Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

CAMI..sa va traiasca Sebi..e frumusel foc..seamana cu mami ..arati super
DANY..este super poza pe care ai trimis-o la miss..sinecr eu am vazut-o de ieri dar nu am vrut sa spun nimic inaintea ta..felicitari si succes!!!..o sa ai multe voturi sunt sigura!!
PUSSI..pt ce este Lyoton gel?...eu am vrut sa-mi iau ceva ca am facut o intindere la gimnastica pe "popo" si mi-a interzis sa ma dau cu ceva ca cica se apsoarbe in sange

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Kiva te inteleg perfect,si inteleg si ce simti.... sunt si eu alaturi de tine, iti tin pumni si il rog pe Doamne-Doamne sa aiba grija de bb tau....dar tu gandeste pozitiv si ai sa vezi ca totul o sa fie bine

Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

Mergi la inceput

..cam ce spune KIVA am simtit si eu aseara cand ma plimbam...o galusca mare in dreapta buricului de vreo 2 ori dar am zis ca este capul lui bebe..adica asa am simtit ca este.....pentru mine contractiile astea raman o enigma..nu ca imi doresc sa am..Doamne fereste!!!...
eu ma duc sa fac o baie ca m-a suparat al meu..trebuia sa plang si azi ..incepuse prea frumos ziua..trebuia sa o strice ceva..m-am saturat de serviciul lui..s-a saturat si el dar efectiv nu-si da seama ca munca asta a lui ne si face sa ne certam...ieri a plecat la 4 dimineata si a venit aseara la 8 era varza nu a putut nici sa manance a cazut rupt..astazi ii dau si eu mesaj sa-i zic ceva si el imi trimite inapoi ca s-a saturat de serviciul lui de rahat ca nu mai suporta....da bine ma ..zici ca eu sunt sacul tau de box...daca ii zic sa isi ia concediu imi spune ca vrae sa-si ia cand nasc sa stea cu noi acasa...omu' asta chiar nu pricepe ca munceste prea mult si ca nu ne face nici un bine..e greu de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox cunoastem mama situatia din pacate

anca 24+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

dana, arati super - super!! felicitari!! o sa ai multe voturi!

adalia 23+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

BB yasmi si Big mamma ok sa traiti am inteles acum!O sa iau si eu biberoane ...presupun ca stiu farmacistele ce sa imi dea pt nou nascuti cer nu?!!Mai ales ca...si acum va spun un secret de care mi-e cam rusinica eu la unul din sani nu prea am sfarc...asa proeminent...oare exista ceva care sa il ajute totusi pe bb sa poata suge si de la el?!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana si eu mai simt asa!! dar nu se vede nici o umflatura, doar eu o simt! mie mi-a zis dr cand l-am intrebat de contractii, sa stau linistita, ca atunci cand le voi avea nu am cum sa nu imi dau seama sau sa le confund cu altceva!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany26

BB yasmi si Big mamma ok sa traiti am inteles acum!O sa iau si eu biberoane ...presupun ca stiu farmacistele ce sa imi dea pt nou nascuti cer nu?!!Mai ales ca...si acum va spun un secret de care mi-e cam rusinica eu la unul din sani nu prea am sfarc...asa proeminent...oare exista ceva care sa il ajute totusi pe bb sa poata suge si de la el?!

22+ ANDREI

dany, trebuie tot timpul sa incerci sa il scoti afara ca sa se formeze!!
iar in legatura cu biberoanele, suzetele scriu pe ele 0-3 (sau 6) luni.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

DANY.trebuie sa freci sfarcul cu 3 degetele sa iasa sa se faca proeminent si gata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

hehehe
RGE, sotul tau nu este singurul care face asa ceva! Noi avem o firma, de care se ocupa sotul meu, eu lucrez inca. Si pe tema asta avem un program de genul "ne vedem cand ne intalnim". Eu incep serviciul la ora 7 si ajung acasa pe la 16. El doarme cand plec eu si ajunge undeva pe la ora 22-23 (cand eu dorm deja), depinde cat lucreaza de mult. I-am spus ca mai trebuie sa stea si pe acasa, dar are si el dreptate cand spune ca daca nu munceste ....nu rezolva nimic.
Am incercat sa il "vrajesc" sa il rog sa ma ajute prin casa la curatenie, etc. ca nu mai pot tot singura, si devine din ce in ce mai greu. Si ghici care a fost raspunsul? Aducem femeie sa faca curat daca tu nu mai poti. Oricum ma cearta ca lucrez atata.
Asa ca nu mai fi suparata! Bine ca avem cui ne plange ... Si nu mai plange ca nu ii face bine lui bebe!
Pupici,
Laura 24+

Mergi la inceput