Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)
Raspunsuri - Pagina 7
soanso spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
las´ca stiti voi..
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
lauraa,ce ai vrut sa zici cu asta???????????????
SOSO
mama lia spune:
e mortala reclama aia la French toast!!!! actorii aia seamana de numa' cu Columbenii!!!
mira_m spune:
Are miez...
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
Gaviotita spune:
Nu prea urmaresc emisiunea,ce mai stiti de MONICUTA nu e insarcinata?Ca parca isi dorea inca un bb?
angishor
iuliana_2007 spune:
Cred ca sunt doar vorbe.S-au mai si laudat ca pana la sfarsitul anului or sa mai faca un bebe.Cred ca a obosit Moni sa mai creasca copii.Cate nopti o fi pierdut saraca cu Irina.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
ooana spune:
Dupa ce fac isi ridiculizeaza viata cu emisiunea aia de 2 bani...mai fac si niste afirmatii pe care nici ei nu le cred, am eu impresia...totul e doar de dragul publicitatii si din dorinta de a epata.
...insa Irina e o frumusete de copil!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ILDI25 spune:
Ar mai vrea ei un bebe ,dar se pare ca numai poate Iri . Ea saraca vrea ce vrea si el...
Ildi si David (2 mai 2006 )
ligia13 spune:
mai, de vreo 2 saptamani mai prin fractiuni din emisiune , si sunt super vechi, de la botez... sau mai vechi!
Cum o mai fi Irina? Sta in fundulet, sta in premergator?
Eu si Raducu (22.04.2005)