copii in gradinite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Ca sa fiu sincera ma asteptam la ceva mai mult dpdv ortografie, punctuatie, dar si coerenta in exprimarea ideilor, de la cineva care se pretinde calificat pt a face educatie copiilor.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Eu n-am vrut sa fiu rea si sa dau cu pietre, doar m-am aparat. E adevarat, oferim impreuna cu parintii cei 7 ani de acasa, adica avem un rol important in formarea caracterelor copiilor. Si e important ca in alegerea activitatilor optionale sa se aiba in vedere in primul rand preferintele copilului. Personalitatea educatoarei, care formeaza caracterele copiilor nostri, e foarte importanta - copiii trebuie sa se dezvolte intr-un mediu securizant, nu unul ostil - de aceea o educatoare care racneste si tranteste nu e de dorit. Importanta e si mancarea, conditiile de igiena si securitate.
In legatura cu "temele", sa fim seriosi... Chiar si activitatile la gradi se desfasoara sub forma de joc, iar o educatoare buna face tot posibilul sa prezinte activitatea respectiva intr-un mod cat mai atractiv, astfel incat copilului sa-i placa si sa-si doreasca el sa o desfasoare. Nu sunt de acord nici eu cu teme, doar cu sugestii de a desfasura acasa diferite activitati care dezvolta anumite deprinderi, priceperi, aptitudini (adica parintii sa fie indrumati in jocul lor cu copiii) - cu conditia sa-i placa aceste activitati copilului. Au ei timp pt teme si regim de lucru impus cand vor fi scolari.
Timisorencelor, cunosc gradinita de aplicatie, acolo mi-am facut eu practica acum 10-12 ani, m-as bucura sa stiu ca mai sunt in Timisoara si alte gradinite de care parintii sunt multumiti.
Acum, dupa ce m-am mai linistit, am raspuns la cererea autoarei subiectului si sper ca nu s-a suparat pe mine.
Bianca, iti doresc toate cele bune . Kati si Ana, pupici si mult succes in "meseria" de parinte, care nici ea nu e usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikirella spune:

buna ziua!
ma bucur sa constat ca sunt foarte multi parinti interesati de gradinite, dar imi pare rau ca sunt multi parinti ai caror copii au nimerit in gradinita nepotivita facandu-i sa creada ca gradinita e o puscarie. Eu lucrez de 9 ani intr-o gradinita de stat cu predare in limba germana din brasov in paralel am lucrat intr-o gradinita particulara si acum imi deschid propria gradinita.Foarte importanta in gradinita este educatoarea care poate sa organizeze spatiul, care sa stie sa fie apropiata de copii facandu-i sa isi doreasca sa vina si a doua zi la gradinita. Daca copilul d-voastra vine acasa si il intrbati ' ei, cum te-ai distrat astazi la gradinita?' si daca el iti raspunde ca a fost super si vrea si maine la gradinita e ok. Noi vorbim doar germana cu copii. Am mai fost si in alte gradinite unde am intalnit fete cu multa daruire pentru munca pe care o desfasoara. cel putin asa vad eu lucrurile in braov la gradinitele cu predare in limba germana. Cateva din gradinite au educatoare foarte bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Mikirella, , succes cu gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Ca si concluzie - totul depinde de personalul gradinitei, nu de apartenenra ei de sectorul privat sau de stat, caci si aici si acolo poti sa ai multe surprize, placute si neplacute.

Sau, poate dra spera s-o intrebam CE ANUME GRADINITA ne sfatuieste ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

quote:
Originally posted by Field_mouse

Ca si concluzie - totul depinde de personalul gradinitei, nu de apartenenra ei de sectorul privat sau de stat, caci si aici si acolo poti sa ai multe surprize, placute si neplacute.

Sau, poate dra spera s-o intrebam CE ANUME GRADINITA ne sfatuieste ?!

Cea din Valenii de Munte, cred......Ca asa apare la profilul user-ului..

www.andreialmeu.piczo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Imi poate recomanda cineva ogradinita din craiova?Am auzit de una nou infiintata,ANDRA,dar nu cunosc personalul gradinitei.Despre CASUTA FERMECATA ce parere aveti?Multumesc anticipat.

Mergi la inceput