Mamici de septembrie-octombrie 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
urmychance spune:
nici eu nu pot sa vad linkul, cred ca am eu o pb cu photobucket-ul, mai poti sa pui si in alta parte?
am mai intrebat si repet intrebarea: de ce nu ma pot mangaia pe burta cand am contractie?
dureri ca la ciclu am mai avut din cand in cand de la inceputul sarcinii....asta inseamna ca nasc? De ce sunt periculoase?
urmychance32baietelul nostru
luy spune:
Buna seara, trec si eu azi pe aici, sa semnez condica
Mai, dar harnice ati mai fost azi, abia am reusit sa citesc tot ( si am si uitat ), se vede ca va merg degetelele pe tastatura cum dati de un pic de racoare...
Roxana, Sim, afibebe, myral, imi pare rau sa aud de contractii/dureri de burta, va rog aveti grija de voi, menajati-va ca bebeii trebuie sa mai stea un pic in burtici. Plimbaretele Roxana si Simona, stiu ca va plictisiti acasa, dar faceti un efort si incercati sa nu mai iesiti, macar pana dispar de tot problemele. Fiti fete cuminti !
aniast, ai fost super tare cu fraza : "P.S. Nu sunt croitoreasa, doar a trebuit sa pun perdele in toata casa." m-ai facut sa rad
Chiar asa, cine si-a cumparat/intentioneaza sa-si cumpere burtiera ? Mamicile care au trecut deja printr-o nastere, voi ati folosit asa ceva ?
Miaunici, foarte dragute pozele... Vad ca si voi ati fost plimbareti in sarcina...
Luy 34+ cu
luy spune:
quote:
Originally posted by urmychance
am mai intrebat si repet intrebarea: de ce nu ma pot mangaia pe burta cand am contractie?
Urmy, vezi ca ti-a raspuns alinush in pagina 9
Luy 34+ cu
Roxana_G spune:
Annisia, eu nu povestesc nimic daca vrei. Nu ma gandesc foarte mult la nastere, nici nu am amintiri super nashpa. Cel mai nasol a fost hemoragia dupa. Ma rog, si nervii de dupa in spital. Astea ma streseaza mai tare acum decat nasterea in sine. Si de unde uitasem tot, pe bune daca nu incep sa imi amintesc detalii. Dar o sa fie rapid si o sa treaca repede. Apropos, asa sunt si eu, ma vaicaresc mereu din nimicuri, insa am o mare capacitate de concentrare si un calm maret in situatiile de criza.
Emma, pai tocmai ti-am zis, ecoli traieste in intestin, puteai sa o faci ca infectie urinara si cand te stergi cu hartia. Tin pumnii sa scapi repede.
Miaunici, sunteti draguti, va doresc sa aveti familia pe care o visati.
Sim, pai la burtica pe care o ai...Vezi ca asa a inceput si la mine ieri, numai cu intepaturile alea jos, apoi s-a ingrosat gluma. Si asa erau si la mine, exact la fel, la intervale regulate. Burta nu se intarea toata, ci numai jos, dar sa stii ca eu asa am avut la nastere, nu se intarea tot burtoiul. Si sincera sa fiu, maine merg la Carrefour sa iau pentru casa diverse, si pentru ai mei la parastas, dar sa stii ca fac un stop la farmacie din acelasi motiv ca si tine. Tot maine definitivez ce am de luat pestru BB si comand la reclamamascata body. Vezi ce pregatire? M-am apucat tarziu dar sunt gata rapid.
Uitasem sa le zic fetelor, ca nu ma mai laud cu cea mai mare burta, ieri am observat ca m-a luat Sim. Or burta mea a mai coborat, pentru ca am impresia ca respir mai bine si nu mai am asa arsuri. Ba azi si ieri am baut si cola.
Alinus, merge un hot sex pe patul de spital?
Luy, maine ajung la Ikea (da stiu, tocmai mi-ai zis sa fiu cuminte!), unde gasesc musamalele alea de care ziceai? La raion cu asternuturi sau la copii?
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Carmenita spune:
Va scriu si eu de noapte buna, dupa ce am stat o gramada sa citesc ce ati scris azi. Sunteti foarte harnicute.
Ma speriati cu contractiile astea si cu durerile. Eu am doar 29 de saptamani si cand va vad pe voi cu o luna si ceva mai mult ca mine, mi se pare ca mai am asa de mult. Legat de contractii, eu am avut probleme dupa ce am exagerat cu munca in casa, curatenie, stat in bucatarie sa gatesc cateva ore si alta data dupa ce m-am suparat foarte tare si am plans jumatate de zi. Dar in ambele cazuri au cedat doar cu no-spa si cu stat in pat cumintica.
Annisia tu erai o curajoasa cu nasterea. Ziceai ca vrei sa simti tot, sa suporti, ce se intampla? Sincer si eu am inceput sa ma sperii la gandul nasterii, de fapt, pana acum evitam sa ma gandesc la nastere. Lasa ca o sa fim puternice si o sa trecem cu bine si de asta, ca doar suntem foarte bine motivate: bebelusii nostri.
Apropo de psihic. Am o prietena extraordinara, cu un optimism mai rar vazut si cu o putere de autosugestie foarte mare. Desi a trecut prin ceva greutati in viata, a reusit sa ramana asa, de fapt asa a supravietuit. Imi povestea de ea in timpul sarcinii. In fiecare seara se ducea la culcare si isi imagina cum e in spital, imediat dupa ce a nascut si medicul ii spunea ca nu a mai vazut o nastere asa usoara si rapida. Si chiar asa a fost, a nascut in cateva ore, fara dureri foarte mari si s-a refacut foarte bine si foarte repede. Tot ea m-a sfatuit ca dupa nastere sa folosesc pentru spalat ranile de jos, in cazul nasterii normale, sapun moale vegetal de la Favisan. Ei i s-au cicatrizat foarte repede taieturile.
SI dupa ce v-am impuiat capul cu povestile mele, va doresc sa fiti puternice si sa scapati de dureri si contractii, si de ce nu, folositi autosugestia, ca sigur functioneaza.
Noapte buna si multi pupici!
Carmen 29+ cu bebe Andrei
luy spune:
Roxana, protectia pentru saltea o gasesti la raionul cu lenjerii pentru copii . Mi-aduc aminte ca erau langa paturici de bebei... Si langa era raionul de unde am luat veioza aia de perete. Deci este raionul de copii ( daca ai inteles ceva din ce ti-am povestit )
Vezi ca mai gasesti body-uri in 6 capse ( sigur aveau cu maneca lunga, nu mai stiu daca erau si cu maneca scurta ) si la Carrefour, ca tot ai zis ca te duci acolo, treci si pe la raionul de copii, ca poate ai noroc si gasesti si rezolvi si problema asta. Si... ai grija, te rog, nu te obosi ! Daca simti oaresce senzatii nasoale, lasa-le naibii de cumparaturi si stai/fugi acasa !
Carmenita, sunt de acord cu tine, ca autosugestia poate face minuni !
Sa aveti o noapte linistita si sa va odihniti !
Luy 34+ cu
Gabriela77 spune:
Mey fetele, terminati cu contractiile astea ca ma bagarati in sperieti…Annisia, vin si eu in pestera aia….
La noi e bine, mai racoare, azi am iesit cu o prietena care a nascut de curand si am definitivat listele de cumparaturi! Am tot povestit de nastere, parka vad ca nu mai dorm la noapte. Recunosc, ca am ceva emotii…
Bravos fetele pt cumparaturi!
Da, Roxali, cred ca e in vacanta Piciulika!Si nici de Simona din Bv nu am mai auzit nimik!
Roxana,Sim, Myral sa treaca contractiile astea!
Nana, bravos pt vestile bune!
Annisia, cel mai bine ar fi sa procedezi cu perdeaua asa cum ti-a sugerat Nana. Mai exista si posibilitatea sa cumperi banda aia, care se numeste rejansa, dar tot e de lucru!
Miaunici, cum a trecut canicula, cum au trecut umflaturile! O fi avand legatura, dar sa nu zic intr-un ceas rau…Si am baut multe, multe lichide! Incearca si tu! Tin pumnii sa treaca! Cu miscatul lui bebejos-jos, stai linistita ca aproape toate am patit-o! S-o fi asezat bebele tau pe pozitii!
Va pup k drag! O seara buna si frumoasa fara contractii!
Gabriela 32+ Sara
danielle02 spune:
roxana vergeturile le scot cu laserul.
miaunici ce slabuta estiiii.ai burtica ca o minge
fetele cu contractii si dureri.sper sa va treaca repede.
noapte buna.sa visati cu ingerasi!
danielle 31+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
betty78 spune:
Roxana G si mie mi se pare scump, dar pentru o perioada nu prea am avut ce face si imi este foarte apropae de birou si casa.
Oricum acum nu avem voie sa facem masaj....se poate declansa travaliu, asa ca mai bine lipsa.
In legatura cu contractiile si durerile de burtica, pe langa no-spa, fier si duphaston am inceput sa iau si elevit care cred ca m-a ajutat. Azi m-am simtit excelent si nu am mai avut nici o durere. Am fost din nou la cumparaturi la babycomfort - e cumplit acolo, nu au AC si cred ca erau peste 40 grade, dar in schimb mi-am luat 2 asternuturi super.
betty7834+
AMR 34 ZILE
bulinutza noastra
Roxana_G spune:
Betty, eu am facut masaj la sarcina trecuta pana aproape de final, dar ma deranjau edemele. Acum nu am avut timp si aici la mama naibii nu prea gaseam sa vina acasa la ore tarziu. Pfiuuuu ce ma sperie AMR-ul tau!
Danielle, sa nu uiti sa imi dai detalii cand comiti chestiunea, ca ma intereseaza in ce procent scapi de vergeturi. Eu nu am de la sarcina, am pe coapse de la ingrasat si slabit permanent si le am de pe la 23-24 de ani.
Carmenita, moralul conteaza cu siguranta.
Gabi, la noi nu e racoare, e doar mai suportabil.
Luy, multumesc de ponturi. Voi fi cuminte, nu fac excese.
Eu tocmai ma pleostisem ca am aflat ca sotul meu trebuie sa fie in Germania pe 29 august. Sper sa nasc pana atunci si sa fiu iesita din spital, sau sa nasc dupa. Desi...cam la limita. Sunt tare necajita.
Hai va pupic, ma duc la nani.
Rox 34+
si Alexandra Maria (10.02.2004)