FIV127
Raspunsuri - Pagina 17
diana_d spune:
Ana,
nu te sfatuiesc sa iei de la Helpnet - daca te referi la Cluj,
dupa ce eu le-am tinut o "cuvantare"
si le-am refuzat medicamentele,
e posibil sa le fi pus la frigider,
dar nu poti stii daca nu e prea tarziu.
De la Sensiblue e mai sigur, farmacistele alea sunt instruite.
valeria72 spune:
ana_p din cate stiu eu dipherelin si gonal vin cu ace in cutii, cat despre menogon se fac intramuscular si daca ai
3-4/zi eu zuc sa-ti iei seringi mai mari (5 ml)
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/4Zrop3.png
psj spune:
eu am luat de la un sensiblu de pe dorobanti si le-au scos din frigider. initial au umblat tot depozitul si nu-l gaseau dupa aia si-a dat seama cineva ca probabil sunt in frigider.
ana_p spune:
Valeria, psj, multumesc mult fetelor!
Diana, eu le iau din Bucuresti si sper sa aiba habar de conditiile de pastrare.
Va pup!
Ana
Ana
Moniland spune:
luck, eu stiu ca se incepe stimularea doar daca estradiolul este <50 pgr. Sper ca al tau asa a fost, chiar daca analiza precedenta a iesit o valoare mare.
Eu am avut multi foliculi si probabil dr. vroia sa fie sigur ca nu sunt probleme cu stimularea si din aceasta cauza am facut analiza estradiolului din 2 in 2 zile.
ladyxe, se pare ca se confirma si la tine ca estradiolul de la sfarsitul stimularii arata nr. de ovocite. Pacat ca nu a fost sa fie...
Monica
Moniland spune:
MRL, poate totusi e de bine. Si durerile de sani te mai lasa din cand in cand. Cel putin la mine asa a fost in cele 2 saptamani.
Iar cu statul in pat eu zic ca nu trebuie exagerat mai ales daca organismul nu e obisnuit cu asemenea activitate. Prin urmare mai fortezi organismul si cu alte chestii.
ana p, gonaul are seringa si ac, dar dipherelinul nu. Eu iti zic sa cumperi seringa de 0,1 ml pentru insulina cu ac detasabil (eu prefer seringile verzi ) si mai ai nevoie de alte ace (verzi, negre, nu conteaza) cu care sa prepari solutia.
Liliana, ma bucur ca o iei de la capat, si iti doresc sa fie incercarea reusita.
Eu ma gandeam undeva prin toamna, in nici un caz in august ca mai vreau concediu .
ladyxe spune:
asa este moniland, nu a fost sa fie, poatela urmatorul voi avea mai mult noroc, ma repet dar totul a mers snur doar rezultatul nu a fost pozitiv.
ana_p, ptr menogon seringile sa fie mai mari ca sa-ti incapa solutia (5ml),mai ales ca faci cate 3,nu? acele pot sa fie cele mai subtiri sa nu simtti intepatura.
ana_p spune:
Gata, fetelor, in sfarsit mi-am luat si eu medicamente; am luat deocamdata 2 cutii de Diphereline si una de Menogon si mai ramane sa vad cum fac cu Gonal-F. Cu seringile nu stiu daca m-am descurcat eu bine, dar macar stiu ca le-am epuizat stocul la Helpnetul de langa mine; adica mi-am luat seringi de insulina, dar ale mele sunt negre, nu verzi, sper sa fie bune, daca nu, mai caut. Seringile penru intramuscular le-am luat de 2 ml, dar nu am luat decat 10, asa ca daca imi trebuie de 5, mai cumpar. Serigile astea pentru intramuscular pot avea unele ace mai groase si altele mai subtiri? Hai ca am innebunit de o ora de cand tot analizez seringile...
Multumesc mult de sfaturi!
Valeria, MRL, marrina, Felicia, Miha2004, sunt cu gandul la voi, dragele mele!
Pup toate fetele dragi!
Ana
Ana
Moniland spune:
ana, eu stiu ca cele mai bune ace petru intramuscular sunt cele negre. Asa mi-a zis o asistenta. Dar iti poti lua acele separat.
Monica
felicia_ spune:
Felica, Marrina,MRL, Valeria ma gandesc in fiecare zi la voi si la puiutii vostri! Sper sa fie bine!
Valeria, nici eu nu cred ca voi rezista sa stau in pat non stop, daca stiu ca nu sunt obligata...
MRL,incearca sa nu te dai batuta! Crezi in sansa ta pana la capat! Azi, asteptand pe hol la Giulesti, am observat la un moment dat agitatie si veselie... Dr Cezara da sa intre in cabinet, dr Cocei tocmai iesea, asa ca s-au intalnit pe hol (si am auzit si eu discutia) S-au imbratisat, erau f vesele, tocmai primisera un rezultat Bhcg pozitiv, si povesteau ce dezamagite fuseserea la Et (n-au zis de ce, ziceau doar ca le venea sa planga amandurora), iar acum nu le venea sa creada ca s-a prins... Deci, daca exista o sansa, oricat de mica, trebuie sa credeti ca se poate!
Am si eu o intrebare... mi-a zis dr Cocei sa merg pe 3 septembrie (voi fi prin z 15-17 la eco, si atunci imi da tratamentul (menogon), iar din z 21 voi incepe diphereleine. Nu mi-a zis nimic de anticonceptionale... eu credeam ca e o regula sa se ia inainte... am inteles gresit? Sau a uitat dr sa imi spuna si ar trebui sa o intreb?
A facut cineva fiv fara sa fi luat inainte Ac?
Eu sunt suparata... sotul meu avea astenoteratozoospermie, dar nr era suficient de mare (peste 90 de mil/ml)... Azi am luat rezulatul spermogramei (facuta la Giulesti de dr Moisa), si situatia e grava.... 16 mil/ml ...a+b= 20%... 16% forme tipice... diagnostic: oligoastenoteratospermie! Dr Cocei a zis ca e la limita intre fiv natural si ICSI... nu imi vine sa cred ca s-a deteriorat asa intr-un an...
poze