Tatal meu are ciroza hepatica
![](images/user_woman.png)
Buna ziua!
Ma numesc Mirabela , sunt din Constanta si am o problema : tatal meu sufera de aprope 5 ani de ciroza hepatica umeda, in ultimul timp boala a evoulat , ne prea se simte bine! lichidul s-a acumulat intr-o cantitate foarte mare, astfel incat i s-au umflat si picioarele, simte dureri in abdomen, lucru ce nu se intampla pana acum!
Rugamintea mea este daca stiti cumva un remediu, nu stiu ceva, ca sa eliminea lichidul mai repede sa imi comunicati si mie, poate este cineva intr-o situatie asemantoare, sau poate eset cineva medic!
Sunt un pic speriata pentru ca nu stiu ce sa mai fac k sa-i fie bine. la spital numai raspunde la tratamentul pentru eliminarea lichidului!
Astept informatii de la voi! Si intrberi si lamuriri!
puteti sa-mi trimiteti si pe e-mail informatii petre_mira@yahoo.com si pe acest forum !
Multumesc !
Mirabela Petre
Raspunsuri
DANUTU spune:
nu prea stiu nimic despre ce ai scris tu,dar am vrut sa iti spun sa fii curajoasa,sa dea domnul sa ii fie bine tatalui tau.SUNT ALATURI DE TINE
stiu ca aici pe forum este si colegiul de medici,de ce nu le adresezi o intrebare...poate te_ar ajuta.....DOAMNE AJUTA!SANATATE SI TIE SI TATICULUI.mami de danutu si monica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DANUTU spune:
UITE AICIwww.desprecopii.com/news.asp?id=1105 " target="_blank">http://www.desprecopii.com/news.asp?id=1105
ESTE PE ACEASTA PAGINA O ADRESA DE EMAILmami de danutu si monica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Crinutz/Crinutz.jpg)
Crinutz spune:
Presupun ca e vorba de ascita pt ca asta se face de obicei in boala de ficat. stiu ca se ia spirunolactona si ceva injectii cu furosemid. Dar daca e in spital presupun ca a facut asta. Lichidul se mai scoate si cu seringa insa am auzit si pareri ale doctroilor care nu recomanda aceasta solutie deoarece pacientul poate intra in coma sau lichidul se poate duce si in alte parti cum ar fi in zona capului. Scoaterea cu seringa se face doar in anumite stadii ale bolii dar asta stiu mai bine medicii de la spitalul la care e tratat.
Ca remediu naturist stiu ca se bea ceai de pelin sau se pot lua niste pastile de la plafar care contin pelin. daca dai un search pe google cred ca gasesti reteta.
Sanatate multa!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia Thassos 2006
petremira spune:
Multumesc Danutu si Crinutz 1
Am cauta pe google si intr-adevar am gasit ceaiul de pelin , problema este ca tata nu mai rapunde la tratament , furosemid si spirolactona a tot luat dar degeaba nici la spital nu prea mai au ce face , ultima oara , adica sambata 28.07.2007, l-am dus la urgenta pt k avea dureri abdominale si nu mai suporta , i-au scos 4.5 l de lichid ( din mai mult de 10 l cred ) si apoi i-au dat drumul duminic aprope a acumulat lichidul inapoi! Nu stiu ce s amai fac caut sa vb cu voi k poat m-ai aflu cate ceva din experiente asemanatoare. Vreau sa ma duc cu el la Fundeni si sa ii faca investigatii pentru un eventual transplant , eu as putea fi donatorul, am aceiasi grupa de sange , nu am avut prb cu ficatul , sunt cu analizele la zi! Sper sa ma ajute D-zeu si sa-0i dea putere , pentru k este f slabit, are hemoglobina f mica, a slabit enorm, are ochi f galbeni, asistenta mi-a spus k nu-l mai opereaza nimeni in halul asta , este f riscant. Acum astept sa vina 15 aug k s ama duc la B ,( at se inoarce d-l Dr. Irnel Popsecu din concediu ). Sper sa nu fie tarziu, o poveste asemanatoare am inatlinit pe acest forum si am luat legatura cu autorul al carui tata era bolnav de ciroza hepatica si am aflat k a murit , nu au gasit donator, era medic.
Miercurea asta il duc iar la spital !
DANUTU spune:
NU STIU CE ALTCEVA SA MAI ZIC DECAT DOAMNE AJUTA!PUTERE MULTA SA TRECI PESTE TOATE.
APROPO:AI COPII?mami de danutu si monica.noi