Imi "bate" ochiul drept...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
de vreo 2 luni (nu zilnic) imi pulseaza ceva sub pleoapa inferioara a ochiului drept, e tare neplacut. am fost deja la dr ptr alte probleme si de asta am uitat sa intreb.
ce poate fi??? ati mai patit careva?
multumesc anticipat.
Album Alyssa
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Tdi spune:
Multumesc pentru raspuns, Leta! m-am gandit si eu la magneziu... alte chestii nu-mi lipsesc, am facut recent o carutza de analize si eram in grafic.
Album Alyssa
![](images/user_woman.png)
enachescug spune:
pot sa-ti spun ca eu sunt experta in d'astea!
Analize beton!
Solutia personala soldata de fiecare data cu succes: vitamine:calciu, magneziu, zinc. Cel putin o luna.
Succes!
sanziana72 spune:
Calciu si magneziu, dar daca zici ca te tine de atata timp, cel mai bine ar fi sa iti faci gluconolactat de calciu si magneziu injectabil (ca sa se asimileze mai repede, pe gura nu are acelasi efect). Nu doare deloc si poti invata sa ti le faci si singura (iti zic din proprie experienta repetata).
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by geniest
Sanziana cum ti le faci singura ?
Mama a lucrat in domeniu medical, asa ca m-a invatat sa fac injectii, niciodata nu stii cand e nevoie. Mai ales ca mai avea si ea nevoie sa ii faca cineva, ca ea ne facea la toti. Asa ca am invatat sa fac injectii intramusculare precum polidinul, calciu si magneziu...
Nu e mare filozofie sa iti faci singura injectiile in fund si mi-a prins tare bine cand eram racita pe munte si n-am avut incotro.
Sunt cateva reguli si nu fac decat pe substante pe care le stiu:
- se alege locul (lateral spre sold ca sa iti poti infige acul)
- stergi cu spirt locul respectiv (inainte se pregatesc acul, seringa si continutul cu mare grija sa ramana sterile)
- iti iei inima in dinti si infigi acul (aici fie inveti miscarea pe o perna, adica bati locul si infigi, fie pui acul pe piele si infigi usor - cand mi le fac mie prefer varianta a doua, mi se pare ca am mai mult control)
- dupa aceea tragi putin de piston in afara sa vezi daca nu ai nimerit intr-un vas de sange (nu trebuie sa iasa sange in seringa)
- daca ai nimerit pe un vas de sange sau pe un nerv (asta vei stii imediat ca iti vine sa urli de durere) tragi putin acul si ii schimbi directia
- dupa care introduci substanta incetisor
- scoti acul, tii vata cu spirt pana se opreste sangerarea si e ok
Asta e doar o trecere in revista a etapelor principale, bineinteles ca mai trebuie sa fii atenta si la alte lucruri in functie de substanta, persoana... Cel mai bine e sa te invete cineva care se pricepe.
Calciu si magneziu intramuscular chiar nu sunt mare lucru. Si mai eficiente sunt facute in vena, dar acolo e nevoie de un profesionist pentru ca riscurile sunt mult mai mari.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Tdi spune:
multumesc.
Sanziana, desi mi-am facut singura vreo 500 de injectii nu cred ca as mai fi in stare sa le fac si pe astea, in plus nici n-as avea de unde sa le iau ca la farmacie aici nu pup nimic fara reteta iar medicul n-o sa imi dea.
Album Alyssa
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by Tdimultumesc.
Sanziana, desi mi-am facut singura vreo 500 de injectii nu cred ca as mai fi in stare sa le fac si pe astea, in plus nici n-as avea de unde sa le iau ca la farmacie aici nu pup nimic fara reteta iar medicul n-o sa imi dea.
Teddy siAlyssa (05.05.05)
Album Alyssa
Ai putea sa rogi pe cineva sa ti le aduca din Romania eventual. Sa iti faci macar o cutie.
Daca nu, eu am mai gasit in Franta niste pastile care mi-au fost foarte bune cu dolomit (contin tot calciu si magneziu dar intr-o varianta naturala). Presupun ca poti gasi si in Italia si astea nu sunt pe reteta fiind suplimente alimentare.