FIV127

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Marrina, vreau sa stiu daca pe parcursul stimularii s-a urmarit si estradiolul. Iti tin pumnii sa fi trecut cu bine noaptea si sa se fi format un embrionas de nota 10.
Acelasi lucru va doresc si voua, Felicia si Valeria. Sa dea DD sa fie bine pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Neata fetelor.
Ieri nu mi-a fost prea bine, m-a durut tare burtica si nu prea am dormit azi noapte, dar acum parca m-a mai lasat.
sarut mana la toate fetele care ma sustin, nici nu stiti ce bine face psihicului un cuvant de incurajare, mai ales de la persoane care au trecut prin asa ceva

Va pupic dulce pe toate si tinem pumnii in continuare pt Meluzica, MRL, Felicia, Marrina

Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/bxo5p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Melutzica, . Poate azi e ziua ta norocoasa.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachiiiiii mi sau zbarlit toate cele pe mine,mai ai asa putin!!!!Doamne-ajuta sa fie totul bine,refacere usoara si bebeline papacioase!

Pussicutelorx3!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Valeria, Marrina, Felicia, MRL,!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetelor

am si eu mare problema sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie la medsana

am stat ieri de vorba si am hotarat sa nu incercam tratamente de lunga durata care pot fi inutile si ne-am hotarat direct la FIV sau ICSI

ma puteti ajuta cu un sfat unde sa mergem?din cate am citit eu la fiv cele mai multe reusite le au dr marinescu + cocei
e adevarat?
tin sa precizez ca eu nu am probleme
astept cu mare nerabdare raspunsul vostru

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

am uitat sa spun ca am o recomandare pentru dr cezara bucur stiti ceva despre?

aspiranta din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu nu am fost la cezara bucur dar am auzit numai lucruri bune despre ea, ce-i drept de la persoane care au nascut cu ea, fara sa fi facut fiv.
stiu ca lucreaza tot cu cocei si ca este si ea f ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor ma va tin pumnii sa va impliniti visul.

betty78 34+ cu
AMR 34 zile

bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Marrina, MRL, Valeria, Felicia, sa fie bine!
Lachione, ce-a trecut timpul! Nu pot sa uit, parca ieri povestea Sheri sau MOana de faza cu fumatul, bautul berii si telefonul primit de tine de la Cocei. Iti doresc nastere usoara si bebeline sanatoase si norocoase. Asteptam poze.
dma2007, eu sunt pacienta dr. Bucur de 10 ani de zile si am numai cuvinte de lauda la adresa ei. Desi am trei FIV-uri nereusite, ei nu am nimic sa-i reprosez. Poti merge cu incredere la ea, este un om exceptional. Inarmeaza-te insa cu foarte multa rabdare pentru ca avand foarte multe paciente, este tot timpul ocupata. Mult succes sa dea Domnul sa fie cu ochishori.
pe toate iar astazi in mod special pe burticoasele noastre.

Mergi la inceput