Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor..mi-am luat acum MAGNE B6..cate luati voi pe zi ca nu stiu cat sa iau..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Pussi mersi ca ai observat intrebarea mea despre obiceiul cu nasii de botez si mersi de raspuns!
probabil ca am pus ptea devreme intrebarea asta si de aceea nu a mai raspuns nimeni.

Pet.cost te-am suparat cumva?Scuza-ma te rog....Sau eu chiar nu am inteles la ce te-ai referitApropo de asta ma inscriu si eu de vreo 2 luni in clubul "uitucelor"....asta e ...

Apropo de placenta....cum e normal sa fie situata anterior sau posterior sau cum?A mea e anterior...

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by bb_yasmi

BIG MAMMA , multumesc de sustinere!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Sexxy mammma...eu am trimis poza ca vroiam camera video nu pt ca credeam ca poza aia e vreo super poza!Dar si tu ai primit multe laude din partea prietenelor noastre gravidutze deci astept sa mi te alturi la concurs...!!

22+ ANDREI

DANY lasa modestia, ca arati betonnnn in poza aia!!! eu sigur te voi vota!!!

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, pt carcei consuma multe lactate!! (ti-am mai scris azi, nu stiu daca ai vazut) . mie mi-au trecut dupa ce cosumam 0.5 l lapte/zi.
nici mie nu mi-a spus nici un dr de lungimea colului, doar ca e normal.

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu plec fetelor,vb maine

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

PA ANCUTZA..o zi buna in continuare..
SEXXY MAMMA ..lapte ..lactate in genral consum foarte multe zilnic..lapte beau cel putin un litru pe zi de la inceputul sarcinii plus ca le rup pe branza si iaurturi ..am incercat si cu 3 banane pe zi si degeaba e din ce in ce mai groaznic daca pana acum mi se intampla o data pe saptamana sa am carcel acum am zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

[quote]Originally posted by dany26

[quote]Originally posted by bb_yasmi

BIG MAMMA , multumesc de sustinere!!

[DANY lasa modestia, ca arati betonnnn in poza aia!!! eu sigur te voi vota!!!

poza eco bb si burtik

Si tu arati super super sexy mai ales in poza aia de la nunta de exemplu cu rochia aia neagra crpata pana suuuusss....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eu recunosc ca datorita lui bebe am noroc ca nu m-am ingrasat f tare...INCA...desi uneori imi pun intrebarea daca e bine sau nu pt el chestia asta dar dr nu a zis ca nu ar fi bine....deci sper sa ii fie bine pana acum si de acum incolo!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, daca faci acasa, nu-l mai lua de la serviciu, numai sa vina ca am inteles ca lucreaza cam mult!
Fa asa cum ai spus! Si noua ne place fff mult mancarea asiatica, insa ne place la amandoi sa gatim si facem de obicei singuri ceva la wok.
In orice caz, have fun!

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

ADINA..multumesc frumos..o sa-i dau mesaj la 5 sa fie acasa ca am uitat ca am ecografie..si orice ar fi vine...mort/ copt cum se zice....ar trebui sa-mi vina mai des ideea cu ecografia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

vad ca vorbeati de botez... eu cred c-o sa-mi ramana bb nebotezat, ca nu am pe cine sa pun sa mi-l boteze!

Nu stiu pe nimeni (pe care l-as vrea de nas) care sa fi ramas in biserica. In Austria (maj. catolica) trebuie platit la biserica obligatoriu impozit pentru biserica, in functie de salariu. Si sigur ca la multa lume i s-a acrit si a preferat sa semneze ca iese din biserica si sa nu mai plateasca. Iar daca esti iesit, atunci nu poti nici boteza, nici sa te casatoresti la biserica etc. Si nici nu vreau pe oricine ca nas, trebuie sa fie si o persoana cu care avem contact des si bb sa aiba o relatie oarecare cu nacul/nasa. Eu de ex. am fost botezata de cineva pe care am vazut numai o singura data in viata mea (in afara zilei botezului), deci chiar fara sens... Nu stiu ce sa fac.

Adina 18+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput