drum spre casa
Buna ziua la toata lumea .
Sper sa nu cer prea mult insa , sambata plecam spre Romania , eu cu sotul si fetita de 2 ani jumate , spre casa parinteasca in comuna tasca , jud. Neamt .
Noi nu am mai fost de 3 ani si venim cu masina , trecem granita la Oradea si cam atat stiu .
Ceea ce va rog este sa imi spuneti ce anume s-a schimbat , de ce trebuie sa tin cont , cum e la vama , trebuie platita o taxa pt. drumuri , etc ?
Va multumesc anticipat !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
Raspunsuri
Alina Maria spune:
Chiar nimeni nu a parcurs drumul de la Oradea spre Cluj si mai departe spre Piatra Neamt ?
trischa spune:
bunä seara.si eu plec spre casä luni.pe la Bors am mai trecut si nu am plätit nici o taxä de drum,soseaua e bunä iar la vamä nu ai de ce sä-ti faci probleme.drum bun si linistit!
LoraG76 spune:
Trebuie sa platesti o taxa de drum, Ro-vigneta, altfel primesti amenda daca te prinde politia. Vezi ca poti plati si doar pentru cateva zile sau o luna si gasesti in general la orice statie peco. Drumul nu e f. bun, sa nu alegi varianta Sibiu-Brasov cumva, ca se lucreaza. Daca vii prin Oradea, e ok, presupun ca n-ai de gand sa treci prin Sibiu, ci prin Cluj-Praid...etc., e ok drumul. La vama e ok, iti recomand o vama micuta, ca sa nu stai la cozi degeaba, ungurii mai au obiceiul de a tine lumea aiurea, dar nu ai nimic de platit sau alte chestii. Drum bun spre casa!
Lora, mami de IUSTINA
Alina Maria spune:
Multumesc mult fetelor , acum am inteles cum sta treaba .
Se stie cumva ce vreme ne asteapta saptamana viitoare ? Luni suntem in tara .
Alina Maria spune:
Lora , super site-ul , mulumesc frumos , se pare ca vemea va tine cu noi si nu va fii asa de cald , cel puin pt. prima sapamana .
Azi am facut bagajele si le-am pus in masina , sunt destul de multe , off parca vad ca nu imi incape tot , sper sa fie totul bine , am foarte multe emottii , imi e putin frica de atatia km. si ma i-a cu durere de pe acum la stomac, maine noapte plecam .
Doamne ajuta !
ardeiash spune:
eu m-am intors acum o luna... din romania. trebuie intr-adevar sa-ti iei rovigneta. o poti luasi o perioada mai mica. noi am luat-o parca pe o luna.... 12 lei .
drumul este mult mai bun decat pe la nadlac. insa e putin cam cald. pregtiti-va sufleste!
s-auzim numai de bine! si
Aurelia spune:
Fetelor ,Buna
Putem plati Rovinetta in euros si sa ne dea restul in lei cum se intimpla in Ungaria?
Merci mult !
mamica fericita de baiat mare !!!
Alina Maria spune:
Buna dimineata , chiar buna intrebarea Aurelia , oare s-o putea asa .
Diseara plecam iara la drum cu noua masina , sper sa fie bine de data asta.
Am plecat sambata noaptea la drum si in germania in wesel ni s-a stricat cutia de viteze , am fost carati la un sevice si am asteptat la un hotel pana luni dimineata , adica ieri , unde ni s-a spus ca dureaza mult pana gasesc alta cutie , asa ca am fost carati inapoi in Olanda .Ieri am cumparat alta masina si astazi plecxam din nou .
LoraG76 spune:
Ro-vigneta se plateste doar cu lei, nu cu euro. In Romania nimic nu poti plati deocamdata cu euro.
Lora, mami de IUSTINA