Locuinta noua - impartire suprafete

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

andra m-am uitat si eu putin pe planul tau , e super ... oare de de doresti sa separi cu pereti sau sticla livingul de bucatarie ... e asa de frumos asa .. spatiu mare, vizual e super ... ma intreb de ce sa pui pereti pe care sa ii ocolesti , nu stiu eu as lasa asa ... eventual daca tot doresti o separare singura pe care as accepta-o e ar fi cea cu gresie in partea cu bucataria si parchet in partea cu livingul ..... dar repet eu asa as lasa , e mirific sa intrii intr-o casa si sa vezi spatiu f mare fara multi pereti si mici camarute

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Salutare din nou!

Stiu ca arata fte bine asa cum ii acuma dar as dori totusi ca livingul sa nu fie in prelungirea directa a bucatariei... Iar faza cu zid-ul despartitor in forma de bar este o metoda abordata de majoritatea lumii, deja e ceva fte uzual si conformist.
Nu as vrea sa separ de tot si 100% livingul de bucatarie dar as dori ceva care sa separe intr-un mod mai clar aceste 2 suprafete, mai mult decat prin parchet/gresie...
Oricum mi se pare super interesant ca aveti asa idei faine si ma bucur ca sunt si eu aici alaturi de voi!
Azi dupa mari incercari si straduinte si dupa o birocratie exagerata am semnat final pt credit... In iarna va fi gata constructia, pana atunci idei ideeeei

Vreau sa va mai intreb ceva pe care sunteti mai experimentate si mai in cunostinta de cauza... merita sa reconditionez mobila veche a mamei, sa aplic niste schimbari de look si cu niste elemente noi de pe piata sa imi creez o mobila noua?
Idea ii ca are ceva recamier vechi la care se pot lua toate partile laterale si jos sa se reconditioneze, desupra sa punem o saltea relaxa... nu stiu in ce masura va arata mai bine si mai de zilele noastre si daca se merita efortul...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

pot sa zic io?

Recamierul,daca-mi aduc eu bine aminte cum arata,il poti reconditiona si inca foarte fain!
Adica,dai jos lada aia de lemn(daca are) dai toate marginile jos,si lasi doar scheletul pe care pui o saltea.La capul patului,poti cumpara una bucata lemn(de ce forma doresti tu) pe care o imbraci in burete si pui peste o husa dintr-un material mai....regal,nu stiu cum sa zic exact.Adica poti pastra daca vrei aerul ala de vechi,rustic.Si marginile de jos ale patului,le imbraci la fel,cu acelasi material.Si ai practic un pat nou,cu iz de antichitate

Am mai zis si la un alt topic,ca lucrurile reconditionate au o amprenta personala si sunt mai autentice.Si clar,nimeni nu are ca tine.

Nu stiu sincer cat ar costa o reconditionare,dar nu poate fi foarte mult.
Si merita,daca chiar vrei sa pastrezi ceva de la mama ta,daca are valoare sentimentala.Si cum am mai zis,daca stai bine la capitolul imaginatie,eu zic sa-l reconditionezi pe asta vechi,ca paturile noi sunt mult prea...comune.Si cele care sunt intr-adevar speciale,costa o multime de bani.

Sau pastreaza lemnul(o parte din el) si vopseste-l sau picteaza-l.Sunt reviste pe piata,cu multe idei,de unde te poti inspira.

Sa ai o seara minunata!

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

andanii
am gasit ceva pe net. despre genul asta de usi e vorba?
http://www.usata.ro/geamuri/index.htm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mathilda

andanii

Genul asta,insa usile de care vorbeam eu au mai multa sticla si mai putin lemn.Si sunt mai late.Dar merg pe acelasi stil.
Si cele pe care le-am vazut eu,erau pictate doar in mijloc,iar restul sticlei era mata,albicioasa.Ramele erau maron inchis.
Depinde de gusturi pana la urma.Dar bine ca ai pus tu niste poze.Ii va fi mai usor Andrei_b sa inteleaga ce zic

LadyJ

Edit: mathilda,ma scuzi,abia acum am vazut ca nu-mi era mie adresata intrebarea ci lui Andanii.
Sunt cam obosita,mai bine merg la somnic

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

quote:
Originally posted by mathilda

andanii

Genul asta,insa usile de care vorbeam eu au mai multa sticla si mai putin lemn.Si sunt mai late.Dar merg pe acelasi stil.
Si cele pe care le-am vazut eu,erau pictate doar in mijloc,iar restul sticlei era mata,albicioasa.Ramele erau maron inchis.
Depinde de gusturi pana la urma.Dar bine ca ai pus tu niste poze.Ii va fi mai usor Andrei_b sa inteleaga ce zic

LadyJ

Edit: mathilda,ma scuzi,abia acum am vazut ca nu-mi era mie adresata intrebarea ci lui Andanii.
Sunt cam obosita,mai bine merg la somnic

ladyJ

lady,
eu imi cer scuze .pt ca de fapt tu ai scris despre genul acesta de usi , deci prin urmare tie iti era adresata intrebarea. acum- genul de usi despre care ne-ai spus unde se gasesc?
multumiri si pupici

Mergi la inceput

Buna!

Usile le poti lua de oriunde,doar partea lemnoasa.Se pot face si pe comanda,daca vrei ceva mai deosebit.

Geamurile se gasesc la artistii plastici din Bucuresti,in zona Lipscani.Ei iti prezinta idei,sau fac asa cum le spui tu.
Dar ca sa fiu mai precisa,o sa incerc sa iau legatura cu o persoana la care am vazut eu ast fel de usi si o sa o intreb exact de unde le-a luat,cat a platit,cum a procedat.

Va pup!

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna Alexandra,

m-am uitat la planuri si dupa parerea mea umila care a vazut destul de multe planuri...nu fa nici o schimbare.
Sint sotie de arhitect si in peste 20 de ani am vazut multe planuri.
Asa cum cineva spunea aici(imi cer scuze dar nu-mi aduc aminte nume), spatiul e mare si lasa-l asa...vizual e extraordinar sa intri intr-un spatiu asa de mare...nu-l imparti cu nimic...incearca doar cu mobila de bucatarie. Unde te-ai gindit sa pui mobila in bucatarie?Balconul este deschis? sau se pot da jos peretii? Balconul are privire spre ceva interesant, priveliste frumoasa?
Exista posibilitatea de a pune bucataria acolo. Aici la noi spre exemplu se practica foarte mult.Daca te intereseaza acest aspect pot sa-ti dau citeva detalii(pot sa-l intreb pe sotul meu).
Numai bine si a-ti facut o alegere buna.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput