Pete pe cada

Pete pe cada | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Am o cada din acryl pe care constat, cu amaraciune, ca apar din cand in cand pete mai negrutze asa. Ma enerveaza de mor ! Nu stiu cu ce sa le mai curat - nu se duc nici cu Axion, nici cu Cif... ma rog, ceva, ceva se duce dar nu toata pata respectiva.Cada e prevazuta si pentru hidromasaj, si la diuze s-au facut niste depuneri taare urate. O fi din cauza apei ? Stiti voi vreo solutie eficienta care sa scoata petele astea ? Multumesc mult !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

Incearca Cilit Bang pentru faianta, gresie si obiecte sanitare.
Mie mi-a scos pete care nu au iesit cu Cif sau Mr Proper.
Pentru piatra de la diuze poti folosi tot Cilit Bang. De la apa s-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Bref la sticla aia de 2 l sau Domestos.Eu le folosesc si nu trebuie sa freci...torni si uniformizezi suprafata respectiva,cu un burete,lasi sa actioneze vreo 15-25 de minute,apoi clatesti cu apa calduta si,daca va fi cazul(si nu va fi) mai dai cu un pic de solutie pe burete,fara sa freci,ca si cum ai sterge...Ai grija ca pute de mori:Bref e pe baza de clor si Domestos e pe baza de amoniac sau clor...incearca sa nu stai foarte mult in baie dupa ce intinzi solutia pe suprafata de curatat ,ca nu mai poti respira si iti dau lacrimile...Noroc ca se disipa repede...Bafta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput