Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Pufulet, si la mine l-a masurat la eco, era 3.6. Din cate am inteles e ok.

Si eu as vrea sa imi iau tot concediul de crestere al copilului, 2 ani, dar nu stiu daca rezist, material vorbind. Bine, cred ca mi-ar lipsi si socializarea din timpul job-ului. Dar daca nu se poate imi iau un part-time. Mi-ar fi usor sa gasesc si as rezolva totul. Deja mi-am anuntat sefii si colegii ca lipsesc 2 ani

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Felicitari Vasari !!
Sper sa poata sa imi masoare la ecograf colul, ca am inteles ca la cabinetul la care ma duc acum face doar ecografii ..

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Camelia, nu stiu daca sunt la fel caracteristicile balantelor la ambele sexe, dar eu, fiind balanta pot sa iti spun ca nu trebuie sa te mire faptul ca sotul tau masoara de 10 ori pana sa taie odata: E Balanta! si oscileaza. E normal. totul e sa nu il iei prea repede si sa nu il pui sa ia o decizie prea rapid. Lasa-l sa se obisnuiasca cu ideea, altfel raspunsul va fi NU. Cel putin asta e valabil la mine
Pupici
Laura 24+

Mergi la inceput

Da, Cami, vazusem ca sotul tau e balanta si chiar am vrut sa te intreb daca lucreaza intr-un domeniu legat de arta :)
La mine cred ca e mostenit de la mama. Si fratele meu e balanta, si cu toate ca nu picteaza, e foarte legat de arta, pictura, muzica, literatura. Speram sa fie o trasatura generala.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..la ai mei...sa vedeti cum este...tata balanta , un om extraordinar, sotul model, calm, calculat, mama..rac...Doamne cand o apuca pe mama (e o fire foarte directa, impulsiva, cateodata dura, cateodata prea moale, blanda, iubitoare)..dar cand are draci noroc cu calmul lui tata ca altfel....sotul meu este taur..cand l-am cunoscut singurul defect pe ca care nu-l suportam era calmul..putea sa cada o bomba langa el ca mergea mai departe..acum de la serviciul lui daca trece o musca pe langa el ia foc....in schimb eu ma consider o fire linistita..atat cat se poate, cateodata dura, prea matura..dar toti care ma cunosc imi spun ca prezenta mea le face extraordinar de bine..ca orice suparare ar avea, nervi, agitatie cand stau cu mine de vorba le trece instantaneu..chiar tipa de la gimnastica ieri imi spunea ca se bucura enorm ca sunt prima graviduta cu care face ca se linisteste ca pe urma cu celellte se umple de draci...cred ca toti avem partile noastre rele si bune, calitati si defecte...
CAMI..sa sti ca nu ar fi o idee rea sa-l aduc de urechiuse...fetelor aveti vreo idee de cina romantica ca eu stau dar nu stau bine si trece timpul....ati facut ceva surprize de curand

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Pufulet, pai doar ecografie mi-a facut si mie. Dar se vede si ce lungime are colul.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor si eu sunt Balanta dar nu am nicio inclinatie artistica

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput

Inseamna ca astia cu zodiile sunt niste micinosi!

Ancuta, dar tu nu proiectezi case? Parca asta ziceai. Bine, nu stiu eu exact ce inseamna, dar tine si de ochi, nu?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..fetelor dati-mi o idee pls.pls...am vitel, ficatzei, o pulpa de ied, si piept de pui..sau sa ma duc sa iau peste??

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Vasari nu proiectez case ,fac instalatiile electrice in case si cred ca asta se invata de oricine.
Rox eu as da cu vitel

anca 25+

Maria
poze

Mergi la inceput