune:
Voi vorbiti de ..timp...nu gluma...mie o masina ochi imi ia cam 30 de minute si sint mai mult decit uscate!
Gabbriela spune:
- eu curatz de fiecare data cand pun rufe la sucat aceea cutie de scame.
- vedeti ca temp.de uscare se poate regla.. cu aer rece imi ia cam 2 ore jumate sa le usuce foarte bine, aer potrivit cam 2 ore, cu aer cald cam o ora si cu aer ff cald 30 min.
- dupaia pot regla si cat de uscate sa fie hainele, doar jilave - numai bune de calcat, aproape uscate, sau uscate deep.
- daca pe haine scrie ca se usuca intinsa drept, atunci nu o puneti la la masina
- daca sc ca se poate usca numai la aer rece , respectati, altfel se va stramta.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
miria_cristina spune:
Eu amun program cu uscare prin vapori de aer rece, dar pentru lucruri care au stat prea mult presate si s-au uscat sifonate.
In rest, toate sunt la temperaturi ridicate.
Ce ma incurca este ca se cere la fiecare tip de uscare sau temperatura sa pui 5-7 kg din acelasi tip de haine.
Pai, eu nu cred ca voi avea verodata 7 kg de lenjerie sau de tricouri sau de asternuturi.
Si atunci, cum procedez?
Nu pot sa le amestec cand le pun la uscat?
Gabbriela spune:
la mine daca sunt mai putine in uscator, le usuca mai repede si se opreste singura.. are un ceva acolo care masoara umiditatea in masina si cand e destul de uscat se opreste... indiferent ca am o lenjerie de pat sau 7 kg de haine, ii dau drumu, fara sa le amestec, si cand gata gata... vezi citeste cartea cu atentie, poate nu sti sa folosesti la maxim acele programe
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
miria_cristina spune:
Pai, nu stiu. De fiecare data cand am folosit-o am scos rufele umede.
Dar le-am amestecat si am mai indesat si 7 kg in ea.
Mi-a fost teama sa pun doar lenjerie de pat ca mi se parea putin.
O sa incerc sa pun doar ce scrie acolo chiar daca e sub kg cerute.
Gabbriela spune:
asa e si mama, daca zice 7 kg sta si le cantareste sa fie 7 kg... sta ca lulu cu hainele ude sa se adune 7 kg.. sa fim seriosi, nu se intampla nimic daca in loc de 7 sunt 3 jumate, teoretic si timpul de uscare ar trebui impartit in 2 nu,.. deci nu putem vb de consum... cel putin la a mea e asa... daca sunt putine se usuca in mai putin timp... daca le dau la 7 kg de haine sa le usuce ff tare le ia mai mult timp, ca atunci cand le zic doar sa fie umede... totul e sa gasesti programul adegvat si gata.
Sanatate si numai bine