*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 26
claujro spune:
aissa, blugi scurti gasesti pe alese pe LR. Iar cu preturile, musca-ti limba!
Vreau 50% din pretul afisat.
Edit: ca in februarie...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
aissa spune:
E, glumeam cu preturile, normal ca imi musc limba.
Cu blugii scurti - sunt pe LR dar nu prea am gasit (recunosc, dintre cei ieftini) la masuri exceptionale.....

gabone77 spune:
si eu am patit la fel. nu imi apare pe contul original decat optiunea cu american express. asta e card de credit, nu si de debit sau mai stiu eu ce. practic banca iti da o suma de bani care nu e a ta, te folosesti de ea si in 55 zile trebuie sa o depui la loc cu dobanda zero in timpul asta. ca atare am aplicat pt un asemenea card, se face la bancpost. pana acum plateam cu visa electron, am facut inca un cont dar nu merge, cred ca e cardul in sine blocat la ei. curios, ca am bani pe el mereu, au venit toate coletele, lor le-au intrat banii, chiar nu inteleg de ce sunt asa de obtuzi. probabil ca si sabine are rolul ei, sa banneze pe cei care ii pun intrebari. acum am o comanda de 200 si ceva de euro care e in bufferul ala, adica banii nu sunt nici la ei dar nici la mine, sunt undeva pe drum. chiar nu inteleg. cum am cardul American Express am sa fac o comanda pe noul cont sa vedem daca merge. ideea e sa nu dai nici un mail la relatiile cu clientii ca ajunge la Sabine si asta il blocheaza. eu asa cred. maine ma duc sa ridic un colet ca astept de pe 10 12 si 13 sa vina niste comenzi.
alia_ro spune:
ce ziceti de oalele astea? sunt sanse sa ajunga intregi?
http://www.laredoute.fr/vente-cocottes-du-potager-le-creuset-pour-solutions-maison.aspx?productid=324104066&documentid=473407&categoryid=22912414&single=&hasnext=1&hasprev=1
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
claujro spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Sau poate baneaza conturile mai nou create?
Aberez
Eu mi-am creat un cont cu date aiurea si am simulat o comanda. A mers fara probleme. Bine, nu am finalizat-o dar la pasul cu cardul am ajuns si a fost ok.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
corap spune:
frumoase oale, da' io nu m-as risca... desi se poate sa fie ambalate super in cutia lor. mie ultimul colet mi-a venit rupt de curgeau toate pungile din el... v-am zis, m-am milogit la poshtash sa-mi dea si sacul sa pot sa-l car acasa.
astept codul, si ce-as mai rade sa nu apara. oricum, posetuta-obsesie a avut o evolutie spectaculoasa, de la 18 eur la ... 56 si acum e vo 63 sau mai mult
somn usor, sa aveti spor maine la trimis comenzi ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
alexxia spune:
Pana cand asteptam codul ?
Eu am cosul plin ( produse de 150 euro ) si n-as vrea sa le pierd
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Atunci nu-mi dau seama de substraturile misterioase ale acestui fapt!