Mamici de iulie-august 2007 (82)
Raspunsuri - Pagina 2
lorinaoo1 spune:
Anya nu ai pierdut nimic, pt ca nu vorbisem aici despre calciu. Pediatra i-a dat Lorinutei Vigantol si Calcium sirop (la inceput ii daduse de ala gluconic si fetita nu-l suporta deloc, il scuipa sau il voma) pt profilaxia rahitismului. Calciul i-l dau 10 zile pe luna iar Vigantol zilnic (cica pana la un an). Ce sa fac daca nu sunt din Bucuresti ca sa ne inscriem la mamica de "pete"
Andicu imi pare rau ca s-a ajuns la cutit si la ablactare. Ai grija de tine, ca bebe poate papa si lapte formula. Acum este importanta sanatatea ta. Pupicei ca sa fie bine
Da' greu am mai procesat... . Casa de piatra si aniversare frumoasa !
Si noi ne sarbatorim maine, facem 4 ani de casnicie
Nikole tinem pumnii stransi de pe-acum
Cat despre tatici extragrijulii - aveti dreptate, n-o sa ma las afectata. Daca sotul ar fi fost tipul taticului detasat care nu ar fi acceptat sa ma ajute... era mai dramatic. Asa, ma deranjeaza doar prin faptul ca apeleaza la maica-sa. Dar cum stresul e plecat la serviciu...
Apropo de scos aerul, bebelina mea il scoate si singura cand o alaptez la sanul drept. Nu stiu care e explicatia, dar altfel nu prea scoate aer, desi insist cat ma tin baierele inimii, ca de cele mai multe ori doarme . De altfel, m-am smecherit si eu, ii dau mai intai sanul stang si apoi pe cel drept si asa scoate si aerul si dupa aia mai incerc si eu, sa ma conving ca nu mai scoate nimic.
Eu am insa alta problema - e cam farnaita si nu stiu cum sa mai procedez. Am folosit ser fiziologic, apa de mare spray, batista sugarului, insa nu elimina nimic, nu ii curge nasucul, doar ca se aude ciudat. Ce sa fac?
Si mai am o intrebare, pt fetele cu cezariana. Cat timp purtati voi burtiera aia? O luna sau mai putin? Maine facem 3 sapt de la operatie, dar inca nu ma simt confortabil la mers fara burtiera. Mi-e sa nu devin dependenta.
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
loredana_76 spune:
Mersi Lia,pentru mine e ceaiul dar ma gindeam ca daca bb nu are voie sa nu treaca prin lapte.Dr pediatru a zis sa beau eu ceai de anason,chimen si marar ,preventiv pt colicii bb-lui.
David Alexandru 16.07.2007
Anya20 spune:
lavi...uita de calciu!!! te rog. adica...tu fa cum crezi, dat te somez sa faci ca mine .
vigantolul este ok, ii dai zilnic. dar bebelusul nu are nevoie de calciu decat daca are analizele proaste si are un deficit. calciul luat asa, din ochi, poate fi chiar periculos. basca, e luna iulie cand soarele e in toi. as mai fi inghitit cu greu galusca daca era iarna si ai fi zis ca una-alta, dar asa...
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
AndraZ spune:
fetelor, am reusit s-o alaptez pe "mica terorista"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...asa ca multumim din suflet pt sustinere si urale!
Luna, sa-ti traiasca "comoara no.1"! Sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!
Aylin, ma bucur ca sunteti ok si ca sotul si-a revenit dupa interventie! Acum mai urmeaza sa vina bb si tabloul de familie este perfect!
Lavi, mie mi-e teama sa port burtiera...dar cred ca peste 1 saptaman o sa incerc si eu. eu am o senzatie horror numai cand vad operatia....pe tine te "mananca" cicatricea? ca mie imi vine sa ma scarpin de sa-mi iau pilea de pe mine. noroc ca ma mai calmeaza .
Sa stiti ca si eu am dat jos 10 kg si mai am doar cateva ( nu spun cate) sa ajung la greutatea de dinainte. Daca ma mai tine "terorista" asa cateva zile in 2-3 saptamani scap de ele .
Vad ca listutza mamicilor maritate in iunie-iulie e din ce in ce mai mare....suntem super tari la faza asta!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
pepi spune:
Buna seara,
chiar daca nu am mai scris mesaje de mult sa stiti ca v-am urmarit mai ales in ultima vreme de cand au inceput sa se nasca bebelusii.
Astazi insa e o ocazie mai speciala intrucat am intrat sa anunt si eu nasterea printesei mele: se numeste ADINA NICOLETA si s-a nascut pe 18.07.2007 ora 16.30 la spitalul Filantropia, 48 cm si 3100 g,prin operatie cezariana.
Sper sa ne treceti si pe noi pe listuta.
Felicitari proaspetelor mamici si sanatate multa voua si bebelusilor vostri!!!
Mai revenim cu detalii.
pepi +Adina Nicoleta
Simo78 spune:
pepi felicitari si sa va traiasca!!!
Ne vedem peste 2-4 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
Pepi felicitari pt Adina. Sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Andra felicitari si tie pt cele 10 kg.
Mychydutza da noi schimbam sapt la fel, martea si avem si acelasi DPN. Cred ca de la aspirante ni se trage. Cu Cosmin am ramas asa greu gravida din cauza endometriozei.
Pup toate fetele.
Despre mine, la masuratori rasturnica e ok, putin mai mica de aceea sunt programata iar la eco. In plus mai bine ma mutam la spital. Mi-au venit si analizele la tiroida, sunt la limita inferioara (3,5 pt cine se pricepe) motiv pt care am programare cu endocrinolog vinerea viitoare impreuna cu un obstretician tot la spital ca sa discute planul de atac. In plus mai astept un tel de la spital sa ma programeze la eco pt umflatura de la gat sa fie siguri ca e tiroida de vina.
Deci miercuri eco pt baby, vineri endocrinologul, duminica vizitam spitalul (sa stim unde fugim cand e momentul)si probabil sapt urmatoare eco iar.
Sa ma mut acolo? Pana acum m-au ignorat acum i-a apucat grija la greu.
I-am zis de miscari puternice si contractii si a zis ca nu-mi da nimic ca ar fi timpul sa ne cam pregatim de iesire.
Oricum am vorbit o gramada, cica el e dr meu (nu l-am vazut la fata pana acum) si cu el discut orice probleme am . Mai sa ma ia acasa omul. Cica probabil dr meu de familie a zis ca e bebe mult prea mic pt ca "noi aici nu suntem obisnuiti cu femei micute care inca au silueta in sarcina".Deci m-a si complimentat, iar sotul meu nu mai putea de fericire.
Va pup
Luna 36 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
liadorian spune:
Pepi, felicitari pentru Adina! Sa fiti sanatoase si vesele!
Luna, zic sa mai amani mutatul la spital. Macar de dragul sotului, acuma cand are un motiv in plus sa fie mandru de tine. Bine ca fac englezii toate analizele si o sa va lamuriti exact cum stau lucrurile. Eu va tin pumnii pentru vesti bune!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 1 saptamana si apoi...
Simo78 spune:
Luna ma bucur ca ati iesit oarecum ok la inventar. lasa ca nastem noi si trec ele toate!
Despre silueta in sarcina acelasi soc l-am produs si eu in Emirate...cica is "just one extra tummy pregnant"
Ne vedem peste 2-4 zile!
Simona 38+ Matei Hisham
Crash test dummies