Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Simo, noi pe la 7 luni jumate am inceput cu scaunul de masa, normal ca l-a inceput n-a fost prea interesant, dar l-am pus in continuare la fiecare masa si in timp s-a obisnuit, acum mai sta chiar si sa se joace acolo...asa ca...perseverenta!

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Simo, chiar ieri ma uitam in Cora la biscuitii astia speciali de la Nestle si clar ca contin zahar...so...Denis nu va gusta asa ceva...Despre timpul petrecut in premergator nu stiu sa-ti raspund ca noi nu folosim....Pupici...
Adina, super piscinuta cu acoperis...de unde ati luat-o si cat a costat?......se vede ca Alessia e in al noualea cer in apa...
Bambo, eu mi-am facut mie mai demult cartof la microunde si-l mancam umplut cu unt si ceva sunca parca (englezii mananca dintr-astea) si tareeee bun era...nu mai stiu timpul la care reglam cuptorul, dar iti pot spune ca il puneam cu tot cu coaja, scobit la un capat...poti incerca cu un cartof o experienta...
Laura, eu ii mai dau din cand in cand piure de cartofi doar (bag si un morcov) blenduit cu laptic (praf, evident)...si carnita de pui si-i place tare tare...
Alex, Yagmur,

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaa...inca ceva,,,rog o fata cu suflet mare sa-mi faca si mie un rezumat despre Sonia, ca n-am avut timp sa citesc subiectul si nici azi nu cred ca voi putea...incerc mai tarziu eventual...dar pana atunci, rogu-va spuneti pe scurt care e povestea micutei....Multumiri...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Laura-nu mi-a iesit cartoful la microunde cel putin mie nu mi-a placut asa ca i-am dat de la borcanel cartof cu brocoli +carnita de puiin rest cartoful i l-am dat combinat cu diferite legume
si eu vreau reteta cu rufe care se calca singure
si noi ne jucam zilnic cu sticlele

Dianarus,Dolores-multa sanatate la puiuti

Flore-bine ati revenit

Asiza-tot in coaja am pus si eu cartoful dar cred ca trebuia sa-l coc mai mult mai incer o data si daca nu iese....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Dia, o speli cu apa bicarbonatata doar cand sunt probleme sau zilnic? Stiu ca face bine dar prea des inteleg ca distruge flora.

quote:
Originally posted by Dia1609

pentru Lavinia si Luly! Sa fiti fericite alaturi de bebeii vostri!!

dianarus, dermatoloaga a recomandat pt scaderea aciditatii din pishu sa o clatesc cam de 3-4 ori/zi cu aa in care e dizolvat bicarbonat e sodiu (1 lingura de bicarbonat la 1 litru de apa - atentie, tb sa fie bine dizolvat!) ... la copiii mai mari se poate baga un varf de cutit de bicarbonat in biberonul cu ceai, dar nu sub 1 an! ... la noi au dat roade spalaturile cu bicarbonat... si neaprata sa nu folosesti servetele umede pana nu-i trece complet... si dupa fiecare schimbat de scutec sa-l speli cu apa ... toate astea le poti face pe langa cremele pe care le folosesti... si sa treaca repede

Dia de Oana 29.11.06

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

nuuu, doar cand sunt probleme, ca sa scazi aciditatea, ca bicarbonatul e baza

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

LAURA, DIANOCICA felicitari pentru dintisor!

MIRO pai si tu pleci? Care din voi ma ia si pe mine? Vazut poze de Kara in piscina, am murit de invidie...
BAMBO buna idee cu cartoful . Maine incerc si eu, dar copt in cuptor la aragaz.
Admirat poze de RONTAILA in piscina noua. Ce veselie!
DESIREE distractie placuta la nunta si vacanta placuta!
ALEXANDRA multa, multa sanatate si multi pupici sa te faci bine!
ACS felicitari la sot ca a stat cu minunile tale sa poti merge concert. Ce as fi mers si eu...Solutia pentru par cazator...foarfeca . EU l/am tuns pana deasupra de umeri.
YAGMUR si dantura mea e praf si pulbere. Cred ca/mi vand casa sa/mi fac dintii...

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

am nevoie de o informatie..una din fete zicea ca a pus pe perna sau langa bebe un medicament, crd..ceva cu came..nu stiu cum ii zice...care se pune langa nasul infundat sau ceva de genul asta...multumesc anticipat

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dolores

aelita...david nu e mai bine..pot zice ca e mai rau..a inceput sa respire cam greu..o haraiala..ca o tuse expectoranta..nasul cam infundat..am chemat iar dr..sunt cazuri multe de meningita...dar sa ne dea Dumnezeu sanatate ca asta conteaza cel mai mult

dolores si David Cristian -22.11.2006-

sanatate multa multa multa puiului!!! si te rog din suflet, nu te mai gandii la prostii!!! auzi...meningita... doamne fereste!!!! o sa vezi ca o sa treaca, pare un secol pana atunci, ca toate suferim ca niste nebune pt puii nostri, dar...o sa treaca!!! multi pupici de la noi!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Dolores, cred ca era vorba de Karvol, dar nu bag mana in foc...Miro parca folosea...daca are timp sa scoata nasul dintre bagaje...

Sanatate multa lui Davidutu!

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dia, merci de ideea cu bicarbonatul. o mai auzisem eu dar nu stiam exact cum trebuie. in 7 luni e pt prima data cand e iritat... habar n-aveam ce-i aia iritatie... n-am stiut de faza cu servetelele. cu sapun pot sa spal? nu-l ustura? ideea este ca revikenul este foarte gras, nu se cude de pe piele numai cu apa, de-aia intreb de sapun.

kikineata, cum adica pe latime? sunt 2 pete rosii pe scrot (cum ar veni pe testicolul drept) de aprox. 1 cm patrat fiecare, nu au facut cruste, sunt doar de ieri si sunt umede, ca si cum i-ar fi luata pielea si rosii tare de tot.

miro, concediu placut!

dolores, poate ar fi timpul sa-i dai totusi antibiotic. poate nu am retinut eu corect... ii dai deja sau nu? atentie sa nu mearga de la faringe mai jos spre plamani ca se complica rau lucrurile. la astia mici evolutia e rapida...

laura, ma bucur ca este mai bine rianna. macar s-a linistit lorym ca are si fata ei dinti acuma :-). altfel cum mai e lorym?

noi ne jucam cu sticla de plastic, dar: am rupt de pe ea tot ce inseamna hartie iar dopul l-am insurubat zdravan de tot. cand mai creste un pic am sa-i si pun ceva in interior sa sune - putina apa sau pietricele. nu-mi fac griji, sticla o insurubez f.bine.

luciaro, ce mai faceti? ia spune mai multe despre serban!
noi mergem cu fata la directia de mers, asa e scoica (e chicco) din poza de pe el arata cun trebuie pozitionat si cum se fixeaza in centura masinii. inca n-am luat scaun de masina, caut isofix.

simo, lui marc nu-i place in scaunul de masa. sta in fundulet in scoica, in carucior sau pe jos pe covor si asa papam. cand sta pe covor e mai dificil... mai pleaca, mai vine... dureaza mai mult... sa nu mai spun ca mai dam si pe jos...

chinico, bepanten e frectie la picior de lemn, asta e parerea mea... numa' banii de el. in fine, cu galbenele il dau in mod curent si nu l-a protejat. dar cu piersica ai tu dreptate, ieri i-am dat piersica si poate asta a daunat si ea. merci de idee.

asiza, nu rade de mine. cum adica scobit la un capat? (cartoful ala de la microunde...)

dolores: KARVOL sunt niste capsule cu lichid, tai la capat, picuri pe un prosopel, batista... sunt puternic mirositoare. personal nu mi s-a parut f.eficient.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput