*** LA REDOUTE (37***
Raspunsuri - Pagina 18
catutza spune:
Tania , am pus si eu ieri in cos dozatorul, dar nu cred ca il iau pana la urma, mi-e teama ca nu se vor potrivi bidoanele. La noi am gasit dozator mare de 19L, la120E. Destul de mult zic eu
Aissa , multumesc mult de lamuriri, nu cred ca ma mai complic sa comand catalogul, nu am fax...Eu nici pe cel de primavara/vara nu l-am primit. Eu am niste copii fare draguti in bloc
i-mi fura scrisorile si avizele si tot asa, e sarbatoare cand gasesc ceva in cutia postala.
Tot Aissa , de ce ai dat comanda azi si nu ai mai asteptat codul ca mai sunt 2-3 zile si apare.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Jasmine spune:
probabil pt ca nu stim sigur daca apare codul ala si nu stim ce produse mai gasim peste 2-3 zile.
croco21 spune:
Tania, din cate am citit eu la descriere, distributorul de apa e livrat cu un <bouchon adaptateur>. Nu stiu ce inseamna exact asta dar ma gandesc ca e o chestie care il poate adapta la diverse sticle de apa. Scrie ca merge pentru sticle de apa minerala de pana la 5 L. Nu stiu cat costa in Romania presupun ca oricum e mai scump la noi.
Am citit din urma si am vazut ca intreba cineva daca a comandat careva electrocasnice. Eu am comandat, si chiar o masina de paine, dar inca n-a venit, comanda e din 12 iulie. Abia o astept, sper sa vina in stare de functionare.
Croco
aissa spune:
Catutza am comandat azi pt ca majoritatea erau, cum am spus, reduse la 2-3-5-7 euro. Ma tem ca daca apare acel cod minune la momentul respectiv toate aceste preturi vor fi putin mai mari, astfel voi iesi cam la fel. Adica, in comanda din 11 am 2 tricouri pt Ale care costau atunci 3,26. Azi am dat comanda pt alte 2 la fel, alte culori, fiind acum 2 euro. Pun pariu ca daca apare codul cu reducere 50% aceste tricouri vor fi din nou 3,26 sau pe acolo. Cam asta cred eu asa ca m-am multumit sa scap de fdp si sa comand azi sa nu ma oftic luni-marti ca nu mai gasesc sau ca le iau la fel. Oricum, am set de 3 tricouri la 2 euro...ce naiba reducere sa imi mai acorde???
ella_74 spune:
da, asta am constatat si io ca au scos reducerile alea de 60% si au pus iar din alea cu 35%, 40% ca sa ajungem cu vestitul cod la reduceri de 70, 80%...ce cacanari
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by ella_74
da, asta am constatat si io ca au scos reducerile alea de 60% si au pus iar din alea cu 35%, 40% ca sa ajungem cu vestitul cod la reduceri de 70, 80%...ce cacanari
Ella, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
Fac si ei un banut,doar sunt comersanti!
karfe spune:
Croco21,si eu am comandat ieri masina de paine,sa-mi spui si mie cum este cand iti vine.
Parca am luat aceeasi masina din cate imi aduc aminte (ce am citit eu cu ceva timp in urma.)Este cea la 39.99E
fab
karfe spune:
Ma mai tenteaza si astahttp://www.laredoute.fr/vente-fontaine-a-chocolat-solutions-maison.aspx?productid=324116865&documentid=429907&categoryid=22912149&single=&hasnext=1&hasprev=1
fab
tania-z spune:
fetelor, multumesc pt raspunsuri! 
hai ca am ajuns sa ma si distrez cu unele produse LR! Ia uitati:
http://www.laredoute.fr/vente-protege-cheveux.aspx?productid=324114975&documentid=346107&categoryid=33665769&single=&hasnext=1&hasprev=1
Cred ar trebui sa-mi dea ei MIE bani sa port asa ceva!!
Tania
27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura