Mamici de ianuarie - februarie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 24
zeririlouiza spune:
Va pupic pe maine, am plecat, iar la drum
Louiza 15s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
irinouka spune:
salutare, zuzici!
creata, foarte frumoase pozele!!! tare mi-e ciuda ca nu-mi dau seama daca am burtica. ma tot uit in oglinzi si vitrine si in toate chestiile care reflecta imaginea (in fantani n-am incercat ca nu mi-a iesit niciuna in drum si oricum la seceta asta aud ca majoritatea au secat!) si nu mi se pare ca e ceva acolo. in afara de burtica mea dintotdeuna. alteori am senzatia ca am doua burtici, aia de sarcina (ca-s aproape 4 luni, doamne-iarta-ma, ceva-ceva cred ca e acolo!) si aia de...nesarcina, ca sa zic asa. si ca una e in partea de sus si ailalta in partea de jos si ca...m-am ticnit!!!
va pupez pe toate si multa bafta proaspetelor zuze!
irina 15+
creata2008 spune:
Mercic Gatta & Irinouka, de aprecieri.
Dar nu le-am facut pentru concurs, ci pentru noi. Bine, mai am unele cu sanii goi, ca sa imi aduc aminte cat de mari sunt , dar pentru un concurs, altele sunt criteriile... Eu am vrut acum doar burtica... :) Poate saptamana viitoare o sa facem si unele, artistice sa zicem. Ca am hotarat cu sotul meu sa facem photo shooting din 2 in 2 saptamani, ca la o luna ar fi prea mult. As mai avea doar vreo 6 poze. Fiind burtica asa de mica, am stat special numai intr-o parte, ca totusi sa se vada ceva. Oricum, au iesit super de super! Ma bucur ca v-au placut! :)
quote:
Originally posted by gattasalvaje
Creata , frumoase poze ...se vede ca e mana de profesionist acolo.Pune-le pt. concurs , ai sanse.
15+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Laura Ioana spune:
Creata chiar ca-s foarte frumoase pozele
Irlandeza pozele tale nu se vad. Scrie ca le-ai mutat de pe yahoo.
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
miezure spune:
Salutare gravidutelor!!
Am si eu 10 saptamani spre 11. Ma primiti alaturi de voi??
Vreau si eu sa va intreb: aveti sau ati avut careva gust amar??
Ca eu nu mai pot.
Si cand vomit numai saliva amara.
La o ora dupa ce mananc apare.
Si toata ziua fac ca purcelul.
Ati patit asa? Si daca da, ce faceti sa va treaca?
Multumiim.
irinouka spune:
salutare si tie, miezure, si bine-ai venit!
sa iti treci datele (ultima menstruatie, data nasterii si data probabila a nasterii) ca sa apari pe listutza.
cu gustul asta amar se lupta mai multe fete dar sa stii ca in timp dispare iar pana atunci te inveti cu el si nu ti se mai pare la fel de intens si suparator.
pupici si sarcina cat mai usoara!
irina 15+
gattasalvaje spune:
Laura , parca mai aveam 2 carucioare roz care nu sunt trecute pe listuta , la Natalia si la Gugu , nu-i asa?
Poate le treci tu...
Ma uit in urma , dar eu parca asa mi-aduc aminte...
15+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Ei, Creata super pozele, super .
Asteptam urmatoarele poze cu interes.
Pupicei dulcei,zuzici cu burtici.
PS: Astazi am implinit si eu 11 saptamani.. dupa data UM.
bebe de Honey
Laura Ioana spune:
Honey felicitari pentru cele 11 saptamani! La mai mare!
Miezure bine ai venit in randul zuzelor! Sa ne dai toate datele ca sa te trecem pe listuta.
Gatta am facut modificarile la fete
17+
Poze Laura
Puiul nostru drag
danonique spune:
Va multumesc mult ca m-ati trecut pe lista.Sper ca in curand voi putea adauga si eu un carut langa data nasterii.Va pup.
danonique