Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 9
betty78 spune:
Fetelor am o intrebare: cand vb de Fox si Z, va referiti la cele din Mall Vitan . Nu stiam ca fox are in Romania si fox Kids.
Betty7834+
AMR 35 zile
bulinutza noastra
cecilia L spune:
Mandarinuta, multumesc mult pt listuta. Cam asa arata si listuta mea, mai am de luat putine lucrusoare pt mine, gen capot si de la farmacie. Oricum vreau la sf de sapt sa termin bagajul. Am o mica nelamurire, pt bebe iti cer la spital Baneocin (care este pudra) sau bephanten (care este unguent), am inteles ca la Giulesti in toamna cereau pudra, iar garmastan este pt sani? Tu cum o sa nasti cu cezariana, parca...gresesc?
In ce privesc scorurile cam astea le stiu si eu, apar in plus asistentele de la laptat, care cica sunt mai scarboase, tu ce sti , le dai de fiecare data cand mergi la alaptat 5ron sau o data pe tura mai mult? Eu ar trebui sa nasc max 6 sept, tu?
Chiar asa nu mai naste nimeni la Giulesti?
Sim, te intreci pe tine cu cumparaturile, superbe,sa le poarte bebe sanatos.
Urmy, parca tu intrebai de lenjerii pt patut, am gasit la Cora erau 20-50ron si aveau cearceaf, pilota si fata perna(erau si mai scumpe).Cred ca pt patut gen tarc este ok.
toate
cecilia,33+Cristian
sim_stoian spune:
Betty, noi am fost la Unirii la Fox, dar presupun ca e si in Vitan Mall. Z sigur e si acolo.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
mandarinutza spune:
Cecilia, Bepanten am cumparat ca am inteles ca e bun si pentru sani si pentru fundulet de bebe.O sa iau si Baneocin pudra-asta find pt ombilic. Garmastan-ul am inteles ca e fff bun pt sani, ragade. Eu vreau sa nasc natural, si eu am DPN-ul pe 6 august, dar cum bebelina mea e dolofonica si mai maricica cu o saptamana se pare ca nu o sa mai prind septembrie si o nasc la sf lui august. La eco de trim III aveam data probabila a nasterii 29 august. iar la eco dinainte 26 august. Deci dupa 25 august ma astept la eveniment.Cu cotizarea pt asistente, o sa vad atunci cum se procedeaza.
Mandarinutza 34+ Antonia Maria
Poze
myral spune:
Of, ce bine e sa va citesc si am admirat atatea poze cu lucrusoare, i-am aratat si sotului ce sa cumpere, a vrut si el saracul sa imi faca o surpriza si a cumparat cate ceva dar mie nu prea mi-au placut si s-a vazut pe fata mea, a fost f dezamagit, ce sa fac daca nu sunt genul care poate sa ascunda ce simte.Adevarul e ca s-a descurcat destul de bine cred ca mi-e mie ciuda ca nu pot iesi din casa sa aleg eu ce vreau.Roxana colul meu la 32 sapt avea 2,8 dar nu asta era problema ci ca era intredeschis si dupa runda de contractii de ieri mi-e frica sa nu se fi deschis de tot. Tu nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme al meu col s-a intredeschis dupa multeeeee contractii, cred ca le am de pe la 16 sapt. deci a rezistat ceva saracul si sper sa mai reziste.Myral33+
rodicamaries spune:
Fetelor, am nevoie de un sfat
Eu stau la apartament, am doua camere(dormitorul si livingul) deci toata trupa(eu, sotu si bebe) va trebui sa stea(sa doarma) in dormitor, numai ca, camera e destul de mica, pe langa patul nostru abia mai incap multe lucruri, ma gandeam ce ar fi daca bebe ar dormi in carucior,patutul ar stramta foarte mult spatiul ramas liber, ma refer la primele 3-4 luni, pana e mai micut, si pana trece perioada de iarna, cand trebuie sa stai cu usile inchise etc.
Voi ce ziceti??? ar fi incomod pentru el? ar fi inestetic?
Pupici
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev259pr_.png
Rodica 32+ Matias Filip
AMR 7 sapt
Mada28 spune:
Multumesc pentru raspuns Roxana.
Si celorlalte fete le multumesc.
Kriss cei de la Babydesign trimit si in tara produsele prin curier. Eu am vazut patutul in Bucuresti l-am comandat si il aduc pe 15 august caci nu aveau in stoc.Eu am luat un Kombi lux.De acolo am luat si lenjerie (lenjerie completa cu pilota, perna si aparatori - 1.8 mil) si salteluta de infasat si cea de pat.
Bagajul meu e aproape complet.La capitolul hainute de bebe sunt descoperita dar recuperez.Eu nu am cumparat decat dupa ce am intrat in 7 luni- am o familie de superstitiosi.
Va pup si o zi buna
Roxana_G spune:
Pinacolada, daca ma duc acum la Euroclinic si cer sa nasc cu Herghe, desi nu m-a urmarit, crezi ca ma mai primesc aia?
Annisia, lohiile alea nu sunt chiar asa scarboase, sunt ca un ciclu, de fapt e hemoragie (dar mai cu cheaguri asa) o perioada, si apoi o secretie mai galbuie. Lohiile sunt de fapt o curatare a uterului, nimic mai mult, si normal ca si cele cu cezariana trebuie sa aiba, ca doar si la ele se curata si se reface uterul. Multam de pontul cu placenta, ma uit marti cand merg la eco...ma rog sa ajung acolo si sa nu fie probleme.
Andreea, eu am toate materialele despre celulele stem, nu intelegeam de unde era grija ca e prea tarziu. La Municipal se recolteaza sigur, insa nu am apucat sa vb nici eu cu doctorul.
Iuli, nu stiu ce sa zic cu amorteala, eu am avut ceva oarecum asemanator la sarcina cu Alex, mi-au zis ceva de o presiune pe nu stiu ce nerv, cand s-a miscat fata si si-a schimbat pozitia a disparut. Poate fi si de la coloana in alta ordine de idei, pozitia in care stai sau dormi. Daca un nerv de la coloana este prins intre vertebre, durerea poate merge pe mana, si poti avea si senzatia de amorteala.
Sim, pai aveau si la Fox parca niste bluzite cu maneca lunga. Mergem in weekend la Mall daca vrei, poti sa mergi si cu sotul si daca e jenat cu 2 gravide eu raman in urma.
Betty, eu am piscina acasa, nu ma interesa piscina in mod special. Voiam sa stiu tocmai de alte oferte, de aerobic (ca aici in Pipera la asta fac ei mare reclama), de sauna, etc etc. Si daca sunt ok in mare, daca ti-au placut, etc. Apropos de croitorie, mai este una chiar in pasajul ala de langa Intercontinental, si mai sunt 2 in Pasajul Victoria. Aproape de Universitate, pe strada Doamnei, vis-a-vis de fostul BRD sunt 2 croitorii. Si imi mai amintesc eu.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielle02 spune:
am mai pus si eu niste poze cu ce am cumparat saptamana trecuta (am avut timp) si sa vedeti cam cum a iesit patutul si cosuletul.
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
aniast72 spune:
Kriss, are dreptate Mada28. Ai putea sa te interesezi totusi de cat va costa sa-ti trimita ei mobilierul la Iasi sau daca ai posibilitatea sa trimti tu o masina dupa mobilier. El oricum vine dezasamblat si cea mai mare dimensiune ar fi un 1.90 / 70 (asa e al meu)
rodicamaries, parerea mea e ca o sa chinui copilul 3-4 luni sa doarma in carucior. Cumpara-i macar www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=187" target="_blank">asa ceva Iti faci treaba pana o sa vina si patutul lui.
www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=42" target="_blank">Aici gasesti mai multe variante.
Andreea 34+ cu