Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ok roxana,dar asta o sa fie pe la anul,dupa ce termin si cu alaptatul.daca intarc fata la 6 luni cred ca o sa fac operatia prin martie.oricum,te tin la curent.

danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

Salutare gagici cu burtici,

Mai, mai pleaca omu' 4 zile...si cand se intoarce va gaseste la capitolul 51. Aveti un spor la scris...
Abia am terminat si eu de citit din urma si cand vad ca unele dintre voi aveti probleme si cate si mai cate buline (pastile) luati...ma apuca groaza. Stiti ce am observat? Am o prietena care a nascut acum 3 ani, dar la mom respectiv eram langa ea zi de zi si eram la curnet cu toata vizitele la doctor....si am observat ca doctorilor din Ro le place sa bage medicamente in gravide la orice mica contractie la orice intepatura, la toate le spun ca au iminenta de avort...ia baga niste No Spa si alte buline. Nici nu stiu ce sa cred... am auzit ca medicii au si niste "intelegeri" cu producatorii de medicamente si in functie de cati pacienti isi cumpara medicamentul respectiv...isi "trag" si ei un procent. Am fost in preajma si cand a fost sora-mea insarcinata aici la NY si astia de aici chiar nu prescriu medicamente asa la orice mica durere.
Acum sunt convinsa ca unele dintre voi aveti probleme serioase si chiar e nevoie...insa unele contractii sunt normale (contractii Braxton Hicks)in care uterul se pregateste ptr marele eveniment.

Am citit ca unele dintre voi v-ati procurat kit-ul ptr Cord Blood Banking si eram curioasa cat costa in Romania toata procedura si storage-ul. Mi-am facut si eu aici contract la o banca si ma costa 1750 USD (suma initiala + primul an de storage) si apoi cate 130 USD pe an

Vad ca v-ati pregatit bagajele de spital si citind aici m-a facut sa realizez ca de fapt chiar mai avem putin. Adica voi realizati ca in aprox 3 saptamani se poate sa inceapa sirul nasterilor aici la noi? Nici nu-mi vine a crede. Mie mi se pare ca a trecut repede.

Off abia astept. Nu stiu voi cum simtiti, daca va e frica sau nu, dar eu abia stept si cred ca o sa fiu tare si nu ma gandesc acum la dureri si chinuri caci stiu ca la sfarsit voi fi cea mai fericita si voi tine in brate minunea mea dragalasa.

In rest va urez la toate sa fiti bine sa treceti usor peste contractii, sciatica, intepaturi si umflaturi caci curand toate vor trece si vor fi uitate.

Va pup,

HaveF8 34s 5z Ana Martina

http://good-times.webshots.com/album/559956305GXxydo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vad ca sunt singura pe aici, foarte bine, trebuie sa va odihniti. Eu am adormit pe la 1 la 3(doar voi sa experimentati insomniile), iar acum bantui prin casa si mai dau o tura pe la frigider, nu va speriati bag fructe,om fi noi fomisti dar nici chiar asa, doar am papat la 12.
Sim si Roxana, durerile nu sunt de la efort? ''nu e usor nici sa bantui prin magazine'', pe mine ma mai doare burtica cand fac''putin'' efort sau cand merg mult.Aveti grija de voi.

Gata parca s-au ingreunat genele...somnic.

cecilia,33+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Azi am intrat in sapt 35, offfffffffff a mai ramas putin.

cecilia,34+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cecilia nu esti chiar deloc singurica.Si noi bantuim prin casa.
Nu mai pot dormi si sunt iar asa de agitata...
Imi vine sa sparg tot.
Oboseala isi spune cuvantul.

Fetele vad ca dorm.
Le urez un somn usor pana la amiaza daca pot.

Ma simt bine nu mai am nici o durere nimic.

AFIBEBE34+

AMR 24 DE ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

fetelor vorbeati despre masaj.
poate afecta cu ceva bebelusul?
eu fac masaj de la inceputul sarcinii- sotul este expert in arta asta-si nu am patit nimic.
masaj fac la spate, picioare, maini, nu si la burtica.
Nici la inceput nu ma sprijineam pe burtica cand ma masa pe spate.

Credeti ca-l poate afecta pe bebe cu ceva?
m-ati cam pus pe ganduri.

somn usor mai departe.

merg si eu sa stau cumintica in patut.o fi ceva fain pe la TV?

AFIBEBE34+Cristian Nicolae

AMR 24 DE ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Fetele dragele , buna dimineata...harnicute ca intotdeauna...recunosc ca nu am scris dar am citit din urma ,si am vazut ca problemele noastre ,disconfortul e mareste pe zi ce trece, eu observ la burta mea care creste simtitor pe zi ce trece...Si eu sunt relativ bine , cu dureri surde asa in partea de jos a burtii si spate, nu ca cele menstruale, iau magneziu de 3 ori pe zi, de altfel singurele pastile...si sper sa rezist sa trec de 36 de saptamani asa mi-a propus...Am redus totul,la ult repaus si menajare...nu ma mai stresez de cumparaturi atatea, voi mai comanda online daca va fi cazul si gata, ca oricat te pregatesti tot nu ai totul...si apoi nu cred ca voi ramane tintuita la pat sa nu pot iesi pt ceva ce chiar imi trebuie..
Trebuie sa va spun aseara am fost sa vizitez spitalul unde voi naste daca trec de 36 de sapt., am cunoscut personalul si pe medicul sef..fff draguti toti , a fost mai multe cupluri...dar impresia placuta a fost de dotari, felul cum arata totul , hotel de 4 stele, nu ziceai ca e spital...dar ceea ce m-a impresionat a fost faptul ca desi spital judetean au loc in medie o nastere pe zi si tot personalul misuna pt tine sa-ti faca sederea si tot ce suporti acolo cat mai usor si placut...cu tot ce se poate...Ei nici nu concep nasterea fara taticu alaturi ca au constatat ca ajuta f. mult, au si amenajat in sensul asta camere pt familie , la fel ca acasa, ai si bucatarie acolo, poate vrei sa gatesti o ciorba:)))))))....moasele super dragute...sunt doar cate una pe zi, aseara erau toate 7 si veneau la noi ne-au dat niste traistute asa cu tot ce trebuie sa stim plus uleiuri pt masaj, pixuri, carnetele,brelocuri, baloane, reviste..asa promotional..seful maternitatii insista sa-l intrebam orice, a spus ca el intervine la orice nastere,cezariene daca e cazul, nu e absolut nici o problema..eu am fost super incantata...
Nu va spun asta cu titlu de lauda, ca nu sunt genul , nu suntem intr-un loc cu fite, ci pur si simplu am vrut sa va spun cum e sa fii traatat normal...cu incredere, in siguranta si de ce nu cat mai placut..
apoi asa ca un sfat care ni s-a dat si nu cred ca ar fi greu de realizat nici in Ro, sa fie folosita cada in travaliu cu apa cat mai calda ajuta la dilatare f.mult si la calmarea durerilor...
Nu stiu daca mai conteaza sa spun acum s nu e prea tarziu.. cremele si uleiurile de uns trebuie sa contina vit E in special, dar acum mai tine si de mostenirea genetica pt vergeturi..eu de exemplu nu am nimic..desi nu am fost prea constiincioasa cu unsul...si am folosit doar Melkfett vitaminkomplex....
Ma opresc aici si va doresc si voua ca si mie sa mai stea bb in burtica inca o luna macar...si cu siguranta ca va voi spune atunci cum a fost testand la propriu ce am vazut aseara, sper sa nu-mi schimb impresia..
o zi buna

carmen 32s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

AAAAsi am uitat sa va spun ca tot ce e mai bun costa, o camera din aia pt familie cu pat dublu costa extra de casa de asigurari 80 de euro pe zi, iar cealalta normala, cu pat numai pt mama si tata doarme pe sezlong costa 45 de euro pe zi , se sta in medie 2-3 zile la nastere normala si4-5 zile la cezariana...si de acasa nu iti trebuie nimic decat, un capot , papuci, o tinuta de zi pt tine comoda de alaptat inclusiv sutien si trusa pt machiaj si toaleta, iar pt bebe, hainutele cu care iese si merge si la sedinta foto,pt ca ei au site cu pozele tuturor ...ca atat restul au ei steril totul

carmen 32s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Eu am dormit bustean,drept pentru care ofer pentru toate burticile care nu au putut dormi si care au contractii, durereri samd..
Eu inca nu am avut contractii, dar nici nu le vreau
Amar, din ce spui tu..e super spitalul asta! vreau si eu

Burtik
Cristina 27+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

LA MULTI ANI, alinush !!!

Nastere usoara, bebe sanatos, frumos si papacios ! Sa fiti fericiti alaturi de el !

Luy 34+ cu

Mergi la inceput