Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
irina_stef spune:
ANCULE saru'mana.e frumos si mie imi place mai ales ca are tot inclus in el,si ptr grupul 0 si ptr cand sunt mai mari si cosulete din alea,dar e si cam scumpisor zic eu.
25+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
unde sunt pozele??? ca pe yahoo photos nu le vad!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
irina_stef spune:
pai normal,asta ma ajunge cam 850euro,dar trebuie.sunt si mai ieftine dar sunt doar cu scaunelele alea care se pot folosei doar de la 6 luni.asta e si cu 2 fete,adica se face si rosu si verde,oricum noi am obtat ptr bleo si verde,ca aveau si asa dar la comanda
sunt in inbox yasmi
25+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
gata vazut pozele!!! vazut o viitoare mamica frumusica si fericita cu un burtic mare in dotare!!! foarte frumos caruciorul de gemeni!! sa il stapaniti sanatosi!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Vasari spune:
Irina, felicitari pentru burtica! si carutul mi se pare super! Te astepti sa te uiti in el si sa vezi copii. Parca e un fagure facut de albinute.
26+
pussi spune:
irinucilor super burtica are mami! despre carucior si noi ne orientam spre ceva de genul asta : http://www.mothercare.com/gp/product/B000QUYQZO/sr=1-37/qid=1185382394/ref=sr_1_37/203-9981128-5464736?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core
cu tot cu landouri e la 850 de lire sterline! In Ro nu am vazut asa! si eu vreau si scaunele de masina! E si pe portocaliu, negru(in Ro cica aduc cai de la Premaman... o sa vad exact pretul maine daca am timp), albastru cu verde pt. baieti! mi-e asta ami-a placut ca-i cel mai usor.. are 9kg. restul sunt foarte grele, ajung si la 18 kg.!
pe asta il pot cumpara de aici: http://voinicel.ro/magazin/product_info.php?cPath=39_79&products_id=495&osCsid=851b060bb5766cb4f66565a08d8db27d cu scaune de masina si landouri e 31.000.000 lei vechi!
Dar as merge si in Ungaria sa vad!
PUSSI 19+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
RGE spune:
..ce fac fetele mele....??..eu sunt somnorici..am venit de la gimnastica si al meu sot ma astepta acasica cu mancarica facuta, floricele, betisoare parfumate prin casa si un cd cu muzica super relaxanta pt bebe.....asta ca sa nu-l mai cert..dar vad ca-i prieste..l-as certa in fiecare zi...am papt si am facut un pic de nani...acum tre' sa ma chinui sa-l trezesc sa ne imbracam sa plecam la concert...
IRINA ..am vazut si eu repede pozele..SUPER!!!
SEXXY MAMMA...ai putea sa trimiti niste poze si tu la miss odisee..serios vorbesc fara nici o gluma si cred ca nu sunt singura care gandeste asta
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"