Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 27
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Eu nu beau in fiecare zi ,dar mai sunt zile cand scap si beau cam un litru
anca 25+
Maria
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adalia spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna dimineata!
Laura,este f. bine 6 kg cat ai luat pana la 24-25 saptamani(teoretic in primele luni ar trebui sa pui cate un kg pe luna, ca dupa cate 2 pe luna); in ritmul asta este probabil sa nu depasesti 13 kg per total (de acum se iau mai multe la marea majoritate a gravidutelor-binenteles ca sunt si exceptii).
Irina_stef, arati super-bine; trebuie sa iei in calcul ca ai doi puisori in burtica, deci este foarte bine cum este acum! Felicitari!
Pussi, nu stiu ce sa zic cu ordinea! in general, unul dintre ei preia "conducerea" si este capul nebuniilor. Iar la lucruri, vor gasi cate ceva chiar daca la prima vedere ele par identice. Mama ne lua de multe ori lucruri la fel (cel putin ca model, culoare diferita ca nu ne placea sa fim identice..); sora mea geamana isi alegea intotdeauna prima, o lasam ca ma enerva rau de tot cand tipa ca o sirena (era arma ei principala, prinsese slabiciunea..); cedam de fiecare data numai sa taca.. Dupa 3 zile gasea un cusur si cerea rocada (eu sincer nu il vedeam) si ma batea atata la cap ca pana la urma nu mai suportam!!! Daca era identice inclusiv la culoare, gasea ea ceva diferit macar la colturi...
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si Stefania
camelia, nu ne trimiti si noua o poza cu sora ta geamana (bineinteles, doar daca e ok cu tine si cu ea)
adalia
![](gravida.gif)
a happy mom-to-be
darleena spune:
Va impusc...eu de cand sunt insarcinata am baut 3 guri de cola, dar acum mi-ati facut pofta. Cred ca ma duc sa-mi cumpar una la jumate de litru.
Mmmmmm...o cola rece chiar merge acum.
Cred ca ma aleg cu o cafteala din partea sotului daca ma vede, ca el e total impotriva bauturilor acidulate, mai ales cola.25+ si
baby Kara
irina_stef spune:
fetelor,mi-a dat dr sa iau FE ,ar trebui sa incep sa iau de azi,dar sunt niste sticloaice de baut urate rau,parca e sange,imi e si greata numai cat ma gandesc,am sa incerc acum una.voi luati FE? 25+ cu
si
-IRINA-
adalia spune:
quote:
Originally posted by anacami
cele cel putin 42 zile se considera post-natal/de maternitate si se platesc cu 85%; alocatia pt. cresterea copilului "de pana la 2 ani" este cea de 6 mil (daca ai mai mult concediu de maternitate post-natal aceasta perioada va fi mai scurta, daca ai mai putin concediu va fi mai lunga-deci vei fi platita mai mult cu suma fixa). Deci, concediul de ingrijire al copilului platit cu 6 mil este 2 ani- concediul post-natal. Nu stiu daca m-am facut inteleasa...
x+y=2 ani (unde x este post-natal nu mai mic de 42 zile-platit cu 85%, iar y este restul de pana la 2 ani platit cu 6 mil).
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si Stefania
concediul post natal il suporta angajatorul sau statul??
adalia
![](gravida.gif)
a happy mom-to-be
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
roxana cred ca ar aprecia mai mult mancarea facuta de tine in casa! ravioli sau tortelinii sunt fff usor de facut!!! le cumperi de-a gata, sunt un fel de paste umplute cu prosciutto (nu stiu cum se scrie) si ou. le fierbi 15 minute, faci un sos de rosii de pus deasupra si sunt gata!!! e ff simplu si ffff bun!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Irina, eu iau maltofer, sunt drajeuri cu fe si acid folic. Ma simt foarte bine cu ele. 26+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
deci eu de vreo 2 sapt am apucat-o pe cai gresite: un pahar de cola pe zi!!! oare e mult??? oricum eu beau acidulate (aproape numai acidulate). iar azi mi-am luat iarasi o "jumica" sper sa o impart si cu ziua de maine....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina
Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
irina_stef spune:
mie pe langa vitaminele prenatale mi-a dat sa iau si ferflex asa se numeste,tocmai am baut o sticla e groaznic la gust,si trebyuie cate una pe zi.totusi mie la analize mi-a iesit in valori normale fe.eu daca as putea as cere somnifere nu fe,ca la capitolul somn stau cel mai prost,cred ca bebeii vor iesi direct cu cearcane
25+ cu
si
-IRINA-
irina_stef spune:
yasmi,inainte eram bautoare inraita de cola,ptr mine nu exista alta bautura,nici macar apa nu beam,iar de cand sunt insarcinata nu-mi mai place absolut deloc,parca are un gust ciudat rau. 25+ cu
si
-IRINA-