Monica, Irinel si Irina Columbeanu (5)
Raspunsuri - Pagina 3
marybell spune:
mda...mie personal mi-a placut cum au aranjat totul la botez, proiectiile alea cu laser, dar mi s-a scarbit cand i-am vazut cat se mai pupiceau ei acolo ca sa demonstreze lumii intregi cata iubire exista intre ei...vai, vai, vai
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
claudela spune:
quote:Aseara am vazut putin din eveniment in reluare si chiar am prins faza cu pupaceala...cam jenant...
Originally posted by marybell
mda...mie personal mi-a placut cum au aranjat totul la botez, proiectiile alea cu laser, dar mi s-a scarbit cand i-am vazut cat se mai pupiceau ei acolo ca sa demonstreze lumii intregi cata iubire exista intre ei...vai, vai, vai
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
RAMONELLA spune:
Mie nu mi-a placut tortul!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel17+ Alexia Beatrice
Cristina_C spune:
Ramonel, poate totusi era bun la gust!
Am vazut si eu intr-o poza, langa d-nul Columbeanu ,o chestie mare, de vreo 3 m, roz, - ala era tortul, nu?
Unde se pot vedea mai multe poze de la botez si aniversare?
RAMONELLA spune:
Cu siguranta ca era foarte bun la gust,nici nu ma gandeam asltfel,la gusturile lor rafinate...
Da,ala era tortul,chestia aia imensa care aveai impresia ca se rastoarna.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel17+ Alexia Beatrice
moncamica spune:
Sunt asa de penibili astia doi; din atata lume care ii inconjoara n-o fi nimeni care sa le dea un sfat bun? sau poate ca ii sfatuieste cineva dar ii sfatuieste prost; ei cred ca unii sunt invidiosi pe averile lor de ii critica.
malla spune:
Deci care a fost surpriza la botez ca nu m-am uitat... e insarcinata Monica sau ba?
Andrei si Adriana
claudela spune:
quote:Nu se stie nimic...continua sa fie o nebuloasa...
Originally posted by adinell
Deci care a fost surpriza la botez ca nu m-am uitat... e insarcinata Monica sau ba?
Adinella
"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"
Andrei si Adriana
lgireada spune:
Eu is dezamagita daca nu naste anul asta ...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums