Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Bee distractie placuta la nunta! Cat despre sani,eu ma plang de ai mei ca sunt prea mici...desi in rest sunt cat o balena

Alice merci de raspuns,eu intrebasem...

Dana +29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, eu azi mi-am montat scaunul de alaptat. Sunt super mandra de el si nu imi mai vine sa ma dau jos din el.
Am cam terminat cu cumparaturile, mai trebuie sa ii i-au lui bebe cadita cu masa de schimb si ceva cosmetice si am terminat cu cumparaturile.

poze

Betty78 34+
AMR 33 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bee eu iau Ferretab - tablete care contin atat fier cat si acid folic.
Pe mine m-a molesit caldura de tot. Nu am chef de nimic. Cred ca voi merge la somnic. Sfarsit de saptamana placut.

isabeluta31+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by danuta36

quote:
Originally posted by danielle02

`neata burtici
roxana bine ai facut ca i-ai zis vreo cateva menajerei.da` cata nesimtire pe capul ei,de parca ar fi singura in tot Bucurestiul.cauta alta si da-o incolo de sclifosita,nu are rost sa o mai ai si pe ea pe cap.
distractie placuta,stiam eu ca nu te va lasa inima sa iti trimiti fata singurica cu tati
danuta aici iti mai fac niste injectii in picior ptr. ameliorarea durerii care se numesc petadina (daca nu ma insel).o sa intreb moasa mai detaliat azi cand vine ca sa facem planul de nastere!
prisi e tare dragut caruciorul!

eu abia m-am trezit si vad ca tot poporul inca doarme.
va doresc un week end cat mai linistit,fara contractii si dureri

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

De injectii in picior auzisem eu ceva,dar nu eram sigura.Nu stiu cat or fi de eficiente,dar parca mai bine in picior,decat in coloana..brrr Astept sa ne scrii ce ti-a mai spus moasa.
Am vazut pe Zone reality niste reportaje facute in Anglia,unde aratau femei care nasteau acasa,ajutate de moasa,asistenta,sot...ce fain!

Dana +29s

da,dar mii cam frica sa nasc acasa chiar daca e tot neamul langa mine.tre sa apara pe la 2 moasa si o sa vad ce zice si ea.cum e mai bine.
injectiile cica sunt foarte eficiente,o sa revin cu detalii dupa ce vb. cu moasa!

danielle 31+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela

danielle 31+ Ebonee
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by betty78

Fetelor, eu azi mi-am montat scaunul de alaptat.
pozeBetty78 34+
AMR 33 zilebulinutza noastra

e un scaun special?Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Fetelor unde sunteti? pe la mare, pe la munte? ce va invidiez...pe mine ma doare burta si mijlocul de aseara, ma gandesc deja la toate prostiile din lume.
Durerea a aparut brusc dupa ce ma simtisem ieri ffffff bine, si nu vrea sa dispara.

Am si eu o intrebare pentru pacientele Dr. T......aveti idee in lipsa dr. nostru daca ne baga in seama cineva la Elias???? Deja ma gandesc, daca nu trece durerea, sa merg la dr. si aici la Ploiesti parca am o retinere...........ce ma sfatuiti????

Va rog dati-mi un sfat ca sunt in panicaaaaaaaa

Madalina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua si de la noi.

Am fost si eu azi la echo. Am fost in special pentru Doppler si testul de stres. Totul e super ok, Vladutz are aproape mai bine de 2500 grame, e super vioi si suuuper sanatos. A fost si Miruna cu mine sa-l vada pe frac'su, dar a fost saracutza taaare dezamagita, ca n-a inteles mai nika din echo. Eu cu tati, in schimb ne-am distrat. Bebe e cu capul in jos (chiar foarte jos, atat de jos incat nici nu mi-a putut masura colul), nu avem circulara de cordon, presupusa mea preeclampsie a fost degradata de la "cod rosu" la "cod galben", pt ca n-am mai facut puseuri de tensiune si bebe nu-i afectat, asa ca suntem fericiti, si avem liber la nastere normala, cand o vrea Maria Sa Vlad.

Mai e vreuna din voi care vrea sa nasca la Euroclinic? Eu am o saptamana sa ma hotarasc daca merita sau nu. Voi ce ziceti?

Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gema, ai luat ceva de durere? Eu zic sa te duci la Elias oricum, chiar daca nu e Tutunaru. Te duci la camera de garda. Mai era cineva pe la noi care a fugit in toiul noptii la Giulesti la urgenta, si a spus ca au tratat-o foarte bine, chiar era foarte uimita. Ar trebui sa mergi, ca sa te linistesti.

Ana 34+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Irina.c este ptr alaptat; uite ce scrie: Fotoliu pentru relaxare #351;i odihn#259;: sp#259;tar reglabil, inclusiv pozi#355;ia orizontal#259;, scaun rotativ la 360 grade, material sintetic, lavabil nsi pe deasupra se misca si scaunelul de picioare. Este super comod.

Slippers76 eu nasc la euroclinic si sunt la doctoritza Nuraltay Emel. Mai este si Aniast72 si Pinacolada. Eu una sunt super multumita de serviciile lor, dar mai exista si alte opinii.

betty 78 34+
AMR 34 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput