la OPC se poate face reclamatie si online si nu mai e nevoie de drumuri (www.anpc.ro).
Si mai e ceva, imi dau seama ca ai cumparat pe firma. Pe site-ul lor scrie ca
"Conform legislatiei in vigoare privind protectia consumatorilor prin consumator/consumator final se intelege #8222;orice persoan#259; fizic#259; sau grup de persoane fizice constituite īn asocia#355;ii, care cump#259;r#259;, dobānde#351;te, utilizeaz#259; ori consum#259; produse sau servicii īn afara activit#259;#355;ii profesionale#8221;
Litigiile intre operatorii economici nu intra in sfera de competenta a Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorilor."
Deci daca ai cumparat pe firma, nu te ajuta cu nimic.
Da ,am cumparat pe firma ,si tocmai asta e ca eu am vb direct cu cineva dinauntru de la OPC si mi-a zis ca tr sa fac plangere pt firma respectiva si ca am de asteptat o luna pana imi vine randul etc si am zis ca decat sa astept atat si poate nu o sa -mi recuperez avansul inmediat ci dupa ce firma repectiva vinde produsul meu ,am zis sa ma mai duc o data acolo la fata locului si sa discutam ca poate exista o cale de mijloc si imi reface canapeaua unde nu eram multumita de cum au lucrat-o.Si spre surprinderea mea era deja refacuta .Si am luat-o .Dar scuza-ma nu am inteles aproape nimic din ce ai relatat tu mai sus ca sunt o gramada de cifre pe post de litere