Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Roxana G nu ma stresezi cun intrebarile si sincera sa fiu nici eu nu inteleg de ce nu mai asteapta pana la 04.09 cand ar trebui sa fie DN. Stiu doar ca bebe este mai mare cu 8-9 zile si DPN-ul este pe 27.08 si at mi-a dat termen pana pe 29 iar daca nu 30 la taiere . Nu stiu ce sa zic. Eu am facut fertilizare si probabil ca doctoritza nu vrea sa riste nimic in legatura cu bebe.

Annisia eu am o carte mama si copilul in care scrie ca din saptamana 32 pana in saptamana 40, greutatea ideala care ar trebui luata edste de 2 kg. Chiar in ultimile 2 saptamani ar trebui sa scadem putin in greutate, semn ca fatul este matur.
Eu una am luat enorm de mult in primele 24 de saptamani, undeva intre 10-11 kg. De atunci am mai luat doar 4 kg in 11 saptamani.
Si nu uita ca mai sunt si caldurile astea si nu prea avem pofta de mancare.

betty78 34+
AMR 34 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by amar

Nuuuuuu, Danuta 36, ai inteles gresit , exemplificam tipuri de dureri, eu vreau natural..daca s-o putea ..si daca n-oi mai putea de dureri epidurala...asa-i aici...nu vreau benevol cezariana..

carmen 32s Oana Isabella

Aaa...scuze atunci...

Dana +29s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, pai si eu sunt oarecum in situatia ta. BB meu a fost mereu mai mare cu o saptamana, are DPN normal 2.09 si DPN dupa dimensiuni 27.08. Medicul meu nici nu se gandeste sa provoace nasterea si nici sa fac cezariana. La fel a fost si fetita mea si am nascut la DPN plus o zi. Normal, cand a vrut ea sa vina. Desi avea un avans de 5 zile. Poate la tine e legat de FIV, altfel eu nu pricep. Sau de faptul ca este prea mare BB si nu il poti naste normal, insa in mod normal ar trebui sa iti mai faca o eco in ultimul moment si sa stabileasca daca este sau nu mare sau daca se cere cezariana. Nu stiu ce sa mai zic...

Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Bee am auzit eu ca de la cezariana poti sa ramai fara lapte..e adevarat?In afara de epidurala,mai sunt ceva injectii 'de incurajare',pentru atenuarea durerilor?

Dana +29s

Mergi la inceput

Emma, nu iti mai face ganduri rele, stie medicul ce stie. Daca a iesit infectia si in sange trebuie neaparat tratata.

Rox 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ooo, Roxana, m-am linistit! Pai inseamna ca va fi sigur cu tine! Nu iti face griji!Si las-o mai male cu cumparaturile daca ai mai avut ceva contractii!

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,
hop si eu pe aici, 2 zile nu am avut net cred ca o sa-i bat intr-o zi
Alinush La multi ani! sa fii fericita
Teodoran eu camasi am gasit la 30 ron in Sir si am vazut si in Careffour, sunt cu maneca scurta, pana la genunchi si au niste pliuri pe unde scoti sanii

fetele ce e cu atatea probleme pe aici, stati linistite nu va mai agitati ca treb sa nastem la termen,
eu azi am fost la dr. mea care pleaca miercuri in concediu pana pe 23, sper sa nu nasc pana atunci, dar azi mi-a facut cunostinta cu dr inlocuitoare in caz de nevoie si mi-a placut de ea , am vb doar 2 min, dar parca sunt linistita , am simtit ca pot avea incredere in ea, dupa care am fost si am vb cu dr anestezist pt epidurala, ca mai nou trebuie sa-ti dai consimtamantul scris, si trebuie avuta o discutie inainte ca sa te informeze despre eventualele efecte adverse. mi-a maai zis ca treb sa-mi cumpar trusa epidurala, ca nu pot fi siguri ca o sa aiba in spital , asa ca treb sa o cumpar sa merg cu ea de acasa, dr, mi-a mai zis ca bebelina o sa aiba in jur de 4 kg, dar ca vedem atunci cum voi naste. Epidurala se face cu un analgezic , nu i-am retinut numele

poze
34+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Vreau sa va intreb ceva, eu tot am limba vraiste, cred ca e o candidoza bucala, am fost la un medic bun homeopat, si mi-a dat ceva granule. Ea a zis ca pot sa iau fara probleme in sarcina. Doar ca eu asa am evitat medicamentele de orice fel in sarcina. Voi ce stiti, sint safe remediile homeopate in sarcina?

Gabriela 32+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

azi am fost la cumparaturi, am luat caruciorul (care ne-a invadat toata camera) si cadita si cateva maruntisuri, maine mergem la niste rude la tara iar duminica definitivam cumparaturile si trebuie sa ma linistesc sa nu ma apuce mai devreme nasterea

Roxnu te mai stresa cu plecarea sotului , o sa aiba Doamne Doamne grija de tine si nu o sa te lase singura, nu te mai gandi de pe acum , mai e o gramada pana atunci, si poate o sa fii acasa cu bebele in ziua aia

poze
34+ Miruna

Mergi la inceput

Prisi, exact despre asta ii povesteam Rodicai, cum te invadeaza lucrurile lui BB. Eu sper sa nasc intre 17 august cand vine medicul meu din concediu si 28 august, inainte de plecarea sotului. Dar trebuie sa priceapa si BB. In fine, ma duc si eu saptamana viitoare sa cunosc inlocuitoarea, ca nu se stie.

Gabi, o zi nu o fi foc, insa e foarte foarte putin probabil sa se poate asa. El saracul promite si e normal sa incerce sa ma incurajeze. Dar ii stiu eu pe aia...Nu stiu ce sa zic despre homeopate. Eu as lasa candida aia pe limba, ca nu e o tragedie. Eu am facut un tratament homeopat pentru probleme de circulatie sangvina si irigare insuficienta a creierului. Alternativa consta in niste medicamente destul de puternice si cu efecte adverse. Homeopatele cu pricina au fost super, m-au ajutat foarte mult, insa mi-au terminat bila, am avut niste dureri dupa ce le luam si vreun an de zile peretele bilei era contractat si imi producea frecvent dureri. Asa ca mare atentie si la astea. In rest nu cred sa fie probleme, eu am luat Homeogene pe sarcina pentru gat si Stodal de tuse, alte fete au luat Sedatif PC, etc.

Rox 34+

Mergi la inceput