cicluri lungi+sarcina

Fetelor care sunteti deja insarcinate,am si eu o problema si anume - imi doresc f mult un bebe,incerc de aprox 3 ani si nimic...cicurile mele sunt neregulate 35-45-55 zile.ieri ziua 20 am fost la doctor sa vad daca am ceva foliculi.raspunsul - ovare fara activitate.
S-a itamplat cu cicuri neregulate si lungi,sa aveti ovulatie itarziata, adica dupa ziua 20-30 si sa ramaneti insarcinate?
Va rog mult sa-mi raspundeti, deoarece am senzatia ca ciclurile astea ale mele sunt anovulatorii si de aceea nu reusesc sa raman insarcinata.
Va pup
Raspunsuri

fianna spune:
Salut!
Eu am avut cicluri lungi- de 38-40 de zile. Eram si eu ingrijorata deoarece nu mai luam pastile de mult si nu se intampla nimic. Mi-a luat cam 2 ani ca sa raman insarcinata. Am fost la mai multi medici sa vada ce e in neregula si nici unul nu prea mi-a gasit probleme- o anexita care s-a rezolvat si inca ceva tot rezolvat. La mine ovulatia s-a declansat la 3 saptamani nu la 2 cum e la femeile cu ciclu normal.
Cativa doctori mi-au recomandat sa-mi iau temperatura in vagin zilnic timp de cateva luni ca sa se observe daca exista sau nu ovulatie. Daca nu ti-a zis nici un doctor despre asta poti sa cauti pe net mai multe informatii si sa iti faci un tabel singura si sa-l urmaresti 2-3 luni. Intre timp insa poti sa iti calculezi estimativ, in functie de durata ciclului cam cand ar tb sa ovulezi si sa-l pui pe sot la treaba. Si eu imi cam pierdusem speranta si m-a luat prin surprindere cand s-a intamplat, desi imi calculasem ziua.
Mult succes!
fianna Matthew Peter
41
Now what?

madabout2003 spune:
Si eu aveam cicluri lungi de 30-35 de zile, dar am ramas din prima luna! Mi_am calculat ovulatia cu un calendar pe care poti sa il downloadezi de aici http: // www. ovulation-calendar . com/ (adresa fara spatii) - varianata pentru o luna e gratuita! Mult succes!

bb_yasmi spune:
si eu am avut ciclurile ff neregulate, de 31,35, 37 chiar 40 de zile!! am ramas dupa o luna de incercari!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik

Eseea spune:
si eu am avut cicluri lungi! dar aveam ovulatie, verificata ecografic. Chiar in luna in care am ramas insarcinata am avut ovulatia in ziua 21 sau 22. Asa ca se poate, nu dispera dar esntial este sa ai avulatie, nu conteaza in ce zi e, important e sa fie!
my baby, Lara