Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 23
Annisia spune:
Roxule, cum naiba mai sa te lase singurica in preajma marelui eveniment? E musai-obligat-fortat sa plece? Sotul tau e de neinlocuit la firma? Mama, pai daca l-as auzi pe al meu ca ma lasa sa ma rup de una singura, cred ca i-as crapa capatana! Ca vorba ta, pe altcineva nu imi trebuie sa am alaturi. In el imi e baza si daca il stiu langa mine, ma simt eliberata de un milion de griji...
Offf, ce nasol de tine. Pune-i o piedica cam pe 26 seara asa, ca sa-si franga un picior... Unde sunt Roxana virozele alea urate cand ai nevoie de ele?
Lasa fata draga, ca o soti tu la capat intr-un fel. Oricum, sa nu eziti sa-i scoti ochii toata viata pentru asta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
carpatina spune:
Annisio... nici noi n-am crezut-o p'aia cu " imi iau masina de cusut mi le fac singura".. d'apai tom degetel care te stie de mai multa vreme Nu mai prididesti cu cumparaturile pentru tine? Fatoooo.. mai ai 46 de zile si nasti!!!! he he he... te-am (mai) speriat un pic?
De zugravit ai terminat?
29+ cu Ioana
Annisia spune:
Bai, nu fii!!!! Ca masina de cusut tot imi iau. Nu de alta, dar am tot felul de idei si imi e la indemana... Plus sa fie aici, ca nu se stie niciodata...
Tom Degetel, e un nasparliu. Unde credeti ca e acum? Ati ghicit... Cica el nu joaca, doar se uita si bea bere...
Nu am terminat cu zugavitul, pentru ca v-am spus ca mi-am dat mucitorii afara din casa. Astept sambata sa vina alta echipa sa termine retusurile si sa vopseasca.
De cumparat, iau pentru toata familia, niciodata nu sunt egoista... Si chiar trebuia sa imi iau ceva, caci nu ma mai incape nimic-nimicut...
Ce ma ingrijoreaza e ca nu mai iau in greutate. De doua saptamani sunt tot pe la 82-83, ceea ce nu cred ca e prea bine, avand in vedere ca acusica bebe creste cel mai mult... In schimb imi creste burtica, draga de ea...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Bee spune:
Buna fetele.
Alinush La MUlti Ani!
Roxali, bine ca ai scapat de grija diabetului.
Emma, sper ca macar restul analizelor sa fie ok. Acum pana la urma de bacteria aia tot ai sa scapi cumva.
Roxana, sper din suflet sa fie sotul tau langa tine cand nasti. Poate totusi il tii bine pe bebe acolo pana se intoarce el. Al meu anul trecut pleca in deplasare cu 2 saptamani inainte sa nasc. Dar l-am asteptat. Anul asta parca tot cu 2 saptamani inainte trebuie sa plece in Austria (asta dupa ce de cand s-a nascut fata a stat mai mult pe acasa).
Danielle, sotzul tau face planuri de deplasari inainte sa nasti sau dupa (de frica bebelushei)?
Sabina Y, sa nu fie tot nenorocitul de streptococ de tot il cauta astia si pe-aici prin analizele de secretie (sau culturi de col, ce-or fi). Parca el dadea probleme respiratorii si infectii la bebe dupa nastere.
Teodoran, se face intr-adevar coagulograma, dar nu stiu daca e obligatorie. EU am facut-o ca ma stiam cu probleme.
Mandarinutza ai mai luat tenisunea?
Si eu fac parte din categoria celor fara doctor. Al meu se intoarce dupa 1 septembrie. Dar am de gand sa fiu ok pana atunci. Mi-am facut mai toate analizele si sunt relativ ok (cine nu are usoara anemie, leucocite crescute si alte mici maruntisuri modificate? Noroc ca am si un pliant in care se arata cam ce valori se modifica in sus sau in jos in sarcina, fara a fi nimic patologic).
IN rest, eu la nastere incerc sa nu ma gandesc. Am avut un moral foarte bun, tot ce-mi doream (ce ne dorim toate) era sa am un copil sanatos, fizic eram foarte pregatita de orice si totusi a fost nasol de tot. Si am facut cezariana. Dureri feroce. O saptamana n-am mai fost om (desi zilnic trebuia sa ies sa ma plimb, ocoleam blocul si ma prabuseam de epuizare si rau), iar dupa aceea mi-am revenit destul de greu (desi la 2 luni jumate eram la ski). Si la cezariana, am avut senzatia ca masajul uterin il face doctorul in burta deschisa (scuzati exprimarea, sper sa nu sochez pe nimeni). Cred ca am avut o doza mica de anestezic si de aceea am simtit cam rau totul. Asa ca, ..........ash fi dat orice sa reusesc sa nasc normal a doua oara, dar se pare ca nu se poate.
Bee 28+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
al meu deja isi face planuri pe unde sa o intinda ca sa vina numai in week end-uri acasa.am tras si o portie de plans,dar las` ca o sa fiu barbata si o sa ma descurc si singura
Pai na.. cu atatea fumei in casa.. si care mai traiesc si in armonie... normal ca vrea sa-si ia campii saracu' om.
Hai, fruntea sus, ca o sa fie totul bine!
29+ cu Ioana
de si-ar lua el campii numai din motivul asta tare bine ar mai fi!!!
degeaba ma dau eu mare si tare ca fac si dreg,da`de cele mai multe ori tac si inghid,ca dehhh ii obosit omul...
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielle02 spune:
bee dupa ce nasc ca se teme ca no dormi de plansete si nu o sa poata merge la munca de oboseala...
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
sim_stoian spune:
Cecilia, daca nici aici nu te poti plange, unde sa te plangi? Probabil ca si insomnia are o contributie, si caldura de pana acum. Inca nu le-am pus in geanta pe toate, dar sunt cumparate. Mi-am adus aminte ca mai vreau o foarfeca.
Teodoran, eu mi-am luat camasile de la Obor. Au 3 sau 4 nasturi, dar ajung.
Ali, azi nu am mai luat pastile. Doar mi-am cumparat de la farmacie ca sa am. O sa ma duc la control daca vad ca mai apar durerile. Deocamdata e bine.
Ramonaiani, tare faza.
Roxana, nasol cu plecarea. Intr-adevar e cam la limita, dar sa speram ca o sa nasti fie inainte, fie dupa. Am vorbit cu printul consort si cred ca nu ne vedem maine. El vrea la film pe la 2 si a mormait ca nu merge de 2 ori la Mall intr-o zi. Du-te linistita, dar sa mai lasi si pt mine ceva, da?
Emma, succes la analize.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Hmmm, a dat frica in voi...Mie nu mi-e teama de nastere, de obicei rezist bine la durere. Plus ca am incredere ca ma voi recupera repede. Deja mi-am facut planuri unde sa ma duc la masaj dupa ce vine bb ca sa mai scap de stratul de celulita cu care m-am pricopsit. Tot ce vreau e sa stiu ca dr e la spital/cabinet.
Sim 34+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Gata cu joaca! Ma duc nitelus la nani, ca azi am bananit ca un ogar. Fusei la curte sa mai duc o broasca, ca ma zapacea pe aici prin casa de cald, probabil... Apoi am colindat tot orasul la devorat de tzoale... Maine ma duc cu mami in Dragonul Rosu, pentru ultimele necesitati... Si cam atat... Asteptam nasterea.... Bine, pana atunci eu il astept pe al meu sa vina acasa si sa ma duca prin oras, ca doar trebuie sa ies si eu undeva azi, nu? Ca statui toata ziua singurica inchisa in casa, pe caldurile astea, saracuta de mine.... Plus ca s-ar putea sa imi gasesc ceva dragut de imbracat... Daca el are chef de fotbal, placerile costa, pai nu?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bai, nu fii!!!! Ca masina de cusut tot imi iau. Nu de alta, dar am tot felul de idei si imi e la indemana... Plus sa fie aici, ca nu se stie niciodata...
Tom Degetel, e un nasparliu. Unde credeti ca e acum? Ati ghicit... Cica el nu joaca, doar se uita si bea bere...
Nu am terminat cu zugavitul, pentru ca v-am spus ca mi-am dat mucitorii afara din casa. Astept sambata sa vina alta echipa sa termine retusurile si sa vopseasca.
De cumparat, iau pentru toata familia, niciodata nu sunt egoista... Si chiar trebuia sa imi iau ceva, caci nu ma mai incape nimic-nimicut...
Ce ma ingrijoreaza e ca nu mai iau in greutate. De doua saptamani sunt tot pe la 82-83, ceea ce nu cred ca e prea bine, avand in vedere ca acusica bebe creste cel mai mult... In schimb imi creste burtica, draga de ea...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Asa si eu, de doua sapt nu am mai luat in greutate, dar nici nu am mai mancat ca sparta!
Gabriela 32+ Sara