copii in gradinite
am tinut sa ma inregistrez pe forum ca un nou membru pt. c-am citit diferite opinii exprimate de parinti in ceea ce privesc gradinitele in special cele particulare
A m ramas uimita sa constat cu stupoare ca majoritatea mamicilor nu stiu ce ar trebui sa aibain vedere atuci cand urmaresc sa-si inscrie copilul la gradinita
Dragele mele,am lucrat cinci ani de zile intr-o gradinita particulara bucuresteana,si cu ocazia asta am aflat multe lucruri despre garadinitele particulare,pt ca dupa parerea mea cele de stat sunt deja excluse numai in cazul in care aveti nevoie de-o puscarie pt pustiul dvs si de cateva persoane plictisitoare care se numesc educatoare
Nu va lasati paca;liti de aspectul gradinitei1
Binenteles ca trebuie ca gradinita are nevoie dsa fie utilata cu cele necesare copiilor,dar nu sa primeze in alegerea dvs. mobilierul de ultima oara si mai stiu eu cate cursuri optionale oferite de gradinita
copilul are nevoie sa participe la cel putin 2 dintre acestea
credeti-ma
Si mai ales la ce;le alese de EL si nu de Dvs
Cand o gradinita declara ca programul se desfasoara intensiv intr-o anumita limba,nu va lasati pacaliti
Intensiv inseamna,prin incarcatura lui semantica,exclusiv,si nu 1h pe zi
Deci educatoarele sunt acelea care trebuie ssi desfasoare integral activ in acea limba in care isi fac publicitate
Ma adresez acum acelei mamici care nu era de acord cu temele pt. acasa1la gradinita
Draga d-na,ministerul educatiei prevede multe legi:daca
s-ar respecta si ar fi cel mai bun lucru credeti-ma ca nivelul de cultura al copiilor nostri ar fi altul
Nu masurati calitatea gradinitei in cursurile nenumarate pe care nici nu stiu cum sa le ma numeasca patronii
Unii sunt decat niste "patroni"iar munca cu copiii o desfasoara diferite fetiscane,pentru multe dintre ele fiind decat un job efemer
Gradinita ofera impreuna cu parintii cei 7 ani de acasa pe care sincer nu i-am mai regasit la multi dintre copii
Raspunsuri
katik spune:
nu te supara! fata mea este la o gradinita de stat, nicidecum o puscarie, cum spui tu!!! si educatoarele sunt persoane minunate pot spune!!!!si fac o treaba extraordinara!!!!!multe activitati, diferite, copiii nu se plicitsesc, nu mai stau sa enumar aici ca n-am nici timp si nici nu vreau sa plictisesc pe nimeni.
am tinut doar sa subliniez ca nu e bine sa generalizezi, si inca asa "drastic".nu vreau sa apar aici nici sistemul de stat si nici sa-l denigrez pe cel particular. mi-am spus doar parerea.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
mcm spune:
Nu prea am inteles mare lucru din mesajul tau. Care sunt argumentele tale pentru a declara o gradinita de stat - o puscarie?
Sa nu ne uitam la dotarile gradinitei si la multitudinea de cursuri, am inteles. Si altceva?
www.articoledepetrecere.ro
Ana68 spune:
Si eu vreau sa adaug ca am fetita la o gradinita de stat ,arata foarte frumos,este foarte curata,mancarea foarte buna si cel mai mult ma incanta faptul ca bucataresele fac gemuri si compoturi in bucataria gradinitei si daca este sa se serveasca la desert cozonac,chec sau altele de genul asta,bucataresele le prepara...cadrele didactice sunt de nota 10 plus...copii au activitati variate si interesante...ce sa zic?!Intr-un cuvant :excelent!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
cristina22 spune:
si-al meu e la o gradinita de stat. Deocamdata nu am avut nici macar o singura obiectie. Iar educatoarea, categoric nu este o "persoana plictisitoare" , ci un foarte bun profesionist.
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
Anuska spune:
Pai at la ce sa ne uitam/fim atente?
Ca doar n-o sa le dau eu examen ca sa vaz nivelul de pregatire al educatoarelor si nici sa stau cu ele cand predau nu pot.
Iar apoi daca nu-mi place/nu e corespunzator acest fel de predare ce fac? Asta in conditiile care sunt probleme cu locurile din gradinite fie ele si particulare!
Si inca ceva fiica-mea cea mare a facut 4 ani de "puscarie"
si e tare bine, a evoluat enorm!
*********************************![]()
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
cosmi1975 spune:
DINUBIANCA cred ca tu confunzi anumite aspecte dar sa zicem ca asta e parerea ta....lucrez de 11 ani intr o sc unde avem copii cu pb si ne purtam super cu ei chiar daca multi n au parinti , asa ca ce spui tu e cam sf , cadrele didactice au pregatire si raspund cu capul de copii , poate in urma cu multi ani era asa cum spui tu dar acum dupa mine e ok iar daca copilului ii place dragi mamici fiti fericite
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
cosmi1975 spune:
draga mea acum am vazut ca esti directoare de gradinita...pai daca tu ca manager ai atitudinea asta ......nu cere oamenilor din gradinita foarte mult...sunt dezamagita
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
ela03 spune:
Ma numar printre "persoanele plictisitoare care se numesc educatoare", sunt calificata si am studii superioare, lucrez la o gradinita foarte buna in Timisoara, unde ne mai vin si copilasi de la gradinite private (de care parintii n-au fost multumiti). Avem cate 30 de copii in grupa, muncim din greu si parintii sunt foarte multumiti de rezultate. Ma bucur sa te cunosc si te rog sa nu mai generalizezi. A, si am uitat sa spun ca am o directoare extraordinara, n-as schimba-o cu nici o directoare de gradi privata.
In munca mea tin cont de particularitatile psiho-fizice ale fiecarui copil si am grija ca acestia sa se dezvolte normal si sa nu se simta la gradi ca la puscarie. Am parte de multe imbratisari din partea copiilor, ceea ce inseamna ca se simt bine alaturi de mine. Mersi de compliment, oricum.
katik spune:
ela03, 

(la ce gradi esti?, poate imi spui pe pm)
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi